Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini răvășitoare! O autospecială de poliție păzește mormântul micuțului Luca, băiețelul ucis în accidentul de la Lețcani! Tragedia se poate repeta oricând! – FOTO/VIDEO

Imagini răvășitoare! O autospecială de poliție păzește mormântul micuțului Luca, băiețelul ucis în accidentul de la Lețcani! Tragedia se poate repeta oricând! – FOTO/VIDEO

30 mart. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

În data de 19 aprilie 2024, se împlinește un an de la tragedia din Lețcani, în care micuțul Luca și-a pierdut viața. Timp de câteva zile, sute de oameni au protestat la locul tragediei și au dorit să se ia măsuri ca un astfel de accident să nu se mai repete, dar autoritățile nu au făcut niciun fel de schimbări în trafic.

O autospecială de poliție păzește mormântul micuțului Luca, băiețelul ucis în accidentul de la Lețcani!

La aproape un an de la tragedie, familia lui Luca este încă răvășită de durere și cu greu va putea depăși pierderea suferită. La mormântul micuțului Luca, rudele au plasat o piatră funerară în formă de îngeraș, pe care sunt gravate mai multe mesaje emoționante.

„Dacă sufletul meu Doamne/Prea devreme Tu l-ai vrut/ Mângâie Tu Doamne Sfinte/ Pe cei care m-au pierdut!”, este mesajul scris pe piatra funerară.

La mormântul micuțului, familia a adus o parte din jucăriile preferate ale băiețelului, printre felinare, candele și îngerași se poate observa și o autospecială de poliție. Locul de veci este îngrijit în cele mai mici detalii, iar lumânările nu se sting, semn că familia trece frecvent pe la cimitir. Pe spatele pietrei funerare, familia a scris un mesaj răvășitor.

„Pe pajiști albastre/Mă strigă o stea/Și intră în horă/De îngeri cu ea/Sub dalbe aripi/Mă rog pentru voi/ De ce n-am puterea să vin înapoi/Să aduc alinare părinților mei/ Să-i vindec de lacrimi/Zburând printre ei”, stă scris pe piatra funerară.

Tragedia în care a murit micuțul Luca se poate repeta oricând

Micuțul Luca A. și-a pierdut viața la nici 3 ani, fiind victima unui accident rutier. Nenorocirea s-a întâmplat în data de 19 aprilie 2023, în jurul orei 10.30. Copilul era însoțit de tatăl și fratele său, iar aceștia se îndreptau către medicul de familie. La trecere, tatăl, având mezinul de 3 ani în brațe și copilul de 6 ani de mână, s-a asigurat și urma să traverseze strada. Cei trei au fost loviți de un șofer care se afla la volanul unui TIR. Deși era zi plină și nu consumase deloc alcool, conducătorul auto susține că nu a reușit să-i vadă pe cei 3, iar astfel s-a produs nenorocirea.

Mezinul familiei a decedat, tatăl a suferit leziuni grave, în timp ce fratele cel mare, Gabriel, nu a fost rănit. Deși întreaga comunitate din Lețcani, și nu numai, a fost mișcată de tragedia în care micuțul Luca a murit, iar pe trecerea de pietoni pe care a avut loc accidentul rutier s-au desfășurat proteste zile la rând, autoritățile nu au luat niciun fel de măsuri. Se dorea ca trecerea de pietoni să fie semaforizată sau să fie construit un refugiu.

Nu s-a întâmplat niciuna dintre aceste două variante, astfel că accidentul din Lețcani, în care și-a pierdut viața micuțul Luca, se poate repeta oricând.

Comentarii
  • Bodea amicul lui Chirica

    s-a asigurat o pu.la tatal, exista filmarem a trecut fix printre 2 unghiuri moarte

  • traim vremuri groaznice

    Institutiile statului au obligatia de a proteja cetatenii. De asta platim impozite. In lumea civilizata, traiesc oameni cu nivele diferite de educatie. Politia si autoritatile isi insa fac treaba. Se respecta regulile si daca nu, imediat, apare sanctiunea. Cum de ? Pt ca peste tot sunt camere radar fixe, cocoase etc. Asa ca, Primaria si Politia trebuie sa-si faca treaba altfel murim ca prostii in secolul tehnologiei. E suficient ca primarul, sefii din politie, directorii sa se uite peste statistici si sa vada cate victime si cite accidente de circulatie exista.Se moare ca pe front in razboi. Cauzele sint viteza excesiva, drumuri prost semnalizate, indisciplina, stationari aiurea, incetatenirea ca oricum ai conduce, in afara ce ceva radare mobile, nu ti se poate intimpla nimic etc. Nici nu ai nevoie de multa politie atita timp cit exista tehnologie.

  • Bodea…..ești prost grămadă! Tirul, trebuie blindat cu oglinzi pentru toate unghiurile. Nu au vizibilitate, nu te urci la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *