Prima pagină » National » Imagini inedite cu edilul Capitalei. Cum a fost surprins Nicușor Dan
Imagini inedite cu edilul Capitalei. Cum a fost surprins Nicușor Dan

Imagini inedite cu edilul Capitalei. Cum a fost surprins Nicușor Dan

19 aug. 2024, 17:20,
în National

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a fost surprins relaxându-se la piscină, stând pe un colac sub razele soarelui. Spre deosebire de anul trecut, când a ales litoralul românesc pentru vacanță, de această dată a preferat să-și petreacă concediul într-o țară vecină.

Conform imaginilor publicate de cancan.ro, primarul se află în vacanță la Obzor, un oraș din Bulgaria, unde a fost fotografiat plutind pe un colac colorat în piscină, timp de zeci de minute.

În alegerile din iunie, Nicușor Dan a obținut un nou mandat la Primăria Capitalei, reușind să-i învingă pe Gabriela Firea (PSD), Cristian Popescu Piedone (PUSL) și Sebastian Burduja (PNL).

Întrebat despre secretul succesului său în obținerea celui de-al doilea mandat, Nicușor Dan a subliniat că onestitatea a fost cheia campaniei sale. El a fost transparent cu cetățenii, prezentând atât realizările sale, cât și greșelile comise de-a lungul timpului.

Nicușor Dan, grant de 50.000 de dolari

Recent, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că a obținut un grant de 50.000 de dolari pentru achiziționarea a patru senzori avansați pentru monitorizarea calității aerului în București, conform news.ro.

„Am obținut un nou grant de 50.000 de dolari pentru achiziționarea a patru senzori performanți pentru măsurarea calității aerului în București. Finanțarea vine prin prelungirea protocolului de colaborare în cadrul Parteneriatului pentru Orașe Sănătoase (PHC)”, a scris Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Primarul a explicat că noii senzori vor fi integrați în sistemul existent, format din 44 de senzori instalați anul trecut în apropierea spitalelor și unităților de învățământ.

„Acești senzori vor permite o monitorizare mai extinsă a indicatorilor care analizează calitatea aerului și nivelul zgomotului ambiental. Datele înregistrate vor fi adăugate celor furnizate de senzorii deja existenți, iar acestea pot fi consultate în timp real pe pagina web a instituției, în secțiunea dedicată calității aerului: InfoAer”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *