Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini interzise minorilor! O femeie din Iași îi smulge părul din cap unei adolescente și o obligă să facă dragoste cu soțul ei în timp ce o filmează. Toată scena a fost vizionată apoi într-un cerc de prieteni (EXCLUSIV)

Imagini interzise minorilor! O femeie din Iași îi smulge părul din cap unei adolescente și o obligă să facă dragoste cu soțul ei în timp ce o filmează. Toată scena a fost vizionată apoi într-un cerc de prieteni (EXCLUSIV)

13 sept. 2021, 02:00,
Dragos Savin, în Titlurile zilei

Scene de o violență extremă la Iași. O adolescentă de 14 ani a fost bătută, umilită și obligată să-i facă sex oral unui adult. O femeie în toată firea, ce i-ar fi putut fi mamă, a fost cea care a pus totul la cale. Mai mult decât atât, scena oribilă a fost înregistrată video. Deși în camera în care s-a petrecut grozăvia se aflau mai multe persoane, nimeni nu a intervenit. Mai mult decât atât, cei prezenți par să se amuze și să fie de acord cu „pedeapsa” pe care adolescenta o primește

Scene de o violență extremă la Iași. O adolescentă a fost bătută, dezbrăcată și obligată să-i facă sex oral unui adult. Pentru ca totul să fie cât se poate de șocant, întreaga scenă a fost înregistrată. Zilele trecute într-o comună din Iași avea să se petreacă un incident de-a dreptul șocant. O puștoaică a fost filmată în timp ce era bătută, înjurată și obligată să facă sex de o femeie ce i-ar putea fi mamă. Reporterii „BZI” au intrat în posesia unei înregistrări video. Astfel, în imaginile surprinse, se observă o copilă de 14-15 ani, dezbrăcată de la jumătate în jos, întinsă pe podea, într-o casă bătrânească, și o femeie care o trage de păr și o înjură. Femeia îi reproșează că s-ar fi urinat în casă și că a băut alcool. „Vină aici, că te omor dacă nu. Bețivă ce ești. N-ai vrut să-i s..i p..a lui Raj. Crezi că te joci cu mine?” spune femeia în înregistrarea video. În tot acest timp, copila este târâtă prin casă, până la un pat în care se află un bărbat.

Obligată să-i facă sex oral unui bărbat în toată firea

Femeia care o lovește pe minoră, o obligă pe aceasta să îi facă sex oral bărbatului din pat. „Treci și s….i p…a lui Raj”, îi spune femeia adolescentei în timp ce chiar ea îi dă chiloții jos bărbatului din pat. În tot acest timp, minora încearcă să scape de umilință, plânge și spune că îi este rău. Femeia care o agresează insistă ca adolescenta să-i facă sex oral bărbatului din pat și îi spune insistent celui care filmează să continue înregistrarea scenelor. Pentru că minora nu se conformează, în „joc” mai intră un bărbat care o dezbracă și o „pregătește” pentru sex oral. La un moment dat, filmarea se oprește și nu este clar ce s-a întâmplat mai apoi. Cert este că videoclipul filmat a ajuns să fie distribuit prin sat. Așa a ajuns povestea și la urechile polițiștilor. Reporterii „BZI” au aflat că oamenii legii au deschis deja un dosar penal în urma celor văzute și fac verificări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Cum a ajuns minora în casa celor doi soți?

Nu este clar cine sunt cei care apar în videoclip și nici cum a ajuns minora acolo. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii „BZI” că femeia care o lovește pe adolescentă este soția bărbatului care se află întins pe pat. Practic, femeia a vrut să vadă cum minora întreține relații sexuale cu soțul ei. Nu este clar dacă celălalt bărbat, care încearcă să o dezbrace, a vrut să întrețină la rândul lui relații sexuale cu ea. Având în vedere cum arată casa în care s-a petrecut scena de o violență extremă, este foarte posibil ca familia să fie una dezorganizată, în care consumul de alcool și astfel de incidente să fie la ordinea zilei.

În orice caz, toți cei care se aflau în cameră ar trebui să plătească. Cel mai probabil se vor face cercetări pentru pornografie infantilă, însă nu este exclus ca o parte dintre cei implicați să fie acuzați și de viol, lovire și alte violențe. Mai mult decât atât, anchetatorii ar putea să îi acuze pe cei prezenți de lipsire de libertate. Reporterii „BZI” vă vor ține la curent cu întreaga anchetă. Trebuie precizat faptul că până în prezent nu a fost luată nicio măsură, iar cei implicați sunt în libertate, deși cazul este de o gravitate extremă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *