Prima pagină » International » Imagini înfricoșătoare! Un polițist a fost împușcat mortal după ce a intrat cu forța într-o casă, la 5 dimineața: „Isus, salvează-ne! Ajută-mă! Ucide-mă!”

Imagini înfricoșătoare! Un polițist a fost împușcat mortal după ce a intrat cu forța într-o casă, la 5 dimineața: „Isus, salvează-ne! Ajută-mă! Ucide-mă!”

08 oct. 2024, 14:20,
Simona Ciobanu în International

Imagini tulburătoare au fost publicate luni, 7 octombrie, cu un polițist ce a fost împușcat mortal după ce a intrat cu forța într-o casă. Astfel îl putem vedea pe Aubree Horton, un ofițer de poliție din Atlanta aflat în afara serviciului, într-o stare de panică extremă, probabil în timpul unui „episod de sănătate mintală”, cu doar câteva momente înainte de a fi împușcat mortal în timp ce încerca să intre cu forța în casa unui vecin.

În videoclipul publicat de biroul șerifului din comitatul Douglas, Horton, fără cămașă, poate fi văzut alergând pe o stradă din Winston, Georgia, în jurul orei 5:08 dimineața pe 4 octombrie, strigând frenetic.

Bărbatul de 39 de ani, care locuia în zonă, este auzit țipând „Isus, salvează-ne” și „Ajută-mă” înainte de a ajunge la ușa unui vecin din cartierul St. Andrews Country Club.

Polițist împușcat mortal după ce a intrat cu forța într-o casă

Filmările de la o cameră Ring îl surprind pe Horton alergând spre ușa vecinului, strigând continuu după ajutor și încercând să deschidă ușa, însă fără succes. În disperare, se izbește de ușă cu umărul. Proprietarul casei pare să-i strige ceva din interior, iar Horton răspunde cu „Nu, ucide-mă”, înainte de a încerca din nou să forțeze ușa. Epuizat, se așează pe treptele verandei, cu mâinile pe față, respirând greoi.

După un scurt moment de tăcere, Horton exclamă „Te iubesc” și scoate un țipăt înainte de a se întinde pe verandă. Lumina de pe verandă se aprinde, iar proprietarul este auzit strigându-și soția. Într-un moment final de agitație, Horton se ridică și se apropie din nou de ușă, iar în acel moment videoclipul se încheie.

De asemenea, reiterăm și cum un șofer Uber a fost filmat în timp ce lovea un pasager de 68 de ani.

Potrivit șerifului din comitatul Douglas, Tim Pounds, Horton a forțat intrarea în casă când proprietarul a deschis ușa și l-a împins la pământ. Temându-se pentru viața sa, proprietarul l-a împușcat mortal. Proprietarul, care fusese trezit de strigătele din afara casei, deschisese ușa înarmat, după ce a încercat să comunice cu Horton. Soția lui, care plecase la serviciu cu puțin timp înainte, primise notificări de la camera Ring și a sunat la 911.

Rezultatele testului toxicologic sunt în așteptare

Biroul șerifului a publicat versiunea redactată a înregistrărilor pentru transparență, fără a include sunetele împușcăturii fatale. Pounds a subliniat că aceasta a fost o situație tragică în care proprietarul a acționat pentru a se apăra. El a adăugat că nu sunt anticipate acuzații împotriva proprietarului și a dezmințit zvonurile că locuința ar fi aparținut căpitanului Jon Mauney sau că Horton ar fi fost implicat într-o dispută domestică înainte de incident.

Un alt incident a avut loc în SUA, unde o profesoară de 51 de ani a fost prinsă când întreținea relații sexuale cu un minor.

Autoritățile colaborează cu procurorul districtual pentru a finaliza raportul despre incident, în timp ce rezultatele testului toxicologic sunt în așteptare. Este posibil ca Horton să fi trecut printr-o criză de sănătate mintală sau să fi fost sub influența narcoticelor.

Horton s-a alăturat poliției din Atlanta în 2015 și a fost recunoscut recent ca „Investigatorul anului” la un eveniment din septembrie, pentru un caz legat de descoperirea rămășițelor unui tânăr dispărut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`