Prima pagină » Cancan » Imagini inedite cu Zanni copil și adolescent! Artistul are un trecut dureros

Imagini inedite cu Zanni copil și adolescent! Artistul are un trecut dureros

31 mai 2024, 10:04,
BZI.ro, în Cancan

Recent, au apărut imagini inedite cu Zanni, din vremea când era copil și adolescent, o perioadă de tristă amintire pentru artist. Însă toate greutățile și problemele cu care s-a confruntat l-au întărit și l-au transformat în tânărul de succes de astăzi. Acum, Zanni este un personaj celebru în România, dublu câștigător al emisiunii Survivor.

Zanni, câștigător de două ori la Survivor, a trăit un thriller care, de fapt, a fost propria lui viață. Copilăria și adolescența i-au fost marcate de provocări și dificultăți, dar mai ales de lipsa iubirii și a familiei. Zanni, pe numele lui complet Zannidache Hubert Edmond, a vorbit de multe ori despre trecutul lui dureros de greu, dar puțini l-au văzut în poze din copilărie sau adolescență, potrivit LPF.

Imagini inedite cu Zanni copil și adolescent

Consumatorii de divertisment îl cunosc de la televizor, din emisiuni precum „Chefi la cuțite”, „Splash, vedete la apă”, dar mai ales Survivor, reality-show pe care l-a câștigat în 2021 și 2024. Aceste apariții i-au făcut cunoscută și povestea de viață.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine”, povestea Zanni la „Chefi la cuțite”.

Zannidache Hubert Edmond, căci acesta este numele lui complet, a reușit să își depășească condiția și să lupte pentru un viitor care să promită și altceva, nu doar foame, abandon și nesiguranță. Născut pe 20 septembrie 1998, crescut la orfelinat și ulterior adoptat de organizația „SOS Satele copiilor”, Zanni și-a luat viața în prpriile mâini la 17 ani, când a decis să se mute cu chirie și să se angajeze ca frizer.

„Eram în clasa a XII-a și am învățat prin azile, prin orfelinate. Visul meu a fost să tatuez și am reușit”, a spus Zanni.

Asistenta maternală căreia Zanni i-a spus „mama” este „mama Teo”, femeia care l-a crescut și despre care concurentul Survivor spune: „Nu e mama, dar e mama”.

Drumul lui Zanni către independență

Zanni nu s-a ferit să descrie ororile trăite la orfelinat.

„Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar diferența dintre fete și băieți”, își aduce aminte Zanni.

După ce a fost adoptat de organizația „SOS Satele copiilor”, viața lui Zanni s-a schimbat semnificativ. A învățat să își gestioneze singur viața, iar în clasa a XII-a a început să lucreze ca frizer, folosind această meserie pentru a strânge bani și pentru a-și urma visul de a deveni tatuator.

„Eram la sfârșit de liceu și tot ce voiam era diploma de bacalaureat, pentru care am citit și pentru care mi s-a tot spus că fără ea n-am șanse în societate. În oglindă mă vedeam un războinic tatuat”, mai spune artistul.

După ce și-a strâns bani pentru o mașină de tatuat, Zanni a făcut și cursuri de DJ. Contactul cu Alex Velea l-a adus în studioul de înregistrări, unde a realizat prima sa piesă, marcând începutul unei noi etape în viața sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *