Prima pagină » Cancan » Imagini rare cu Mirela Vaida. Cum arăta cu mai bine de 15 ani în urmă

Imagini rare cu Mirela Vaida. Cum arăta cu mai bine de 15 ani în urmă

24 sept. 2020, 15:53,
în Cancan

Acum, toată lumea o cunoaşte pe îndrăgita prezentatoare de la Antena 1. În ultima vreme au apărut în mediul online imagini rare cu Mirela Vaida, imagini pe care puţini le cunosc. Înainte de a cunoaşte celebritatea, mai ales în televiziune, Mirela Vaida a cochetat cu muzica, ea cântând în două formaţii etno.

Mirela Vaida este cunoscută astăzi că prezentatoare de televiziune, actriţă şi cântăreaţă. Înainte de a cunoaşte celebritatea, artistă a făcut parte din două formaţii care cântau muzica etno. Imagini rare cu Mirela au apărut în ultima vreme în mediul online.

Imagini rare cu Mirela Vaida. Cum arăta cu mai bine de 15 ani în urmă

De-a lungul anilor, Mirela Vaida a avut numeroase emisiuni la TV, precum: “Mireasa pentru fiul meu”, pe care a prezentat-o la Antena 1 din 2011, până în 2016, dar şi ”Totul pentru dragoste”. De asemenea, vedetă a mai colaborat şi cu televiziune Naţional TV şi Favorit TV. Acum Mirela Vaida este angajată a Teatrului Constantin Tanase de foarte mulţi ani şi în prezent este moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1.

Cu peste 15 ani în urmă, Mirela Vaida când cântă în trupele “Ho-ra” sau „D’Or” şi a experimentat tot felul de genuri muzicale, de la latino, etno, până la folclor.

În 2003 a cântat în trupă Ho-Ra, unde a înlocuit-o pe Rocsana Marcu, care acum are o carieră solo, în formaţie, iar în 2004 a făcut furori în trupă “D’Or”, apariţiile sale fiind extrem de pline de senzualitate.

“Am participat la atâtea preselecţii până acum, am încercat o carieră solo, dar fără succes. Îmi pierdusem speranţele când m-am prezentat la casting-ul pentru Ho-Ra. S-a dovedit a fi cea mai fericită alegere din ultimii ani”, spunea Mirela Vaida la vremea respectivă.

Ce a zis Mirela Vaida, despre prima apariţie la TV

Într-un interviu, Mirela Vaida vorbea despre prima sa apariţie la TV. Era în clasa a IX-a.

“Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie.

Prima apariţie ca moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Selesi, la cârma unui matinal.

Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Vaida.

Gala Oamenilor de Succes. Mirela Vaida s-a numărat printre premianţi

Gala Oamenilor de Succes. În cadrul evenimentului festiv Gala Oamenilor de Succes, care a avut loc în Bucureşti, Mirela Vaida s-a numărat printre premianţi iar bucuria a fost împărtăşită cu fanii ei de pe reţelele de socializare. Internauţii au acuzat-o că premiul este luat pe spatele Vulpiţei şi al lui Viorel.

Mirela Vaida s-a numărat printre premianţii “Galei Oameni de succes”, iar cu acest prilej a împărtăşit bucuria cu fanii ei, pe Instagram. A primit numai felicitări, dar, totuşi, cineva a tras-o de urechi, spunând că premiul este luat pe spatele Vulpiţei şi al lui Viorel.

Cea de-a patra ediţie a galei a avut loc marţi, 22 septembrie, la Lagoo Events Snagov. Acolo, au fost recunoscute meritele unor personalităţi din diferite domenii de activitate, televiziune, sport, medicină, muzică sau business. Mirela Vaida a luat premiul pentru cea mai populară prezentatoare de televiziune. În ultima jumătate de an, Vaida a fost protagonista telenovelei Viorel şi Vulpiţa, de pe Acces Direct, în care soţii Stegaru din Blăgeşti ajunseseră, de la sărăcie, mari vedete.

”Am fost inclusă de către Revista Capital în “Top 100 femei de succes” ediţia 2020, la categoria “mass-media”! Sunt foarte onorată să mă aflu în acest top, alături de personalităţi feminine din România, care au făcut, în domeniul lor de activitate, performanţă!! Dincolo de ceea ce se vede, în spatele rezultatelor stau o muncă şi o determinare uriaşă, alături de o echipă care nu are voie să obosească niciodată!! Pentru că doar aşa poţi rezista emisiunilor în direct, zilnic, de aproape 16 ani!!! Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi rămas aproape!! Mulţumesc, Revista Capital! Vă îmbrăţişez!”, a scris Mirela Vaida pe Insta în urmă cu trei zile.

Fanii Mirelei Vaida s-au grăbit să o felicite pe prezentatoarea de la Antena 1 după ce vedetă a făcut anunţul: ”Onorată de acest premiu!. Mulţumesc din suflet I Succes, Gala “Oameni de Succes”, ediţia IV. Mulţumesc publicului pentru tot! Vă îmbrăţişez!” ”Felicitări” i-au scris fanii ei. Dar unul dintre ei avea s-o pună la zid. ”Premiul se datorează unor analfabeţi care au făcut audienta…deci trebuie donat familiei de ologofreni, iar pentru tine ?? că ştii să ieşi din diferite situaţii”, a fost replică justă a unui internaut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *