Prima pagină » Cancan ultimă oră » Imagini șocante cu Emily Burghelea! Influencerița s-a afișat cu vânătâi și ochiul umflat. „E un miracol că am rămas în viață”

Imagini șocante cu Emily Burghelea! Influencerița s-a afișat cu vânătâi și ochiul umflat. „E un miracol că am rămas în viață”

01 iul. 2024, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Emily Burghelea s-a afișat în ipostaze șocante pe Internet! Influencerița a apărut cu răni pe față și pe corp și cu ochiul umflat! După imaginea care i-a șocat pe urmăritorii ei, Emily Burghelea a postat și un mesaj care i-a pus pe toți pe gânduri!

După postări din vacanță, Emily Burghelea i-a lăsat mască pe urmăritorii ei! Cu toții au văzut imaginile la care se așteptau cel mai puțin. Influencerița a apărut în ipostaze neobișnuite, iar reacția ei din imagini exprimă starea de șoc pe care a avut-o.

Emily Burghelea a apărut în ipostaze șocante pe Internet

Ultimele imagini postate de Emily Burghelea au fost de-a dreptul neașteptate. Influencerița a postat o imagine de tip selfie, în care se observă faptul că era rănită. Totul s-a întâmplat în urma unui accident rutier în care ea a fost implicată.

De asemenea, în imaginea publicată de Emily Burghelea se observă și faptul că este în stare de șoc, astfel că momentele prin care ar fi trecut nu ar fi fost tocmai ușoare. Momentul accidentului a fost filmat chiar de ea.

„Vreau să cred că e doar un coșmar”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Influncerița a fost implicată într-un accident

După câteva minute după ce a făcut publică imaginea șocantă, Emily Burghelea a revenit pe rețelele de socializare cu un videoclip șocant, în care se observă clar faptul că nu este rănită doar la față, ci are o rană și la umăr, pe care și-a bandajat-o în fața camerei de filmat.

Mașina în care Emily Burghelea se afla a intrat într-un TIR.

„Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viaţă doar datorită lui Dumnezeu.

Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mairitius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiţi de fază lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu naşa. Toată familia ne aştepta la aeroport. În momentul impactului, din inerţie, naşa a venit peste mine şi m-am izbit de geamul maşinii strivindu-mi fata, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul maşinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconştientă. Am simţit că mă învăluie o senzaţie de molesala care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic Tatăl Nostru şi primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe naşa de acolo şi să fugim. A fost primul semn divin.

Naşa delira , nu răspundea la nimic din ce o întrebam, Stiga doar “Where is my son” un moment mai înfiorător că acela nu am trăit niciodată.

Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment şi mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Paşii noştri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu şi lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi aşteptat…”, a scris Emily Burghea, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *