Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini incredibile! Țiganii de la Grajduri au întins mesele în fața Palatului Culturii din Iași, înconjurați de bolizi de zeci de mii de euro! Șuncă, pastramă și damigene cu vin, scoase direct din portbagaje – FOTO

Imagini incredibile! Țiganii de la Grajduri au întins mesele în fața Palatului Culturii din Iași, înconjurați de bolizi de zeci de mii de euro! Șuncă, pastramă și damigene cu vin, scoase direct din portbagaje – FOTO

11 ian. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Țiganii de la Grajduri au reușit din nou să iasă în evidență după ce au întins mesele în fața Palatului Culturii din Iași. Ziua, în amiaza mare, mai mulți romi din Grajduri au scos bucatele direct din portbagajele mașinilor de lux și au început să mănânce și să bea sub privirile trecătorilor

Țiganii din Grajduri au ieșit iar în evidență. Zilele trecute, aceștia s-au întâlnit în fața Palatului Culturii din Iași și au dat o mică petrecere. Când este vorba despre opulență, nu au limite. De aceea au scos o masă în parcarea din fața Palatului, iar pe ea au așezat diferite preparate din carne, fructe, prăjituri și băuturi alcoolice. Au început să mănânce și să bea chiar sub ochii trecătorilor care se uitau uimiți. Din portbagajele mașinilor de lux mai scoteau din când în când câte ceva „de-ale gurii”. Pentru ca „valoarea” să fie observată de toată lumea, nu doar de trecători, țiganii s-au filmat și fotografiat, iar imaginile au ajuns în mediul online.

Imaginile surprinse de țiganii din Grajduri la Palatul Culturii din Iași, de-a dreptul incredibile

Aproape că nu este țigan din Grajduri care să nu aibă cont pe rețelele de socializare. Acolo postează periodic fel de fel de filmulețe sau fotografii. Asta s-a întâmplat și după „petrecerea” dată în fața Palatului Culturii din Iași. Imaginile surprinse de ei au ajuns pe TikTok și au strâns sute de reacții. Unii dintre tinerii din Grajduri au zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare și peste un milion de aprecieri. De sărbători, țiganii au pregătit mese spectaculoase în palatele lor din Grajduri și mulți dintre ei au transmis live petrecerile date de Crăciun sau Revelion.

Țiganii din Grajduri au averi impresionante

Trebuie precizat că romii din comuna ieșeană Grajduri din Iași sunt unii dintre cei mai înstăriți din țară. Conduc mașini scumpe și se „împodobesc” cu kilograme de aur atunci când vor să iasă în evidență. Banii îi au din afaceri mai mult sau mai puțin legale. Periodic, organele statului îi mai „vizitează” în cadrul diferitelor dosare penale.

De regulă, țiganii obțin bani frumoși din afaceri cu fier vechi sau materiale de construcții. Mulți dintre ei însă au moștenit aur din bătrâni. Unele familii au zeci sau sute de monede de aur. Fiecare bucată costă aproximativ 1.000 de euro, iar asta le oferă o stabilitate financiară uriașă. Totuși, poate că aceste întâlniri ale țiganilor din Grajduri, „înecate” în mâncare și băutură, ar trebui să fie organizate în alte locuri, nu chiar în fața unui simbol, cum este Palatul Culturii din Iași.

Comentarii
  • meletia doarme ca de obicei ,obezi si plosnite …

  • Ar fi interesant să iasă un reprezentant al rromilor din grajduri și să zică la ceilalți cetățeni români proști ca și mine, care plătesc taxe și impozite, câți dintre membrii etniei plătesc taxe la stat.
    Că au pretenții să nască gratis,la UPU gratis de te dă pe tine cetățean român de pe pat jos că moare ciumetru Stănescu de infarct, învățământ gratis,drumuri bune și reparate..etc.
    Să vedem câți plătesc?

  • Cra cra, ANAF doarme ?

  • Adunați toți, legați,stropiți cu benzină și dat foc. Păcat că nu a mai trăit Mareșalul. Ne scăpa de pacostea asta.

  • Uite de aia vin sarantocii din boston si vegasluy la noi sa ne aglomereze orasul. Ii vad pe aia din Ciurea si Grajduri ca sunt bogati si cred ca daca se muta aici s-or imbogati si ei. Nu, mami. Nu. Astia va dau clasa cum neam de neamul vostru n-o sa aiba. La fel si ruso-maldavenii. Klassna. Mult peste topul bostonienilor, etc.

  • daca MAI si ANAF si-ar fi facut treaba din ’89 pana azi, astia erau acuma la maturat strazile sau la spalat wc-urile. nu aveau ei aur, blanuri, costume, masini, mancare buna, vile, palate, porti si garduri din fier forjat, cromat, aurit, s.a.

  • si tiganii saraci merg prin scarile de bloc cu sacosele de rafie si bat din usa in usa sau cauta prin bene. astia mai cu avere de ce nu-si ajuta conationalii? aici tot romanii sunt rai, nu?

  • Mesaj pentru +Daniel (prostul anului)

    Esti prost ca noapte. Esti exemplu clasic de roman/iesean prost, care da vina pe altii din alte judete , ca din cauza lor merge rau orasul Iasi, astia ca tine nu merita sa se inmulteasca, la fel ca si „”ciorile”!

  • tigani are valoare nu k saraki de ieseni

  • Preafericitul Mobra

    Dorm autoritățile statului de nu se văd!!! Numai dacă le verifica și identifica proveniența mașinilor, descopereau mari fraude. Da cine sa o facă? Apropo, de câte ori i a săltat, dosarele alea au mai avut finalitate? Sau dorm pe undeva?!

  • Mircea Nebunu

    Ce văd ?
    Văd oameni la costum și cravată.
    Văd respectarea datinilor și tradițiilor lor. Bune sau rele, cui convin sau cui nu. Măcar ăștia nu cer nici autonomie și nici Ardealul. Le au deja.
    Văd mașini bune, nu cazane. Mâncare bună, nu catering trimis cu mopedul.
    Corolar: văd trai bun și oameni liberi. Bravo lor. Care aveți de comentat ca etnie, hai ! Ăștia trăiesc mai bine ca românașii, așa că putem lătra noi oricât: tot în cur o să îi doară.
    Ce nu văd ?
    Tatuaje, mușchi, săbii, amenințări, bătăi, droguri, curve, gunoi pe jos. Belele. Bărbați cu cercei, tunsori șmechere, haine de firmă, pițipoance buzate.
    Acu’ faceți diferența !?

  • Si politia locala ce, mama masii, a facut? Au luat si umflatii aia cate un pateu si s-au dus in masinile lor sa manance, nu?

  • Oare domnul șef de la IPJ nu era și el pe acolo ,rușine poliției

  • Ro-manii au grija doar de capra vecinului, Ti -ganii sunt uniti si tin unii la altii !
    Mai invatati ceva neam de fraieri !

  • Corupția din instituțiile publice su permis asa ceva

  • Bată-iar scârbă sa ii bată de onanii!!!
    Da chiar nu mai exista lege și bun simt !!!??
    După ce ca nu plătesc taxe la stat și au aceleași condiții ca noi care contribuim la fondul financiar ne mai și fac de rușine!!!

  • Jan.-nu de la Craiova.

    Ce sa mai vorbim. Traim in România, unde legile sint pentru cei saraci si fara relatii. Ultima solutie – ÎNCĂ O REVOLUTIE.

  • Tu tot pe strada mananci?
    Mancare buna, niste produse cumparate, legume nespalate, si niste sticloante de vin de 15 lei bucata, fix cum sunt tiganii invatati.

  • Consumul bautorilor alcoolice in public e contraventie, mergeau si cateva amenzi.

  • Țigani borati, care pute carnea pe ei, toți țiganii put a caca

  • RomaniaTeIubesc

    atat stiti sa scrietii ca x y z au ..masini case palate si de toate…da sa va duca capul sa faceti si voi nu …ca politia ca anafu ca tiganii …mai oamenii buni si nebuni …in romania cu munca nu faci nimic …tre sa faci fapte sa traiesti …sa muncesc pt chirica si pt politia romana ?sa aibe cu ce sa se plimbe cu masina politiei…niste oameni cu burtile mari …nu au o zi de sport..politia romana tre ss fie exemplu …pt noi cetatenii …in romania la ce taxe la ce facturi si cum ne papa de bani …tre sa furi …sa faci orice …alfel mergi in curu gol pe strada si flamand

  • Tony Montana

    cand va aud ca daca traia ..x y z numai erau tigani ..da ce tie ciuda pe ei ca mananca beau se distreaza si au bani si tu nu ai?da risca baietas dute fa combinatii ,evaziuni ,furturi, ca alfel cu salaru care til da chirica ..il dai inapoi pe facturi inpozite asigurari …si numai mananci ..si te uiti la tigani cum mananca si apoi scrii de ei. :)))cu stomacul gol ….Romania trezestete trebuie sa iesim in strada sa facem scandal …rascoala…ca alfel murim de foame..si comentam de niste oameni care stiu sa se descurce si o duc bine …Bravo Grajduri Bravo Ciurea

  • Ai dreptate, coruptii care ne fura banii,tradatorii de tara care dau miliarde euro la Ucraiana o duc bine si fura cat pot de mult si pentru ei,in rest ,sclavii care muncesc sa krape de foame ,dar sa plateasca toate taxele si impozitele si sa suporte toate taierile covtigarului nazist ciolacu.. De ce sa platim taxe impozite,tva ,banii ajung in buzunarul coruptilor romani si in Ucraina tara lui colacu,iohanis,ciuca.

  • Romania educata a lui klaun turistul.

  • Tony Litorana

    Doresc sa arat si sa semnalizez faptul ca este ilegal sa instigi oamenii la revolutie, rascoala, nesupunere civica, etc. Cei care fac asa ceva trebuie adusi in fata tribunalelor oamenilor muncii si pedepsiti cu asprime. Vrem liniste in tara !!!!!! Studentii, bietii de ei, sunt in sesiunea de examene de iarna. Cum pot ei sa invete in conditii de rascoala ? Cine sa invete in locul lor ? Voi, instigatorii ???

  • Aia de la locala stau tot timpul acolo, nu au vazut ce fac tiganii ??

  • Traditiile sa si le faca la ei in ograda.

  • politia amenda ?

  • Ăștia sunt amărâți frate , fac comenzi de camioane cu ceapă și cartofi pe care le descarcă în curțile “palatelor” după care le trag țeapă la șoferi. Mari mafioți japcarii ăștia flamanzi!

  • In comentarii ma uit mereu si vad ca tara asta nu se mai ridica ,din postari se vede ! De asta Caragiale este valabil si acum!

  • 🤑🤑🤑🤑 TEMIȘOARA e CAPITALA LOR 😅🤣

    Oi, știam ca doar la TEMIȘOARA E PLIN DE OAMENI AȘA FAINI ȘI LIBERI DAR VĂD CĂ AU AJUNS ȘI ÎN IAȘI🤪

    EI AU LUAT TOATE CLADIRILE DIN CENTRUL TIMIȘOAREI, ALEA CONSTRUITE DE HABSBURGI, CICĂ E MOSTENIRE DE LA MĂTUȘA LOR : MARIA THEREZA…care face freza 🤭😋🤭🥰😆😄😅🤣🤣🤣😅😆

    ÎN CURÂND PALATUL REGAL DIN IASI aka sau Palatul Culturii ( denumire dată de comuniști) o să fie revendicat de acești cetățeni care amu sarbatoresc cu pastramă si rachiu.

  • traiesc si ei doar ca sa manince

  • In adiacenta si sustinere cu comment-ul ce face referire la Temisoara, se pare ca, intradevar, e posibil ca satrele din Iasi sa fi facut o simulare de cum va fi cand vor cumpara Palatul Culturii , ramas ca mostenire prin act doveditor autentificat de vreun notar deosebit..:))

  • altu din iasi

    semnati si distribuiti va rog pe retele de socializare petitia aceasta:

    https://www.petitieonline.com/amanarii_iernii_in_iasi_pentru_a_elimina_incapacitatea_de_administrare

  • Mircea Nebunu
    ianuarie 11, 2024 la 6:48 am

    da domnule, dar romanuț nu iese la km 0 al Iasului sa-si etaleze masina de fitze si mancarea din portbagaj si sa-si intinda masa si sa se ospateze ca la el in batatura. traim naibii intr-o societate. nu puteau face asta la ei in gospodarie cu toate neamurile lor?

  • B.C.
    ianuarie 11, 2024 la 7:53 am

    „Ro-manii au grija doar de capra vecinului, Ti -ganii sunt uniti si tin unii la altii !”

    murim de griga vecinului nu? nu tiganii? de aia la poarta se lungesc pe calcaie sa vada ce ai prin curte? „Domnu’! imi da-ti si mie ceva de pomana? ca am copii si nu am ce sa le dau de mancare. sunt sarac! bolnav! bla bla bla” sau prin scarile de bloc batand din usa-n usa. cum naiba intra in scarile cu interfoane, nu stiu.

  • Să aibă frățioare de toate țiganii, să aibă aur mașini haine,ce vrea mușchii lor, că românii au.
    Da să plătească împozite la stat, să mai lase furați.
    Că fac scandal la doamna dohtor că nu-i tratează giuvaeru..da asigurarea de sănătate canci plătită.
    Și dacă au costume de mii de euro , măcar un duș să facă frățioare înainte de le îmbrăca.
    La țiganii cinstiți felicitări și bravo lor

  • Sa arăți că ai ce manca și ce bea, e barosaneala?! Ciorile au rămas cu aceeași mentalitate de sclavi la boier: telul în viața e mâncarea și băutura.
    Cu ocazia asta am descoperit și cum sa scăpăm de ANAF: ne facem mutație la Ciurea sau Grajduri.

  • Toți saracii mănâncă la portbagaj.
    Să vedem partea buna a lucrurilor: nu i-a primit niciun restaurant. Semn că românii incep sa se trezească. Sosoiu-n bafta voastră, ciorilor! 🙂

  • Hop și eu le iau rasa în pla la cardieși!

  • Bâă, au lăsat șoșoaca flămândă! Sau le-a fost frică că rămân fără merinde?

  • De ce sa plateasca taxe si impozite la stat? De ce sa rabde de foame romanul sau rromul? Din tot ce platim se face ceva pentru noi populimea ,contribuabilii? Nu. Golanii ne fura toti banii si la nivel local si central si zeci de miliarde sunt date Ucrainei. Pana si banii pentru deszapezire au fost furati , prostimea tace si inoata in troiene. Unica solutie in tara asta o noua revolutie ,singura solutie. Cand vad ca va plangeti… daca nu faceti nimic macar taceti din gura prostime lasa,toata tara rade de moldoveni.vBravo tiganilor,felicitari!

  • N-am înțeles scopul acestui eveniment? Vreun țigan p-aici să clarifice situația? Nu puteau bea și mânca in curtea lor, in fața palatului lor? Țigani fără țiglă la cap!

  • Scopul evenimentului? Nu puteau mânca și bea in fața Palatului lor? Ce atâta circ cu BMW-uri (fac marca de ras)? Au asigurare și taxele plătite? Dacă sunt dornici de afirmație, sa vină ANAF și mascații la masă, sa vedem cum se încheie marele eveniment… Ăștia parcă sunt invizibili, daca imi aduc eu mâine o masă acolo, sa beau si sa mananc cu muzică, poliția mă i-a pe sus.

  • De obicei, acolo, locurile de parcare sunt ocupate. Pe cine au platit ca sa le retina? Cineva a stat si le-a retinut locurile.

  • Fake news, mancați ca cat ! Unde este zăpada ?

  • Asa rasim si comentarii de fustrari , dar vedeti ca un grup de romani imbracati in izmene si cu veste cu floricele pe eii si cizme de bulani danseaza in piata unirii nici noua nu ne plac traditiile voastre de gagii fiecare comunitate cu traditia lor nu e vina noastra ca voi sunteti fustrati cine cunoste cu adevarat un tigan stie ca in comunitatea nostra e bine primit oricine pus la masa cinstit cum se cuvine numai judecati dupa fustrarile voastre nu este vina tiganilor pt , traiul vostru de zi cu zi e vina gagiiilor care v a guverneaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *