Prima pagină » Local » Imagini șocante! Momentul accidentului mortal de la Lețcani surprins de camera de bord! Iată cum se răstoarnă și se aprinde autoturismul în care a murit carbonizat un tânăr de 18 ani – EXCLUSIV, VIDEO, FOTO

Imagini șocante! Momentul accidentului mortal de la Lețcani surprins de camera de bord! Iată cum se răstoarnă și se aprinde autoturismul în care a murit carbonizat un tânăr de 18 ani – EXCLUSIV, VIDEO, FOTO

30 mai 2022, 20:59, 6 ,
în Local

Momentul accidentului înfiorător de la Lețcani a fost surprins de o cameră de bord. Impactul devastator în urma căruia un tânăr a murit carbonizat.

În urma accidentului rutier, au rezultat trei victime. Două sunt conștiente, cu traumatisme, iar o victimă a rămas încarcerată și este carbonizată.

„A fost un accident rutier între Lețcani și Podul Iloaiei, una dintre victime a decedat carbonizat și era în vârstă de 18 ani, o victimă de 22 ani a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, iar cealaltă victimă a fost preluată de un echipaj tip B”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași.

Comentarii
  • Soferul a avut o viteza foarte mare, cand a intrat in curba!

  • CONDUCATOR AUTO PROFESIONIST

    Niste gunoaie frustrate pe drumurile publice care nu stiu sa fie participanți normali în traficul rutier. Încă e prea blândă poliția acolo! Ar trebui sa nu mai fie șoseaua Morții din cauza idioților, ci mai degrabă șoseaua Groazei din cauza amenzilor si permiselor ridicate!

  • A primit ce a căutat.

  • Dacă martorii ieșeau cu stingătorul arta era soarta victimei.

  • toti cei din trafic care nu au oprit sa fie identificati si sanctionati .cat de nemernic poti sa fii si sa nu opresti la accident macar sa filmezi daca nu intervii cu un stingator.mie sila si greata de unii semeni. o sa aveti si voi poate nevoie de ajutor.si o sa vedeti cum este.

  • astia care sariti sa cautati alti vinovati, daca va lua din plin familia si va nenorocea gunoiul ala, ii mai doreati salvarea din masina? un retardat in minus in trafic, bine ca nu a lovit pe altii, cat despre el sa-i fie tarana usoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`