Prima pagină » Lifestyle » Horoscop » IMAGINI SOC! Nebunatica Flavia si-a desfacut picioarele si… a aratat totul! FOTO

IMAGINI SOC! Nebunatica Flavia si-a desfacut picioarele si… a aratat totul! FOTO

23 iun. 2016, 11:35,
BZI.ro, în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:41207;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Flavia de la Neata a realizat un pictorial incendiar pentru o revista pentru adulti, pozind topless! Iar sursele de pe piata au dezvaluit ca in curind s-ar „arata” in Playboy! 
In ciuda virstei inaintate, frumoasa „vecina”, balerina de meserie, a intrat in atentia Playboy Romania, care ar urma sa ii faca o oferta de nerefuzat pentru a o dezbraca de haine si a-si arata formele in toata splendoarea! VEZI SUS GALERIE FOTO!!!
Flavia Mihasan + Dani Otil = LOVE! Imagini absolut senzationale cu cei doi in cele mai senzuale ipostaze! Realizatorul emisiunii „Neata cu Razvan si Dani”, impreuna cu frumusica vecina, au oferit momente incendiare in fata colegilor! 
„Nu le-a luat decit 2 ani sa faca asta! Ati aprins flacara dragostei voastre!”, a spus Razvan, la finalul momentului celor 2! Flavia s-a aratat si ea extrem de zimbitoare, dupa: „Chiar mi-a placut Dani. O ia in serios! N-am crezut ca o sa ajungem pina aici!”
Flavia Mihasan, vecina de la „Neatza” a inceput toamna cu dreptul! Blonda a imbracat cea mai sexy rochie de mireasa, spre dezamgarea unora dintre fani.
Blonda experta in miscari flexibile, Flavia Mihasan a starnit verva printre admiratorii ei, in momentul in care a aparut…mireasa! Din fericire, totul s-a intamplat pe Facebook, iar imaginea provenea de la filmarile emisiunii „Te cunosc de undeva”.
Rochia de mireasa a venit ca turnata pe Flavia, iar decolteul adanc a starnit imaginatia tuturor, dovada ca blonda va fi una dintre cele mai sexy mirese ale momentului, atunci cand va veni ziua cea mare. Deocamdata, insa, Flavia prefera sa ramana doar la stadiul de exersare a rolului de mireasa, dupa cum bine a si mentionat.
„Pana vine ziua cea mare, mireasa la „Te cunosc de undeva” „, a scris Flavia, pe contul ei de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *