Prima pagină » Local » Imaginile anului! Avem filmarea! Amanta popii de la Scobâlțeni a fost cerută de nevastă de Crăciun: „Vrei să fii soția mea? Pentru tot restul vieții, cel puțin așa se spune”

Imaginile anului! Avem filmarea! Amanta popii de la Scobâlțeni a fost cerută de nevastă de Crăciun: „Vrei să fii soția mea? Pentru tot restul vieții, cel puțin așa se spune”

02 aug. 2022, 02:00, 1 ,
Lucian SAVA, în Local

Alexandra, amanta popii de la Scobâlțeni, a postat în mediul online momentul în care a fost cerută de soție. Evenimentul s-a petrecut de Crăciun

În urmă cu aproape 4 ani, Alexandra, amanta popii de la Scobâlțeni, avea să fie cerută de nevastă de către Gherghe Nicai. Asta se întâmpla de Crăciun, iar, la ceva vreme, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Chiar preotul Bogdan Orzetic a oficiat slujba religioasă. Alexandra a primit un inel de la cel care avea să-i devină soț, iar evenimentul a fost sărbătorit cu câțiva prieteni.

„Vrei să fii soția mea? Pentru tot restul vieții, cel puțin așa se spune”, a întrebat-o Gheorghe Nicai.

Nimeni nu știa că relația dintre Alexandra și Gheorghe nu va dura prea mult, pentru că tânăra va începe o aventură cu popa din sat, așa cum îi spunea chiar ea preotului Orzetic.

Cum a început totul

Alexandra, tânăra care s-ar fi iubit pe ascuns cu preotul Orzetic din Scobâlțeni, a acceptat să vorbească despre aventura care a pus pe jar o comunitate întreagă. Reporterii BZI au găsit-o pe femeie și au aflat povestea de iubire dintre ea și fața bisericească.

„Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”, a spus Alexandra.

Astfel, a început relația dintre tânără și preot, relație ce avea ușor, ușor să se transforme. După spovedanie, tânăra a început să vorbească cu preotul la telefon.

Preotul, interesat de viața intimă a enoriașei

Poveștile despre viața sexuală a Alexandrei erau la ordinea zilei.

„Vorbeam la telefon cu el și, la fel, îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată… A fost ca o joacă”, a completat tânăra.

Alexandra a spus că în timpul discuțiilor sale cu preotul a aflat că lucrurile dintre slujitorul Domnului și preoteasă nu mai merg atât de bine.

„Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns”, a spus Alexandra.

S-a aflat în tot satul

Povestea poate nu ar fi ieșit la iveală niciodată, dacă Alexandra nu i-ar fi povestit cumnatei sale, cu lux de amănunte, întâlnirile cu preotul Orzetic.

„Eu am greșit că i-am povestit cumnatei. Ea a văzut în seara de Înviere că vorbesc prin mesaje cu cineva. Nu vorbeam cu preotul, era altcineva. Cred că i-a spus soțului și după au pus ei la cale un plan”, a spus Alexandra.

Cum tinerei îi place mult să povestească, i-ar fi spus cumnatei sale că are o aventură cu preotul.

„Eu i-am spus ei de popă, iar ea tot mă întreba ce facem, cum facem și tot așa. Eu i-am povestit, că îmi plăcea că era interesată și voia să afle lucruri. Oricum, i-am zis și lucruri pe care nu le-am făcut… Nu știu de ce, dar îmi plăcea să-i povestesc”, a adăugat tânăra.

Odată ce cumnata Alexandrei a aflat, totul a ajuns la urechile soțului tinerei, la Gheorghiță. Bărbatul a venit din străinătate și a vrut să clarifice situația. În edițiile viitoare, vă vom prezenta alte dezvăluiri făcute de Alexandra. Revenim!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *