Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini incredibile, surprinse într-un mijloc de transport în comun din Iași! Patronul firmei amenință călătorii cu o bară de metal. „Primul care vine și mă scoate din sărite, îi dau un levier în cap” – FOTO/VIDEO

Imagini incredibile, surprinse într-un mijloc de transport în comun din Iași! Patronul firmei amenință călătorii cu o bară de metal. „Primul care vine și mă scoate din sărite, îi dau un levier în cap” – FOTO/VIDEO

08 nov. 2023, 02:00, 17 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Imagini incredibile au fost surprinse într-un mijloc de transport în comun din localitatea Ciurea. Patronul firmei de transport amenință călătorii cu o bară de metal

Călătorii care sunt nevoiți să folosească transportul în comun al firmei SC Rottmarg SRL, administrată de Bogdan Constantin Marchidan, sunt revoltați de atitudinea patronului care îi jignește și îi amenință cu bătaia. Ieri dimineață, 7 noiembrie 2023, călătorii au filmat momentul în care Bogdan Marchidan i-a amenințat cu un levier.

Patronul firmei de transport este acuzat că amenință călătorii cu o bară de metal

O femeie s-a trezit într-un conflict cu șoferul care este și patronul firmei de transport din comuna ieșeană Ciurea, pe ruta sat Slobozia – Lunca Cetățuii. Aceasta susține faptul că totul a pornit din cauză că un călător a îndrăznit să întrebe care este programul curselor în satul Slobozia, motiv pentru care Bogdan Marchidan, administratorul societății SC Rottmarg SRL, a devenit agresiv verbal.

„Este vorba de domnul Bogdan, patronul firmei Rottmarg, care tot timpul se plânge că nu are oameni la Slobozia și că urcă degeaba, dar are peste 25 de oameni la cursă. El vrea 10 lei la bilet, dar eu nu mă duc la muncă să dau atâția bani pe lună la autobuz pentru 8 km. Dimineața (n.r. – 7 noiembrie 2023), cum vedeți și în video, a început să țipe și să ne facă pe toți de la Slobozia că suntem niște animale, handicapați, nebuni, needucați, doar pentru faptul că a întrebat o doamnă cum e programul la autobuz.

El este frustrat pentru că vrea să scumpească biletul, dar primarul nu își dorește asta. Ne-a amenințat cu fierul forjat pe care îl are pentru că el nu se teme de nimeni. Nu este prima oară, așa se întâmplă de un an de zile. Ne jignește în fiecare zi. Patronul conduce dimineața, după mai are un alt șofer. Din sat Slobozia până în Lunca Cetățuii plătesc bilet de 5 lei, dar vrea să dubleze suma, de asta este așa frustrat. În ultimul timp este agresiv, el vrea să dubleze prețul biletului și nimeni nu vrea așa ceva. Jignirile tot timpul au fost în mașină. Voi face plângere la poliție. Nu sunt alte mijloace de transport, nu putem evita să mergem cu el, e singurul”, a povestit femeia.

Bogdan Marchidan neagă acuzațiile aduse: „Eu sunt un om foarte asumat, dacă am greșit, plătesc, dar nu am greșit”

Contactat de reporterii BZI, patronul firmei de transport susține faptul că problema este, de fapt, a oamenilor care sunt mereu nemulțumiți, iar acest lucru duce la divergențe.

„Nu, cu călătorii nu avem nicio problemă. Unii dintre ei au o problemă zilnică. Niciodată nu sunt mulțumiți, mereu au câte ceva personal. Dimineață (n.r. – 7 noiembrie 2023) am fost eu, am o lună și jumătate de când fac acest traseu eu, personal, pentru că nu mai vrea să stea niciun șofer. Acolo, cum vine cineva supărat începe, «îi sparg capul, îți sparg geamul», numai cu amenințări. Eu le-am explicat, este trafic, este cale ferată, drumul este cum este, de aici și micile întârzieri de câteva minute.

Am spus doar atât, sunt veșnic nemulțumiți călătorii. Discuția cu doamna a decurs cam așa, ea a spus «cum este posibil ca ea să meargă de două ori la agenție ca să-și rezolve problema cu abonamentul» și i-am zis «doamnă, nu v-am obligat eu să mergeți, iar la agenție este program de la 07:00 la 15:00 și puteți merge când doriți». Ea s-a dus să îi rezolve ei că vrea factură, doar că facturarea nu e la agenție, e la contabilitate și i-au spus să vină a doua zi să ia factura” a spus Bogdan Marchidan.

Călătorii sunt amenințați cu o bară de metal

În înregistrarea surprinsă se vede și se aude clar cum Bogdan Marchidan oprește mașina și le arată călătorilor o bară de metal cu care îi amenință.

„Da, am un levier aici, uite, opresc acum să îți arăt ca să nu crezi că te mint. Și am spus, primul care vine și mă scoate din sărite, uite-l aici, e fier brut, aici îl am pus (n.r. – în zona portierei șoferului), îi dau un levier în cap, mă duc în pușcărie și am terminat, ca să înțelegeți odată”, spune Bogdan Marchidan în timpul cursei spre Lunca Cetățuii.

Întrebat de reporterii BZI dacă deține un levier și dacă i-a amenințat pe călători, patronul firmei de transport a negat acest lucru, mai mult decât atât, a specificat faptul că are o astfel de bară de metal, dar este depozitată în portbagajul autoturismului.

„Nu există așa ceva! Nu, nu, nu există așa ceva. Nu am absolut nimic, am în portbagaj cheie de roți, levier în caz că am nevoie de cric. Nu am amenințat. Deja lumea spune ce vrea. Sub nicio formă nu am în portieră. Eu sunt un om foarte asumat, dacă am greșit, plătesc, dar nu am greșit. Nu am amenințat pe nimeni cu levierul, nu am scos levierul. În mașină mai erau oameni”, a explicat Bogdan Marchidan.

Patronul firmei de transport este acuzat de faptul că amenință călătorii cu o bară de metal. Mai mult decât atât, acesta ar fi agresiv verbal în fiecare zi.

Comentarii
  • Ne-am plictisit de Ciurea și de poveștile de acolo. Vrem știri din munikipiu’ nu de la hărpășoaia.

  • H-aoleu mho..ciorile vor moca mâncați-aș. S-o fi săturat săracu de nespălați

  • Asta rezulta daca un ghiolban din maruntaiele vegasluiului ajunge la Iasi. Si inca, nota bene, nu la Iasi ci la Ciurea.

  • Cat bine a făcut omul asta și cata lume a ajutat și acum ori ce cioba are telefon și vrea sa călătorească de geaba …dar asta e România! C yo. rile au prioritate!

  • Gogu de la scularie

    Articol de kaka.

  • Firma lasa de dorit, sunt nenumarate reclamatii si degeaba. Atitudinea soferilor la fel. Nu se respecta programele afisate. Masinile sunt epave, unele nu am nici faruri functionale pentru a circula,scaunele sunt rupte, nu mai vorbim de caldura sau aer conditionat, care sunt doar vise. Si de la 18 locuri cat are un microbuz oameni ajung sa mearga si cate 40 si nimeni nu face nimic.

  • Firma lasa de dorit, sunt nenumarate reclamatii si degeaba. Atitudinea soferilor la fel. Nu se respecta programele afisate. Masinile sunt epave, unele nu am nici faruri functionale pentru a circula,scaunele sunt rupte, nu mai vorbim de caldura sau aer conditionat, care sunt doar vise. Si de la 18 locuri cat are un microbuz oameni ajung sa mearga si cate 40 si nimeni nu face nimic.

  • Bogdane, sa ma slobozesc pe fata si sotia ta. Tu nu ai bani, ai furat cupoane de la pensionari si ai facut casa pe platoul insorit. Las ca stim noi. Sa ma cac pe degetele lu tat-tu care le mai are, ca restu si le-a taiat!!! Bovanule. Ce stuchit in gura iti dau eu….

  • Ăsta trebuie lăsat și fără permis, pe bune. Dacă așa se manifestă cu clienții care îi salvează afacerea lui împuțită (deși el se plange că îi călăresc microbuzul, de parcă ar vrea să facă bani cu mașina în garaj), gândiți-vă cum reacționează dacă vă zgâriați de el prin trafic. E plin traficul de urangutani din ăștia super nervoși, care sar cu levierul și bâta la bătaie, iar ăsta mai lucrează și cu publicul. A zis că are 2 facultăți? Căte una de fiecare neuron.

  • Ei hai, ati scos trei cuvinte din context !, omul se plingea ca nu face fata cheltuielilor si taxelor dupa ce ca unii vor transport mocca , altii se niorlaiesc sa dea banii, mai vine cite unul asa de la prima cursa la ora 4 dimineata si il ia in sula , la injuraturi si il injura de maicasa si il ia la amenintari , etc etc omu a spus ca daca vine unu de asta peste el ai da cu levier in freza !, voi cum ati proceda daca un cioban prost si nespalat dupa ce va injura cu tupeu e gata sa sara si la bataie ? isi spunea si el ofurile !

  • File din istoria antreprenoriatului iesean de succes

  • Un "enoriaș " , calator pe ruta Iasi -Manastirea💂‍♂️

    iasi tansa manastirea ; patroni romi de la osoi sinesti …îmbogățiți prin furt de la stat cu, cupoane de pensionar si handicap, au licitat cu autobuze de 35-50 locuri pt. traseu si circula cu niste cazane de microbuze din care au scos scaune sa incapa mai multi,, enoriasi”( asa le spun ei la calatori) . Alo , politia , mergeti dimineața mai ales si constatati câți enoriași pot incapea intr un microbuz de 16-19 locuri ! ..veți gasi minim 30 spre 50 !

  • Ia sa nu mai mearga lumea cu masinile lui deloc ! Atunci sa vezi jale pe el !

  • GabiDumitrescu

    Deci 10 lei o cursa, 20 pe zi. Sa zicem 20 de zile pe luna. 400 de lei. 400 X 3 – 1200, bani cu care iei o bicicleta numa’ buna de naveta.

  • Uăi țăran coclit, asta i atitudine de om cu doua facultăți??? Ești un mârlan parvenit, îmbogățit peste noapte din furtul statului.. cupoane handicap pensionar la greu,… Unde sa pleci tu mai mârlete? Cine ia un asemenea primat? Ții dirigenție la oameni la ora 5 dimineața? Cine te a jignit ca nu spunea nimeni nimic! Prostanul da în cap cu ranga atât îl duce creierașul de găină!!! Dacă îți merge asa rău, cu ce ți ai luat casa în copou, pământ în dacia-bjatm etc…. Ai furat nu..? .. Cu taică tău la un loc! Niște hoți parveniți asta santeti!

  • firmele de transport ce presteaza curse judetene si interjudetene sunt niste panarame de firme de apartament, isi inrobeaza angajatii cu salariul minim pe economie pe cand salariatii au raspundere foarte mare si stres non stop cum sunt soferii de pe maxi taxi, mini-autocare si autocare. autogarile sunt sub orice critica in Iasi, nu au asfalt, peroane sala de asteptare civilizate la standarde de tara UE. daca mergeti la autogara Metchim sau Codreanu ziceti ca a-ti nimerit in Pango Pango.

  • autogara Metchim nu e in stare sa actualizeze orarul curselor afisate la peroane, nu au site de internet, cu toate ca traim in 2023 sec 21 mileniul 3 de unde sa-ti cumperi bilet online sau sa-ti faci programare online sau sa vezi orarul curselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`