Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini video de o violență extremă, surprinse în Iași! Un bărbat a fost stâlcit în bătaie de 6 tineri. Martorii fac declarații cutremurătoare: „Au umblat tot satul cu cuțitul și au amenințat oamenii”

Imagini video de o violență extremă, surprinse în Iași! Un bărbat a fost stâlcit în bătaie de 6 tineri. Martorii fac declarații cutremurătoare: „Au umblat tot satul cu cuțitul și au amenințat oamenii”

23 iul. 2024, 02:00, 29 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Scene de o violență extremă au avut loc sâmbătă, 20 iulie, pe o stradă din localitatea Uricani, comuna Miroslava, județul Iași. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost stâlcit în bătaie de șase tineri. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Scene de o violență extremă au avut loc sâmbătă seara, pe o stradă din Miroslava, județul Iași

C.I., un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitatea Uricani, comuna Miroslava, a fost stâlcit în bătaie de un grup de tineri din aceeași localitate. Un martor a filmat scenele de o violență extremă în care se poate observa cum indivizii îl bat cu picioarele pe bărbat, care este copleșit de ploaia de lovituri.

„Bărbatul de 63 de ani a fost luat la bătaie pe stradă, l-au băgat în spital. Poliția nu prea face nimic, nu a luat măsuri. Victima a ajuns inițial la Spitalul «Sf. Spiridon», iar acum este internat la Spitalul de Neurochirurgie. Victima a fost conștientă, dar starea sa s-a agravat. Eu am asistat la bătaie. Ei erau beți, drogați și au sărit la bătaie la toată lumea. Au intrat în curte la niște vecini. Au umblat tot satul cu cuțitul și au amenințat oamenii. C.I. s-a nimerit să fie atunci pe stradă, dar oricine ar fi nimerit în mâinilor lor ar fi pățit la fel. Toți tinerii aceștia fac probleme, este vorba de F. T., A. B., C.U., P. U. și M. C., unul dintre ei este minor, ceilalți sunt majori”, a declarat un martor la scenele de violență.

Din cauza loviturilor primite, victima a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„A venit la UPU, duminică, după ora 15.00,  policontizionat, evaluat, a plecat la domiciliu cu recomandări”, a declarat dr. Ovidiu Popa, medic primar în cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

IPJ Iași a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe

Cei șase tineri care l-au stâlcit în bătaie pe C.I., pe o stradă din localitatea Uricani, comuna Miroslava, au fost identificați, iar în cauză a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 21:10, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la un conflict între mai multe persoane în proximitatea unei societăți comerciale de pe raza satului Uricani, comuna Miroslava. Din verificările efectuate la fața locului a rezultat că pe fondul unui conflict spontan, șase tineri ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 63 de ani. Persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv tinerii cu vârste cuprinse între 16-19 ani, au fost identificate, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Martorul la scenele de violență extremă petrecute sâmbătă seara, pe o stradă din Uricani, comuna Miroslava, județul Iași, susține că tinerii care l-au agresat pe bărbatul în vârstă de 63 de ani nu sunt la prima astfel de faptă, ci provoacă adesea scandaluri în localitate.

Comentarii
  • E fain la tara.

  • E mai rau in Iasi noaptea.

    • În toate satele există proști la băutură , violenți, ăștia ar trebui adunați în dube și bătuți preventiv … să cunoască loviturile pe care vor ei să le dea unor bătrâni…

  • Pai ala spunea ca tinerii erau drogati si beti, dar a verificat cineva daca asa este ?
    Sau asa ne place sa aruncam cu vorbe pentru ca situatia sa para grava, sa inflorim totul aiurea.

  • Pt Anonim – Lasa ca e mai ok sa arunce ei cu picioare in cap decat sa vorbeasca lumea ceva neadevarat. Cred ca si filmarea este falsa, nu se poate ca niste tineri, mandria satului, sa faca asa ceva. Hai mai dute in plm.

  • niste rebuturi

  • Să mă cac pe părinții lor că au făcut așa progenituri, niște scursuri ale societății, probabil că părinții erau băuți sau drogați și ei când i-au făcut….copii educați prin corespondență….

  • Nu există țară pentru bătrâni

  • Pupații în fund pe acești tineri.

  • Șanț mulți tineri prosti ,da mulți peste tot i vezi

  • De ce nu sunt arestați încă? Nu prezintă pericol public? Nu este prima dată când gașca asta de derbedei comit acte de agresiune în localitate iar poliția îi acoperă de fiecare dată. Unde este propunerea de arestare preventivă domnilor polițiști?

  • Fii de cățea, prost crescuți și needucați, omul ăla vă putea fi bunic derbedeilor! Sper să înfundați pușcăria, animale ce sunteți!

  • Hohoo, marfă proaspătă, v-așteaptă tata Buliga la el în pătuț, hmmm, miam,-miam.

  • Ceausescu unde esti?

    tineretul, mandria tarii! viitorul Romaniei arata sumbru: repetenti, corigenti, ne doare in p*** de BAC, borfasi, batausi, cersetori, asistati social, ramatori bene de gunoi dupa recipiente SGR, frecat menta acasa pe banii lui mama si tata, vandalizat si facut mizerie in fata scarii, muzica la maxim de ne pisam pe vecini, droguri, alcool, curvasarie, turnam copii pe banda rulanta sa luam ajutoare de la stat, ne pisam si cacam pe casa scarii cu potaile, s.a.

  • 20 ani la GULAG

    1. Bagati in beci
    2. Batuti 15 minute pe ceas, dupa care bagati intr-o cusca cu 5 caini lupi ( ca sa se bata de la egal la egal )
    3. Condamnare la 20 ani bulau, fara mancare ( nu muncesti, nu mananci )
    4. 20 ani parnie la munca zilnica, sapat gropi, santuri prin sate, reparat liniile ferate, strazi, samd
    5. Dupa ce iesi de acolo la 17 kg greutate si sup in cur de seva sa fii obligat sa tii si o cuvantare in fata batranilor din sate, cum ca amintirile din tinerete nu fac tocmai bine.

    • Frumoasa imaginație aveți și cred ca sr fi și productiva dacă ar da cineva asemenea lege. Am finmainsiguri pe strada ca la Mitropolie !!!

  • noroc ca erau in haita, ca probabil 1 la 1 batranul avea castig de cauza…

  • primarul comunei cheltuie o groaza de bani pt. politia comunala , ce fac gugumetii aia, de nu patruleaza prin comuna pt. a preveni asemenea infractiuni.asti trebuiesc judecati de obstea sateasca ,impreuna cu parinti lor care nu au stiut sa i educe. niste avortoni fatati de o vaca .scriere telegrafica.

  • scapa cu suspendare. acuma. pe viitor vor lua cu executare.

  • Strânsi toți bărbații din sat , comuna,cu țevi ,pari,furci ,topoare și mers peste drogați și cocoșați în bătaie.

  • la Iași legea se aplică după cum bate vântul

    Pe bătăușii din Ciurchi i-au arestat 30 zile, pe ăștia de ce nu, domnule chestor Gâtlan?

    „La data de 22 iulie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție, au reținut trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, din jud. Iași, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, în noaptea de 13/14 iulie a.c., pe fondul unui conflict spontan, patru tineri au agresat fizic un bărbat, care se deplasa pe str. Ciurchi din mun. Iași și au tulburat ordinea și liniștea publică”

  • ne puteti ajuta cu niste poze cu indivizii?

  • acum de ce nu dati numele complet?
    cand moare careva imediat avem nume, dar acum nimic.. e ascuns..
    hahahaha

  • Șanț multe găști noaptea umbla ca aia prin cartier

  • Poliția nu o să facă nimic că-i DEMOCRAȚIE
    Un răspuns din ăsta l-am primit noi când am făcut reclamație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
22 august 2024
22 august 2024