Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini video incredibile! Afaceristul Ețcu ar da orice ca această filmare să dispară. Iată cum începe cu adevărat bătaia din club! Florentina și „tăticul” au pornit totul (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Imagini video incredibile! Afaceristul Ețcu ar da orice ca această filmare să dispară. Iată cum începe cu adevărat bătaia din club! Florentina și „tăticul” au pornit totul (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

10 mai 2023, 02:00, 53 ,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Afaceristul Ețcu ar da orice ca această filmare să dispară, după ce s-a dat victimă. Florentina și „tăticul” ei au pornit bătaia din club, încercând să mușamalizeze totul. Adevărul iese la iveală și apar detalii halucinante despre scena îngrozitoare din centrul orașului

Viața bate filmul. Ies la iveală detalii halucinante despre momentul în care s-a produs scenariul din centrul orașului, care parcă ar fi fost desprins din filmele de acțiune. Scandalul monstru din noaptea din 8/9 aprilie 2023 a fost provocat de afaceristul Cornel Ețcu, fratele dezvoltatorului imobiliar Silviu Ștefan Ețcu, patronul Ral Construct.

După ce a sărit la bătaie, Cornel a vrut să-și spele păcatele și să iasă cu basmaua curată, dându-se victimă împreună cu fiica lui, Florentina Ețcu. A apărut filmarea în care se vede cum a început totul pas cu pas, însă cei doi ar fi negat acuzațiile chiar și în fața oamenilor legii, neștiind ce urmează să apară.

Afaceristul Ețcu ar da orice ca această filmare să dispară. Iată cum începe cu adevărat bătaia din club

Răsturnare de situație în cazul scandalului din fața unui club din centrul orașului. Chiar dacă totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ o lună de zile, cei implicați încă sunt în atenția anchetatorilor și abia acum par să iasă detalii la iveală, care duc spre adevăr. A apărut filmarea în care se vede cine a inițiat conflictul și cine a sărit la atac fără să se gândească la consecințe. Scandalul a început după ce Cornel Ețcu a adus niște injurii la adresa unei persoane de sex feminin.

Ulterior, a fost un schimb de replici, dar totul a degenerat, deoarece afaceristul nu a suportat să nu fie cunoscut ca fiind cel mai autoritar din oraș și s-a năpustit asupra lui Claudiu Petrovici. În ajutorul lui au sărit cei cu care și-a petrecut seara, Alin Petrișor și Mihai Apostol, care au vrut doar să se apere. În același timp, pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa cum Florentina Ețcu, cadru didactic în Iași, începe să o tragă cu putere de păr pe cea care a fost jignită de tatăl ei.

Ba mai mult, a doua zi după bătaie, unul dintre cei implicați în acest conflict s-a trezit cu Ețcu și încă 5 persoane din gașca lui în fața locuinței sale. A vrut să îi predea o lecție de „șmecherie” și să-l intimideze, dar se pare că n-ar fi reușit, bazându-se pe oamenii legii.

„Agresorii” afaceristului Ețcu au fost luați de mascați ca în filme

Potrivit surselor reporterilor BZI, Florentina Ețcu nu știa de existența acestei filmări și a negat totul chiar și în fața anchetatorilor ieșeni, în speranța că va reuși să iasă învingătoare din această luptă. „Agresorii” și iubitele lor au fost luați de mascați ca în filme, primind arest la domiciliu. Ulterior, fetelor li s-a scos controlul judiciar, dovedindu-se că nu sunt vinovate, însă au avut de suportat consecințe grele.

Una dintre ele a fost obligată să își dea demisia de la locul de muncă, iar cealaltă este privită cu dispreț de către superiorii săi, având o carieră muncită de ani de zile. Afaceristul Ețcu și fiica lui ce nu are un trecut de care să fie prea mândră, fiind sancționată de multe ori de către inspectorii școlari, au vrut să se dea doar victime, neasumându-și vina pe care o au.

Rămâne de văzut dacă se va face dreptate și ce vor mai descoperi oamenii legii în cursul anchetei, după bătaia din club.

Comentarii
  • Tata si c…a

  • Iasul cotropit de țărani !!!

  • Melteni, cocalari, marlani….
    Taranii sunt oameni gospodari din zona rurala.
    Si eu si tu, toti, suntem urmașii taranilor!

  • Se vede ca si.a luat un picior cv inainte si a fugit ala iar mai apoi il ia pe petrovici la bataie

  • Familia etcu e vinovata 100% provocare…

  • Daca tu ai provocat de ce te ai dus la miliție grasule ? Asumă tiresponsabilitatea pt ce faci

  • Taranul s a crezit la el la birtul din comuna,uite cum se aresteaza fara sa se analizeze in profunzime o situatie!

  • Gras împuțit

    Și-a meritat din plin bâhlitul de ețcu!
    Gras prost sărac desculță

  • Pe filmare se vede cum si-o iau florentina și fiusu primii,ce articol de toată jalea.

  • Alooo Miliția Iași de ce nu l ați arestat pe Etcu? Unde e justiția în țara asta ????? Mai exista dreptate pe lumea asta sau doar cei cu bani au dreptate

  • Ce buna ii fiisa

  • Petrovici doar a incercat sa aplaneze conflictul, taranii s-au rasculat. La caminul cultural cu ei!

  • Aveți dovada clara că banii influențează justiția la Iași

  • Mare ți i gradina doamne

    Pe filmare se vede clar cum sunt batuti fiisu si fiisa si dupa aia intervine sai apere! Sunteti niste nenorociti toti care luati apararea la niste derbedei recidivisti
    Și puneți toată filmarea nu numai părțile in care reușesc sa riposteze.
    Cretini

  • Acum, acest ETCU de ce nu e luat cu mascatii? Are pile frate-su la Chirica?

  • Articol de cacat

    Mai incultilor, se vede clar pe filmare ca omu a inceput sa dea dupa ce i-au luat derbedeii aia copiii la bataie. Articol de cacat!! Nu va e rusine????

  • Panarame Etcu

    Petrovici nu a lovit primul, ci a fost lovit. Ceilalți prin spate si femeile alea, problema lor. Toți ați sărit cu gura pe acel Petrovici. Grasu Etcu, mare smecher..si fiisa la fel. Dupa pix pix pix ….IPJ

  • De ce nu ați pus toată filmarea rapanosilor????
    Ați făcut “blat” cu victimele?
    Se vede clar ca curva aia sare la bataie și florentina se apăra. Apoi apare și prietena ei
    Este normal ca un tata sa își apere copii idiotilor.

  • Spray-ul a fost extras cu succes din partea dorsala!

  • asta e lumea in care traim…plin de tigani jegosi, care traiesc din inselatorii, prostitutie etc.. cum sa luati apararea recidivistilor.. cati bani ati primit pentru articol?

  • Boarfa aia in negru a inceput macelu’

  • Nu stiu cine e etcu, da’ se vede clar ca a fost agresat ! Panarama aia o ataca pe fiica-sa si etc.

  • Fiisa are buzele de parca e curul meu când ies hemoroizii afara.
    Ptiu ptiu ptiu pocitanie

  • Tot in anii 90′ ? Luati si voi niste arme ,tot ca la birtul din sat ? Cu ghioaga .
    Luati arme ca asa nu mai ies scandaluri aiurea , plus ca e prin eliminare …cine e mai bun ramane in picioare. Mai scapam si noi de niste dârleți .
    Asa cu pumnu …nici voi nu castigati, tot ghiolbani ramaneti .. nici noi , tot acelasi numar de prosti pe strada.

  • Etcu e asteptat la cotitura. Nu acuma, peste 10 ani îl ard baietii, credeti-ma!!! Si dezvoltatorul o sa si-o ia in freza!!!! Tot peste cativa anisori

  • Judok un borfoi

    @judok întâi sa își plătească datoriile și apoi sa dea in freza la oameni
    Stai cuminte ca e cotitura mai aproape la penitenciar

  • Ce câ cat de țărănoi, … cine este el, tre să-i știe de frică tot Iașul, ca lui Horo… luptătorul cu mafia, așa bine s-a luptat cu mafia că Iașul s-a mai procopsit cu câteva clanuri interlope…

  • Flore e sexyyy

  • articolul pare copiat de pe un răboj de la pârnaie.

    Ăsta tare în clanță a crezut că rezolvă totul din gură, dar să spui că 3 hăndrălăi s-au apărat de unul tare în clanță, pe care l-au bătut pănă-n pragul comei, cu șuturi în cap defensive și pumni în dinți pentru păstrarea distanței, fenomen cunoscut și sub numele de strungăreața bețivului, situată între ultimii molari, e prea de tot.

    În România nu există legitimă apărare, prostoveții intră la tentativă de omor. 🙂

  • Ti-ai luat bani grei pentru acest articol nu-i asa? Prima care a lovit a fost iubita lui Petrovici. A lovit-o de doua ori pe fiica lui Etcu. Apoi a venit blonda de sus care nu stiu cine este si amandoua au tabarat pe fiica lui Etcu. Cand Etcu era la paman cele doua „victime” cum le considerati voi pe agresoare o tineau. Etcu a lovit primul pentru ca a fost provocat de Petrovici. Sa intelegem ca Petrovici si amicii sai aveau dreptul sa il omoare pe Etcu doar pentru ca are Etcu gura mare? Bine de stiu maine daca vin la redactie si iti dau un pumn in gura sa nu mergi la politie. E doar legitima aparare impotriva acestuo articol de 2 lei. Nimeni nu are dreptul sa ia viata nimanui indiferent cine este si din ce clan face parte.

  • Wei@ Ceteteni, taci ca-ti sparg mecla. Ețcu e un borfaș din fieful lui Grosu. De vrei casa sari cu bani si primesti aviz de la Susanu

  • Ețcu nu e decât o jigodie ordinară și e o vorbă: ,,Ce naște din pisică șoareci mănâncă”. Cum să mergi cu fiică-ta în club și să o dai în figuri de cocalar? Totul a început de la urmașa lui Ețcu și tat-su în loc să aplaneze conflictul a dato-n mușchi. Cu siguranță judecătorul a făcut blat cu Ețcu. E singura explicație. Când cauzi scandal îți asumi și urmările. E aiurea că nu mai găsești dreptate nici în cei care sunt ,,speranța” tuturor.

  • Ețcu nu e decât o jigodie ordinară și e o vorbă: ,,Ce naște din pisică șoareci mănâncă”. Cum să mergi cu fiică-ta în club și să o dai în figuri? Totul a început de la urmașa lui Ețcu și tat-su în loc să aplaneze conflictul a dato-n mușchi. Cu siguranță judecătorul a făcut blat cu Ețcu. E singura explicație. Când cauzi scandal îți asumi și urmările. E aiurea că nu mai găsești dreptate nici în cei care sunt,,speranța” tuturor.

  • „Etcu a lovit primul pentru ca a fost provocat de Petrovici.” Atunci la bocna si cu Etcu. Petrovici n-a lovit primul. Din cate vad se lovesc toti reciproc oricum. Nici Etcu si ficasa nu sunt usa de biserica si cauta scandal! Cand au dat de cine trebuie, repede la IPJ, auleu noi suntem VICTIME. Mie scarba de oameni de teapa lor. Niste tarani cu aere. Degeaba ai bani daca nu ai pic de creier si caracter. Cluburile au devenit o morcila! Vrei probleme, mergi in cluburi….sigur o sa dai de unul ca Etcu.

  • Poti sa scoti taranca din sat, dar nu si satul din taranca. O penala cu figuri pe stomacul gol, logic ca ei au provocat scandalul, nu se luau aia degeaba.

  • Practic pe petrovici l-au luat degeaba. El a vrut sa aplaneze si conflictul dintre femei si sa-l calmeze si pe etcu. Despre taran si fiica-sa, singura parere de rau e ca nu si-au luat-o mai tare. El incepe scandalul in club, el da primu’ afara si apoi isi scoate certif medical ca si-a luat bataie. Ce sa ceri la o kurva si un taran?!

  • Eu asta dintre voi

    Nu am nimic nici cu unii nici cu alții, pe Petrovici îl cunosc de peste 15 ani pe copii lui etcu și pe ei de vrie câțiva ani. Se vede clar cum Florentina are gesturi pe ea, tac’su o da la poarte de vreo doua ori înainte ca fata de la aga Petrovici sa ii dea o palma, după seniorul își face loc si îl ataca pe Claudiu. (Fix așa își făcea loc si in club in seara cu pricina). Se luase inclusiv de băiatul lui Holicov, de Bogdan. Tot Etcu in seara dinainte a fost dat afara din club pentru același comportament.
    Rememoreze o situație de la botezul copilului Stefanei Etcu, fiica lui Stefan Etcu (cel mai bogat si caracter dintre frati, care oricum nu discuta cu asta bătutul) atunci Etcu asta de si a luat bătaie acum, era mort de beat si s a luat cu băieții lui Manolache, spre dimineața a sărit la bătaie la unul dintre ei noroc ca a venit celălalt frate Etcu mai mic si l a băgat in mașina. E un paris un țara-n obosit care îl reneagă toată familia. Pana și ai lui spun ca și a meritat-o. Nah asta e adevarul.

  • Sa te duci..

    @eu asta dintre voi
    Sângele apa nu se face, bai ragalio. Oi fi vreunu din bodyguarzi va apărati pielea pana la capat

  • vasilias ionel, fost avocat de profesie, actual pensionar, 71 de ani, iesean

    NU SE INTELEGE NIMIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CINE E DE VINA???????????????????????????????????????????????????

  • Erezia Mihai Ciobanu, specialist VFX/ 3d, iesean de origine, 58 de ani.

    Sunt specialist in tehnica audio-video cu experienta de peste 30+ de ani in trucaje complexe video. A verificat cineva daca aceste video-uri sunt autentice si nu trucate prin tehnica speciala sau inteligenta artificiala? In ziua de azi, va pot spune sincer, poti sa falsifici si truchezi aproape orice cu echipa potrivita de specialisti mai ales la o dimensiune asa mica (sub Full-HD/ 4K), extrem de pixelata si cu compresie. Chiar si un copil de 6-8 ani cu o aplicatie de Deep Fake pe un telefon smartphone poate face anumite trucaje/ colaje video (mai usurele ce-i drept). Corect? Verificati autenticitatile foarte foarte bine, doar o recomandare, nu acuz pentru ca nu verificat filmarile.

  • Cred că Petrovici e vreo cheie de biserica

  • Voi comparați niște recidiviști cu antecedente penale, care au dosare pt distrugeri și aruncat cu molotovuri in curțile oamenilor cu tentative etc cu o invatatoare și un dezvoltator? Toți ăștia din comentarii aveți probleme grave

  • Cioată mică se ridică. Și in cur și-o scapă in frică.

  • Ce moaca de taran coclit are ! Ce cauta in club un ghertoi din asta la anii pe care ii are?

  • @Fane poa sa fie si din Cosa Nostra si de unde vrea maciuca lui sa fie asta nu inseamna ca toti cocalarii au dreptul sa faca legea in tara asta. Daca merlea acolo crezi ca s-ar fi uitat procurorii la caracterul lui Etcu. Iti zic eu ca nu se uita nici un procuror la cine a fost Etcu si infundau smecherasii puscaria. S-a umplut Iasul de cocalari si pitipoance. Nu poti bea o bere linistita fara sa nu vezi smecherii de hartie impartind un joint.

  • Gigi de la scularie

    Din țăran nu poți face un lord, din cocos nu faci găină nici din putana gospodina,,,,, apropos: ce scor mai ai Flory?

  • La cat scandal face oriunde merge o stie lumea dupa reputatie. Daca nu futea toti patronii de club de pe raza Iasului, nu mai trecea de usa.

  • Se vede clar cum familia etcu este agresată cu mult înainte că tatăl ( responsabil pentru siguranța copiilor lui) sa riposteze pentru a se apăra!!!
    Deci, draga ziarist care ai făcut acest conținut, a est video este in favoarea familiei etcu !!!

  • Cel care ii tot dadea in cap/gat cu piciorul va lua ceva ani de inchisoare, fiind lovituri cauzatoare de moarte., viata fiindu-i pusa in pericol. Indiferent de situatie, taranul ala care lovea si lovea fie ca vrea sau nu va sta la frana. Filmarea demostreaza clar fapta indiferent cine si cum a inceput.

    Esti barbat si asa zis si smecher ai dat un pumn bine plasat l-ai culcat, te opresti, nu mai continui. Si de la cazatura cand o iei in barba, daca, cazi prost poti muri. Asta se traduce in 25 de ani.

    Nu va mai dati cu parerea despre cine, ce a inceput ca vad ca toti va pricepeti la interpretarea legilor.

    Daca colegul care lovea cu piciorul a mai vizitat bulaul, poate lua minim 5 ani acum.

    Asta e, unde nu e cap vai de picioare.

  • Ba sclavetute, singurii tarani din filmare sunt mormanul de rahat lesinat pe care-l pupi in koor si plozii lui…

  • Grasul ăla împuțit oriunde merge caută scandal … Bea doua pahare și se vede zmeu dar el defapt e un mare taran bâhlit care are 3 lei și crede că toți banii sunt la el … Nimeni numai are bani înafara de el … Numai gesturi de marlan are in el … Foarte bine i-au făcut băieții ăia că sa l trezească la realitate !!! Felicitări !!!

  • Arestați taranul !!! Sau asta nu a făcut nimic ???!!! La pușcărie cu el !!!

  • Daca nu stii, de ce vorbesti aiurea? Iubita lui Petrovici e aia blonda. Aia ce a lovit-o pe ficasa a fost injurata, facuta in toate felurile de fiica lui Etcu. Ca nu degeaba i-a dat palma. Dupa care nu se vede cum fiica lui Etcu o bate si matura cu matura pe jos cu iubita lui Petrovici (aia blonda)?
    Sa inteleg ca in cazul fiicei lui Etcu a fost legitima aparare, dar in cazul lui Petrovici ca au sarit in ajutorul lui, nu a fost tot un fel de “legitima aparare” (din partea prietenilor)?
    Va mai place sa mancati ciuperci aiurea!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *