Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini terifiante! Un ieșean a măcelărit cu un topor trei sufletele nevinovate! – GALERIE FOTO (ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!)

Imagini terifiante! Un ieșean a măcelărit cu un topor trei sufletele nevinovate! – GALERIE FOTO (ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!)

05 iul. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Laurențiu Ajidaucei, din satul Cornești, comuna Miroslava, este acuzat că ar fi omorât, în cursul zilei de 3 iulie 2022, trei căței. O rudă a bărbatului, Gabriel Ștefaniu, susține că Laurențiu Ajidaucei a recurs la acest gest, deoarece câinii i-au mâncat câțiva pui din gospodărie. Nervos, bărbatul a măcelărit cu un topor cele trei sufletele nevinovate și ar fi vrut să mai ucidă încă doi câini, dacă nu intervenea Gabriel Ștefaniu.

Gabriel Ștefaniu, rudă a presupusului criminal, a sesizat polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava, fiind oripilat de fapta comisă de Laurențiu Ajidaucei. Polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor, urmând să se efectueze cercetări, astfel încât vinovatul să plătească pentru fapta comisă.

Laurențiu Ajidaucei, acuzat că a măcelărit cu un topor trei câini din gospodăria fratelui său

Gabriel Ștefaniu a asistat cu groază la o serie de scene desprinse parcă din filmele horror. În cursul zilei de 3 iulie 2022, cumnatul surorii sale, Laurențiu Ajidaucei, ar fi ucis cu un topor trei câini, deoarece aceștia i-ar fi mâncat câțiva pui din gospodărie. Bărbatul ar fi vrut să mai omoare încă doi câini, însă a fost oprit la timp.

„În jurul amiezii, l-am auzit pe Laurențiu Ajidaucei că țipa la câini că i-au mâncat puii. Eu eram în casă, nu știam ce se întâmplă, el căuta câinii, pentru că aceștia se ascundeau după niște scânduri. Am auzit zgomot când a dat scândurile alea la o parte și i-a omorât cu toporul. Le-a dat în cap! Criminalul este cumnatul surorii mele. Ea mi-a spus să nu mă bag, că sunt câinii ei. Dar eu nu pot să stau să asist la așa ceva, m-am îngrozit când i-am văzut, urlau și el nu se oprea. Până nu i-a omorât pe toți nu s-a oprit. Am mai salvat eu doi căței, că ei de toți erau cinci. I-a căutat și pe ăia și când l-am întrebat ce face mi-a zis: «Ce vrei, să-ți dau și ție un topor în cap?». Nu știu de ce a făcut asta, el mereu e agresiv, cu copiii lui tot așa face. E o persoană violentă, toți din familia lui sunt așa!”, a declarat Gabriel Ștefaniu.

Ruda presupusului criminal susține că bărbatul ar fi mai comis astfel de fapte și în trecut, fiind o persoană extrem de violentă.

„Stăpânul câinilor ține cu criminalul, pentru că e fratele lui, mi-a zis că nu trebuia să mă bag, că s-a întâmplat în ograda lui și oricum el a vrut să scape de câini. Singura soluție pe care a găsit-o a fost să-i omoare, atâta știu. Nu e primul caz, a mai omorât pisici și mai multe animale. Nu e normal să se întâmple așa ceva, până la urmă, e vorba despre niște suflete”, a adăugat Gabriel Ștefaniu.

Gabriel Ștefaniu: „Un polițist m-a întrebat dacă erau câini de rasă sau nu!”

Gabriel Ștefaniu a sesizat polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava, vrând chiar să cheme și un medic veterinar care să acorde îngrijiri câinilor măcelăriți cu toporul.

„A venit poliția din comună ieri, mi-a luat mie o declarație, dar doar atât. Un polițist m-a întrebat dacă erau câini de rasă sau nu. Eu i-am zis că nu contează dacă erau de rasă sau maidanezi. Mi-au spus să chem un medic veterinar, dar sora mea nu-mi dă voie să fac nimic în acest sens. Nici nu știu ce s-a întâmplat cu cadavrele cățeilor, pentru că mi-a spus că le-a dus de acolo”, a menționat Gabriel Ștefaniu.

Polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor.

„La data de 03 iulie a. c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați de către un tânăr, din comuna Miroslava, despre faptul că un consătean i-ar fi omorât trei câini, deoarece aceștia i-ar fi mâncat găinile. În cauză, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Iași au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție, iar cercetările continuă în vederea luării măsurilor legale față de persoana bănuită de comiterea faptelor”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac.

Persoana care a măcelărit cu un topor cei trei câini riscă să fie pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Comentarii
  • Era rau daca ataca oameni ca de câini e plin iasul . Parca suntem la tara care javre sunt ….

  • Lara ești la fel de proasta ca și tembelul asta care a ucis bieții catei

  • Să înfunde pușcăria tâmpitul!

  • Suntem in secolul XXI, nu în Evul Mediu

  • Un dezaxat care trebuia legat deja

  • Aici nu vorbim despre o fi mincat ori nu caini puii ci despre inclinatia criminala si usurinta cu care a ucis fara discernamint orice ia iesit in cale !, ori un astfel de dement nu poate fi lasat liber !

  • Ce față de țăran prost are! Un topor pentru capul lui nu se găsește?!

  • Cam multi toporasi in Moldova. Probabil de la consumul ,,lichiorului de toporasi”.

  • evident este un pericol social si estenecesara arestarea lui.

  • Bestie…..! Ce cauti in aceasta lume….?La fara clanta cu tine…. pana mori.

  • Florin Calin

    Laura tu meriti sa traiesti in mocirla..Dute dracu

  • Florin Calin

    Si tu tarane care ai omorat cainii, speram ca nu te reproduci

  • Băgați taranoiul la pușcărie pentru un rapan de pui inchircit omoară tot

  • Gabriel Ștefaniu, felicitari pentru curaj!

    Toata stima pentru omul care a sunat la politie si nu s-a speriat de imputitura asta si neamurile lui.
    Imi si imaginez nesapalatul putind a hoit nespalat de o luna, la fel ca neamurile care-i tin partea, crapand in el ostropel din pui rahitic, crescut cu gunoaiele din curtea lui darapanata.
    Ideal ar fi sa-l stropeasca cu motorina si sa-l lase sa arda de viu pe un camp.

  • Gabriel Ștefaniu, felicitari pentru curaj!

    Toata stima pentru omul care a sunat la politie si nu s-a speriat de imputitura asta si neamurile lui.
    Imi si imaginez nesapalatul putind a hoit nespalat de o luna, la fel ca neamurile care-i tin partea, crapand in el ostropel din pui rahitic, crescut cu gunoaiele din curtea lui darapanata.
    Ideal ar fi sa-l stropeasca cu motorina si sa-l lase sa arda de viu pe un camp.

  • O stiu pe cumnata criminalului!

    Dupa ce ca sunt niste oligofreni violenti, cumnatica este si o mare curva infecta. Se tine de vreo 4 ani de zile cu unul din sat, impreuna cu care isi bate joc de barbata-su despre care spune ca-i impotent si nu-i in stare sa aduca nimic acasa. La un moment dat amantul a si batut-o pentru ca venise cu niste boli si ala a considerat ca nici macar el nu poate umba cu o venerica.

  • Cumnata vagaboanda - confirm

    Si eu stiu povestea cu cumnata :))) de tot rasu sa-l vezi pe taranul ala cum se da cocos dar are niste coarne de bou de care rade tot satu si toti stiu ca rapanoasa il inseala

  • Așa se recunosc psihopații in sadismul cu care agresează animalele. Pericol ptr societate, sa stea după gratii!

  • Primăriile o freacă, nimeni nu își face treaba , în multe comune se lasă câini liberi multi aduși din alta parte cu mașinii.

  • Tu ai înțeles despre ce este vorba în articol? Niște caini cu stăpân au fost uciși, în curtea în care stăteau, nu erau aduși cu ” mașinii „.
    Mai citește comentariile despre cumnata vagaboanda, alea sunt mai ușor de înțeles, mai scurte și mai hazlii.

  • După ce ca este un handicapat slut, oligofren și nespălat, mai are și un nume de batjocură hoitul asta ambulant.

  • FOARTE BINE…..PT CEI CE SUG 4 LABE LA MUNCA TIRFILOR!!!!

  • Vrei sa-l încurajezi pe căcatul asta putitor poate te lasă la curva de cumnata-sa? Eu cred c-ai șanse, nespalata ia orice în găuri

  • ION COTEL 76 DE ANI, IESEAN

    Dupa figura…

    Pare unu’ din asta care-i da statul ajutor si bani si casa gratis…

    Si sta degeaba toata ziua, toata viata… are nervi si omoara animale

  • Daca statul roman iti ofera bani gratis, casa, tot ce vrei… de ce sa muncesti? O duci bine stand degeaba si facand copii, omorand si animale ca hobby

  • De la buhan din sat ce sa ii ceri ….are probleme cu capul la socola cu el

  • Să vă iau pe toți în p… care tot comentați…!

  • Ajidaucei ilie

    Să vă iau pe toți în p… care tot comentați…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *