Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini șocante! Profesorul universitar Florin Murariu din Iași nimicește în bătaie un muncitor de pe stradă. Altercația violentă a avut loc chiar în fața casei sale din Copou. Polițiștii au deschis dosar penal – FOTO, VIDEO

Imagini șocante! Profesorul universitar Florin Murariu din Iași nimicește în bătaie un muncitor de pe stradă. Altercația violentă a avut loc chiar în fața casei sale din Copou. Polițiștii au deschis dosar penal – FOTO, VIDEO

01 aug. 2020, 02:00,
Vlad Alexa, în Titlurile zilei

Profesorul universitar Florin Murariu a fost filmat în timp ce nimicește în bătaie un muncitor aflat pe strada din fața casei pe care cadrul universitar o deține în zona Copou din Iași. Deranjat de zgomotul utilajelor care lucrau la un șantier în apropiere, lector dr. Florin Murariu s-a năpustit asupra bărbatului în vârstă de peste 50 de ani, pe care l-a pus la pământ dintr-o singură lovitură, după care i-a mai aplicat o serie de lovituri muncitorului neajutorat. Pentru aplanarea conflictului violent care a degenerat pe strada Toma Cozma din zona Copou a fost nevoie de intervenția polițiștilor, care au deschis un dosar penal

Lector dr. Florin Murariu, profesor de sport în cadrul USAMV Iași, a fost filmat în ipostaze extrem de violente în timp ce nimicește în bătaie pe stradă un muncitor de la un șantier. Aflat în fața casei sale din Copou, Florin Murariu s-a năpustit asupra muncitorului în vârstă de aproape 50 de ani, fiind extrem de deranjat de zgomotele produse de un utilaj din apropiere manevrat de acesta. Incidentul a avut loc în cursul serii de 20 iulie, în timp ce o echipă de muncitori în construcții lucra pe un șantier din zona Toma Cozma.

În momentul în care utilajul trecea pe drumul public din dreptul casei sale, lector dr. Florin Murariu s-a năpustit cu telefonul asupra unuia dintre muncitori cerându-i socoteală și aducându-i acuze pentru zgomotele produse de utilaj. În altercație, telefonul muncitorului a fost distrus de Florin Murariu. Cadrul universitar, fost ruibyst profesionist, și-a ieșit repede din fire și l-a lovit în plin pe muncitorul care a căzut ca secerat la pământ, lovindu-se cu capul de trotuar. Altercația violentă a continuat, iar în imaginile surprinse de un martor se observă cum profesorul de sport de la USAMV Iași îl lovește cu putere în repetate rânduri pe muncitorul respectiv. La rândul său, acesta încearcă de câteva ori să-i distrugă telefonul profesorului de sport.

Polițiștii au deschis dosar penal în urma bătăii în care a fost implicat profesorul universitar Florin Murariu

Pentru că conflictul verbal s-a transformat într-o adevărată bătaie cu pumni în stradă, martorii au sunat repede la 112, iar la scurtă vreme și-a făcut apariția în zona Toma Cozma și un echipaj din cadrul IPJ Iași care a aplanat imediat conflictul și a deschis un dosar penal.

„A fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, iar în cauză se fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Deși a fost lovit puternic în repetate rânduri, muncitorul respectiv a refuzat să meargă la Institutul de Medicină Legală sau să depună o plângere la IPJ.

Reclamangiu de meserie, Florin Murariu a fost sancționat pentru că a apelat fără motiv la 112

În primăvara acestui an, Florin Murariu a făcut un circ enorm în zona Toma Cozma din Copou. Acesta a înjurat și a amenințat mai mulți muncitori și a solicitat intervenția autorităților. Oamenii legii veniți la fața locului i-au demonstrat însă profesorului de sport de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară USAMV „Ion Ionescu de la Brad” faptul că toate lucrările se fac în regulă. Asta nu l-a liniștit însă pe Florin Murariu, care a continuat să provoace scandal în cazul tuturor celor care lucrează în zonă. Pe motiv că a sunat la Serviciul Unic de Urgențe 112, iar faptele s-au dovedit a fi nereale, acesta a fost sancționat în două rânduri de Poliție.

Florin Murariu este poreclit Profesorul Pavelă după ce ar fi furat pavele de pe domeniul public

Una dintre găselnițele Profesorului Pavelă stă în faptul că drumul care trece prin apropierea casei sale este unul privat. Asta cu toate că autoritățile din Primăria Municipiului Iași arată faptul că drumul este unul de servitute publică. Fiind considerat un reclamangiu și procesoman, acesta a ajuns în atenția ieșenilor cu ajutorul vecinilor, care l-au acuzat că a furat bunuri de pe domeniul public. La Secția 2 Poliție Iași a fost depusă încă pe data de 2 martie 2018 o reclamație din partea unui vecin al lui Florin Murariu care susține despre acesta că a furat pavelele de pe domeniul public pentru a le folosi în scopuri personale în interiorul gospodăriei din strada Toma Cozma.
Contactat telefonic, Lector dr. Florin Murariu nu a răspuns apelurilor pentru a oferi un punct de vedere referitor la această situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *