Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini video greu de privit! Măcel în centrul Iașului! Un tânăr, atacat și lăsat inconștient, iar mai apoi filmat și pus pe TikTok. S-au strâns mii de reacții – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

Imagini video greu de privit! Măcel în centrul Iașului! Un tânăr, atacat și lăsat inconștient, iar mai apoi filmat și pus pe TikTok. S-au strâns mii de reacții – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

10 aug. 2023, 02:00, 18 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Sâmbătă, 5 august 2023, un adevărat măcel a avut loc în centrul Iașului. Un tânăr a fost atacat și lăsat inconștient. Scenele de o violență ieșită din comun au fost filmate și încărcate pe TikTok, unde filmulețul a strâns mii de reacții și comentarii

Toată altercația dintre cei patru tineri a pornit de la un simplu TikTok. Unul dintre băieți încerca să facă un video, când doi tineri s-au apropiat de locul în care acesta filma și au început să râdă de el și să-l jignească, în încercarea de-al determina să renunțe. Ceea ce putea să fie doar o glumă s-a transformat într-un adevărat scandal.

Măcel în centrul Iașului! A fost nevoie de intervenția poliției pentru a liniști spiritele

Inițial, tânărul i-a rugat pe cei doi agresori să-l lase să filmeze, iar apoi le-a spus că va face un video și cu ei. Văzând că nu încetează, băiatul care filma pentru TikTok a început să le răspundă în aceeași manieră, lucrurile degenerând.

„Tânăr agresat: Filmez eu și după fac și cu voi, dacă vreți!

Agresori: Stai oleacă, vere, da’ ce sunt cu gesturile astea!? Și tu mai erai trapper, nu?

Tânăr agresat: Lăsați, vere, gesturile astea! Da, m-am băgat eu în seamă cu voi? Stați oleacă! De ce pui mâna pe mine! De ce vă luați aiurea de mine!? Stați oleacă!”.

Deși totul părea o glumă la început, conflictul dintre tineri a degenerat, unul dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale.

„Știu că totul a început de la un TikTok. Agresorii au început să îi ia la mișto pe băieții care filmau pentru TikTok. Am înțeles, aceștia le-ar fi răspuns în aceeași manieră și după s-au încins spiritele. Tipul cu cagulă a încercat sa aplaneze situația, dar cei doi tipi erau puși pe scandal. Au început să se bată în centrul orașului, fix la Hala Centrală din Iași. A venit poliția și un echipaj de salvare, probabil au sunat vecinii. Un băiat a rămas inconștient, nu știu din ce tabără făcea parte”, a declarat o persoană care a asistat la întreaga scenă de violență.

Un tânăr a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii „Sf. Maria”

În filmulețul postat pe TikTok se observă cum, la un moment dat, între cei care erau deja încăierați a intervenit un tânăr cu cagulă. În ciuda încercării sale, conflictul nu a putut fi aplanat. Unul dintre tineri a fost lovit până și-a pierdut cunoștința.

Văzând bătaia care a avut loc chiar în centrul orașului, la Hala Centrală, cel mai probabil, vecinii au sunat la 112. Astfel, la locul conflictului s-au prezentat un echipaj de la Poliția Locală, care doar a aplanat situația, și un echipaj medical de la Ambulanță. Unul dintre tineri, ce are puțin peste 17 ani, a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, starea sa fiind destul de gravă, două zile a fost internat la Anestezie și Terapie Intensivă, fiind mai apoi mutat într-un salon.

@gameovr404♬ sunet original – GAMEOVER404

Comentarii
  • nu e bine, dar vreo 2 sa-i sara tika taka din cap ar trebui
    ce-s cu tampeniile alea pe starda?!

  • R E A L I T A T E A

    Gunoaie fără educație, mare parte copii unor alte gunoaie fără educație și lipsă de bun simț.

  • 🌈 Maria - Mirabella

    Agresivitatea a crescut in Iași ! Motivul? Acesti adolescenți sunt foarte săraci, daca le controlezi buzunarele la toti, abia daca gasești 3 lei.
    Părinții acestor tineri ” teribiliști” stau pe ajutor social / lucreaza pe salariul minim 1.900 lei/lună, mânânca la cantina socială, nu au netflix, se uita toata ziua doar la tvr iasi, logic sa te enervezi când alții au, iar tu nu ai nimic.

    SEXUL LA MAMIFERELE SĂRACE
    Cat despre sex, ăștia din imagine doar se masturbeaza la greu.👋 Stau toata ziua și doar asta fac, dau din „mânuță” , transpiră și pierd clipe prețioase ! 🌝
    Motivul? Nu au bani, îs atât de săraci, încât nici măcar o amărâtă de contabilă* nu ar dori sa faca sex cu așa specimene pline de nevoi. Stiați ca săracia e contagioasă? Daca stai lânga unul atins de sărăcie, automat devii si tu in cateva saptămâni. 🌚

    *notă explicativă: în mun. Iași, economiștii din mediul privat sunt platitiți cu salariul minim. In contabilitate, femeile cu studii superioare sunt platite foarte puțin. De multe ori, un salariat (kaufland,lidl,etc) doar cu liceu, primește dublu fața de o contabilă cu facultate si master in domeniu. Am o rudă contabila (faculta+master) și după 10 vechime primeste in mână 2100 lei/lună + 20 tichete de masa (10lei/ valoare tichet)

  • Curutza Sosoroaga

    Daca ati ajuns sa copiati texte si imagini de la 7est, rele zile mai traiti! Dar stiti cum se spune – kur mare, minte mika!

  • Update2
    Stati relax, toți tinerii protagoniști din aceasta filmare sunt bine, sănătoși și dornici de noi aventuri.
    Azi,10 august 2023…pe la orele 6:45 a.m. acești „eroi” de pe tiktok, insoțiti de prietenii lor erau aliniați în fată la Cantina Socială pentru a prinde un loc la masă. Nu au fost inregistrate alte incidente.

  • Noua generație

  • Adevarul e ca s-a imputit Iasi-ul de copii/adolescenti golani/agresori/talhari in viitor criminali ! Mai ales bandele de prin zona Cantemir/Podul Ros/Splai Bahlui.
    Intr-adevar nu au bani, dar va spun sigur ca au „femei” -alte copile/adolescente (golanci deja) si joaca roluri de „maturi”. Nu le pasa de varsta, au cu totul alta mentalitate provenita din lipsa educatiei, contextului social toxic pe baza de „reproductie”.

  • Retardați morți de foame

  • Maria mirabella

    Maria mirabella de card ai auzit ?

  • Mare măcel, s-au agitat țânțarii ăștia puțin într-o filmare bucuroși că au văzut asfalt și le-a luat mă-sa telefon cu cameră.

  • O mică harță între niște pokemoni ați catalogat-o drept măcel. Trebuia să titrați „dispută între pekinezi”

  • Un coleg de scoala

    2 din tiktokerii ăștia sunt copii luați in plasament.
    Sunt coleg de scoala cu ei, nicio fata nu vrea sa stea langa asa ” pokemoni”. De aceea îi vedeți doar impreuna, atât, băieți cu băieți.
    Fara bani, fara femei…și da, parinții lor primesc ajutoare de la UE, gen 3 sticle ulei, 4 kg zahar, conserve de fasole, 1 pachet biscuiți,chiloți, sosete,2 kile de ceapă,etc.

    Nu au platit nici fondul clasei, iar la asociație au datorii la intretinere. (Nu dam nume)
    InterNet nu au pe telefon, se duc in centru orasului sau stau pe lânga baruri/terase să prindă wi-fi gratuit.
    Dar ei o ard pe tiktok…ca „ei este mare afaceriști” .

  • Maria Magdalena, in celelalte privințe nu stiu daca ai dreptate, dar ,in cea cu remunerarea economistilor din mediul privat , 100% da! …Nu spun cine , dar stiu sigur, doamnă ,economist , angajată la privat (culmea rudă) cu licenta+ master ( uaic)+ 3 ani expert contabil incheiati cu diploma ….3000 pe cartea de muncă ….- 3000 net ! ..fara alte beneficii , ce ar putea face ?

  • E din cauza Muzicii TRAP!!! El face trap cagula

  • Aiurea, ,,actorașii di pi tiktok” acu 1 ora erau lăngă un bar din Frumoasa, cautau net wifi free…da-i în spanac di pokemoni intergalactici 🤤

  • Politia Iași doarme

    Cautati-i pe bătăuși la casele țigănești de vizavi de Golia, acolo unde stau foștii pușcăriași, săgețile Cordunenilor care vand țigări și au rețelele de cersetori de pe Ștefan cel mare și de la mitropolie. Polițiști incompetenți…

  • Auzi la unii, cica-s luptatori jujitsu,etc.
    Nu este adevarat, „eroii” ăștia sunt niște pikinezi. Pot fi găsiti în fiecare dimineata pe strada Sf. Andrei, numărul 70, Iași, stând la rând pt mâncare. Au niste galeti de plastic in mână pentru supă. Pot fi reperați ușor in mulțime, iese abur după ei.🫕

  • Normal, orașul curvelor și tiganilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`