Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini senzaționale cu „ramura de măslin” din sensul giratoriu de la Podul de Piatră – FOTO

Imagini senzaționale cu „ramura de măslin” din sensul giratoriu de la Podul de Piatră – FOTO

19 mai 2023, 02:00, 13 ,
Andrei ROTARU în Titlurile zilei

După o perioadă intensă de lucru, amenajarea sensului giratoriu de la Podul de Piatră din Iași a fost încheiată cu succes. Proiectul a fost desfășurat de către Servicii Publice SA, compania municipalității ieșene, și a implicat un număr impresionant de 30 de salariați. Directorul Servicii Publice SA, Laurențiu Ivan, a anunțat finalizarea lucrărilor, iar imaginile senzaționale cu „ramura de măslin” din sensul giratoriu de la Podul de Piatră au atras atenția opiniei publice

Amenajarea rondurilor din Iași reprezintă un aspect esențial al dezvoltării și îmbunătățirii infrastructurii urbane a orașului. Rondurile sau sensurile giratorii sunt elemente-cheie în gestionarea traficului rutier și în crearea unui mediu urban mai fluid și sigur. Odată cu progresul urbanistic și creșterea numărului de vehicule, municipalitatea a recunoscut importanța acestor structuri circulatorii și a implementat proiecte de amenajare și modernizare a rondurilor existente, precum și construcția de noi sensuri giratorii.

Imagini senzaționale cu „ramura de măslin” din sensul giratoriu de la Podul de Piatră

ramura de măslin (2)

Valoarea proiectului este de 290.000 lei

Lucrările s-au desfășurat timp de 30 de zile, pe parcursul cărora echipa a depus eforturi susținute pentru a transforma sensul giratoriu într-un spațiu estetic plăcut și funcțional. Proiectul, evaluat la aproximativ 290.000 de lei, a inclus mai multe etape importante, de la plantarea a 15.000 de arbuști și montarea unui rulou de gazon pe o suprafață de 2.100 de metri pătrați, până la instalarea unui sistem de irigare automatizat și mobilizarea a 800 de metri cubi de pământ pentru realizarea valonamentelor 3D.

„Suntem încântați să anunțăm finalizarea cu succes a acestui proiect important pentru orașul nostru. Amenajarea sensului giratoriu de la Podul de Piatră a fost o provocare, dar eforturile și dedicarea echipei noastre au dat roade. Imaginile cu «ramura de măslin» care împodobesc giratoriul sunt cu adevărat incredibile și sperăm că vor aduce bucurie și inspirație comunității noastre”, declară Laurențiu Ivan, directorul Servicii Publice SA.

Rondul Podul de Piatră din Iași reprezintă acum un punct de atracție în oraș, captând privirile celor care trec prin zonă. Transformarea sa într-un spațiu estetic plăcut și funcțional demonstrează eforturile municipalității de a îmbunătăți infrastructura și de a crea medii urbanistice de calitate pentru comunitate.

Ce simbolizează „ramura de măslin”

ramura de măslin (3)

In Rondul Podul de Piatra s-a finalizat amenajarea peisagistica pe parcursul a 30 de zile și au fost implicați un număr de 30 de salariați din cadrul Servicii Publice SA

Ramura de măslin este un element care evocă pacea, înțelegerea și armonia, aducând o atmosferă plăcută în inima orașului Iași.

Această adiție îmbietoare la designul sensului giratoriu subliniază preocuparea municipalității pentru detalii estetice și integrarea elementelor culturale în infrastructura urbană. Imaginile incredibile ale ramurii de măslin încântă privirile și aduc o notă de distincție și originalitate în peisajul urban.

Amenajarea sensului giratoriu de la Podul de Piatră cu „ramura de măslin” ca element central demonstrează eforturile de a crea un spațiu plin de semnificații și atracții vizuale pentru comunitate. Aceasta reprezintă un exemplu de proiect reușit în înfrumusețarea urbană și evidențiază importanța adăugării de detalii artistice în infrastructura urbană, pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor și a crea un mediu urban plăcut.

În concluzie, imaginile senzaționale cu „ramura de măslin” din sensul giratoriu de la Podul de Piatră vor atrage atenția locuitorilor. Această transformare evidențiază importanța investițiilor în înfrumusețarea urbană și relevă dorința municipalității de a crea un oraș atrăgător, plin de viață și de bucurie pentru comunitate.

Comentarii
  • Hai sa mi bag p in gazonul vostru si in ramura voastra!

  • Ziaristi de kkt

    Bai amaratilor…nu aveti si voi o drona sa faceti o poza….

  • 290.ooo lei aka 3 miliarde vechi pentru pensionarii votanti de Chirică. Nu va e ma rusine? zii pretu la la florile alea Chirică, ca la gazon, instalatie stropit si pamant il stim

  • Aci sunt banii dumneavoastră !

  • mai bine faceti poze in ce hal se blocheaza dimineata circulatia din Podul de Piatra din cauza deciziei „luminate” de a interzice virajul la stanga spre Galata. Cozi de masini pe Iorga eu nu am vazut decat cand au adoptat aceasta decizie care nu pare sa aduca vreun un beneficiu direct soferilor ( doar nervi si injuraturi de dimineata).De pe scaunele din biroul comisiei de circulatie conduse de „iluminatul” domn Botez , lucrurile se vad altfel….poate coboara in strada.

  • Andrei Balint

    Frumos designer, dar avem si noi in Romania copaci care cresc pe pajisti romanesti din mosi stramaosi, creati de Dumenzeu. Asa ca nu era nevoie demodelaj de masclini. V-ati molipsit si voi de la Robert Neogita – Primarul secoturlui 3 al Bucurestiulu de aducet din tarile calde modelelaje de la copaci? vizavi de copacii straini adusi la noi de catre el = spalari de bani de pe spinarea poporului sarac

  • Fix de asta aveam nevoie în trafic acum, de ramura de măslin a lui Chizdica. Să ți-o bagi undeva incompetentule că nu faci nimic pentru circulația din oraș!!!!

  • De ce trebuiau plătiți 30 oameni și cheltuiți 58.000 de euro pe un mare rahat care nu reprezintă nimic pentru Iași? Dacă puneau acolo un tramvai vechi care circula cândva pe Sărărie sau o locomotivă cu aburi era mult mai frumos.

  • Asa…..si cine vede ramura? Din avion poate sau cu drona. Locuitorii sau cei care tranziteaza zona pe jos sau in masini, in nici un caz. Bani aruncati pe fereastra de minti inguste ale administratiei locale. Trebuie sa le dam de treaba la cei care imping vantul prin directiile primariei ca sa isi justifice salariile…..sere, citadin, etc…..

  • Am scăpat cumva de poluare? Ramura de măsline ne trebuie sau investiții în infrastructura?

  • Pentru BSI,
    Un bou ca tine l-a votat pe Chirica,habar n-ai pe ce lume esti!Sunt niste tampiti, care se cred superiori pensionarilor,numai ca marea majoritate a pensionarilor sunt superiori acestor netrebnici.

  • Chirica rulls

    Bag p_l_ in ramura lu Chirica si in prostiile lui de idiot pitic. Orașul e plin de gropi, el pune gazon si flori. Specific primarilor romani, vrajeala pt fraieri. Blocaj in trafic, soluții nu are dar pune gazon si flori si steaguri

  • doar de pe scara se poate vedea,e ridicata pe movile de pamant de 1 metru,ideea a fost sa fure bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
03 septembrie 2024
03 septembrie 2024