Prima pagină » Local » Imagini sfâşietoare! Vanesa Burlacu, tânăra omorâtă în vila de pe Moara de Vânt este condusă pe ultimul drum. O fanfară a fost adusă la casa părintească unde a fost depusă (Exclusiv) – GALERIE FOTO, VIDEO

Imagini sfâşietoare! Vanesa Burlacu, tânăra omorâtă în vila de pe Moara de Vânt este condusă pe ultimul drum. O fanfară a fost adusă la casa părintească unde a fost depusă (Exclusiv) – GALERIE FOTO, VIDEO

14 dec. 2021, 10:48,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

Imagini de-a dreptul dureroase la casa părintească a Vanesei Burlacu, tânăra de 23 de ani care a fost ucisă cu 33 de lovituri de cuțit în vila de pe Moara de Vânt, municipiul Iași. Aceasta va fi condusă astăzi, 14 decembrie 2021, pe ultimul drum de către părinți, prieteni și apropiați.

Pentru a o conduce pe unica sa fetiță pe ultimul drum, Costel Burlacu, tatăl Vanesei a adus o fanfară pentru a cânta melodii de jale. Curtea casei este goală fără pașii tinerei, iar acum pot fi observate doar lumânări aprinse, coroane și lacrimi.

 

UPDATE: Presupusul suspect al dublei crime de la Iași a fost prins în Roma, Italia. DETALII AICI

Tânăra ucisă cu 33 de lovituri de cuțit este condusă pe ultimul drum de părinți. Lacrimi de durere și inimi frânte a lăsat în urmă Vanesa Burlacu

Reamintim faptul că sâmbătă, 11 decembrie 2021, Ioana Vanesa Burlacu și iubitul său, Youssef Ajniyah, au fost uciși cu sânge rece de un bărbat fără scrupule. Vanesa a primit 33 de lovituri de cuțit în diverse părți ale corpului, iar bărbatul 17. Principalul suspect, Ahmed Sami El Bourkadi, ar fi pătruns pe geam, iar după comiterea dublului asasinat s-a dus la Spitalul Sf. Spiridon din Iași pentru a se bandaja, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

„Pe data de 9 decembrie s-a prezentat în urgenţă o persoană de naţionalitate străină care avea o plagă la mâna dreaptă şi a primit îngrijiri medicale în clinica de Plastică Reconstructivă din cadrul spitalului. Din clinică nu a mai revenit în unitatea de primiri urgențe. Un pacient student cu nume cu rezonanţă arabă, care a fost tratat în urgenţă. Plagă s-a rezolvat cu sutură şi toaletă, urmând a se scoate firele şi control la 5 zile. Nu a ridicat nicio suspiciune. Suntem obişnuiţi cu oameni de alte universităţi şi astfel de traumatisme. A declarat că plaga a fost produsă prin tăiere cu un geam”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD.

Costel Burlacu și-a auzit fiica pentru ultima dată cu doar câteva zile înainte de tragedie

Costel Burlacu, tatăl tinerei ucise, a declarat cu lacrimi în ochi că în urmă cu doar câteva zile a fost acasă și a vorbit cu ea. Aceasta îi ceruse ajutorul pentru a amenaja vila cu luminițe de Crăciun. Din păcate, Costel nu a mai apucat pentru că fetița lui a plecat într-un loc mai cald și mai luminos.

„Duminica trecută a fost aici, acasă. Ultima oară am vorbit marți cu ea. Voia să amenajăm casa în care ea stătea cu prietenul ei. Trebuia să merg să o ajut cu luminițele de sărbători acolo, la casă… După aceea nu am mai auzit nimic de la ea, până când am aflat vestea”, spune Costel Burlacu, cu lacrimi în ochi.

Bărbatul susține că fata lui nu avea niciun dușman și nu se certase niciodată cu nimeni. Era o fată prietenoasă, calmă și veselă.

„Nu avea dușmani. Nu se certase cu nimeni înainte de nenorocirea asta. Ea studia, în anul II, la Școala Postliceală «Grigore Ghica Vodă», din Iași. V-am spus că discutasem cu ea să amenajăm frumos acolo, la casă. Nu știu ce s-a întâmplat sau cine a făcut asta… Am vorbit și la Parchet, am discutat și cu polițiști. Oamenii au unele indicii, dar eu cred că nu știu mai multe decât ceea ce știți și dumneavoastră”, adaugă Costel Burlacu.

Dumnezeu să-i ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *