Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini incredibile! Pirandele din Păcureț fură din magazinele Cream Outlet, din Piața Unirii, chiar sub camerele de supraveghere. Iată ce și-au putut băga sub fuste

Imagini incredibile! Pirandele din Păcureț fură din magazinele Cream Outlet, din Piața Unirii, chiar sub camerele de supraveghere. Iată ce și-au putut băga sub fuste

04 sept. 2024, 02:00,
Dragoș SAVIN în Titlurile zilei

Situație incredibilă la Iași. Pirandele fură din magazinele Cream Outlet, din Piața Unirii, ca în codru. Tupeul lor depășește orice limită și au ajuns să nu se mai teamă de nimic. Își îndeasă sub fuste articole vestimentare, chiar sub camerele de supraveghere

Pirandele din Păcureț au ajuns să facă legea în centrul Iașului, sub nasul polițiștilor. Aproape în fiecare zi, angajații de la Cream Outlet au de-a face cu situații de-a dreptul penibile. Femeile intră în magazine și își îndeasă sub fuste fel de fel de articole de îmbrăcăminte, iar mai apoi dispar ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Roxana Șarament, proprietara lanțului de magazine Cream Outlet, spune că situația a scăpat de sub control și că, din cauza acestor femei, clienții nu se mai simt în siguranță în magazine.

„Situația a devenit una disperată. Periodic, avem de-a face cu aceste femei din Păcureț, care fac dezastru în magazinele noastre. Ele vin în grup și își bagă sub fuste diferite produse. Avem imagini surprinse de camerele de supraveghere cu activitatea lor. Vorbesc urât cu angajații noștri, fură, distrug… Este de necrezut ce se întâmplă. Noi avem angajați de etnie rromă, avem clienți de etnie rromă, nu avem nimic cu rromii, dar ce fac aceste femei, deja este prea mult. Clienții se simt în nesiguranță în magazine din cauza lor. Vin cu tramvaiul din Păcurari până în Piața Unirii și fură din magazine”, a declarat Roxana Șaramet.

Pirandele fură din magazinele Cream Outlet, din Piața Unirii

Pirandele apelează la metoda „fusta”. Ele au un fel de buzunare sub fustele lungi, iar acolo pot băga foarte multe haine.

„Angajații noștri de la pază sunt puși în situații extrem de delicate. La un moment dat, au observat pe camerele de supraveghere cum o femeie și-a băgat sub fustă patru produse. Paznicul a reușit să recupereze doar unul. În unele magazine am afișat faptul că avem dreptul de a ne selecta clienții. Dacă nu le permitem accesul în magazine acestor femei, spun că facem discriminare. Nu este vorba despre așa ceva! Noi doar vrem să nu ne mai deranjeze clienții și să nu mai fure din magazinele noastre. Am făcut, în repetate rânduri, sesizări la poliție, așteptăm răspuns din partea dumnealor”, a mai declarat Roxana Șaramet, proprietar Cream Outlet.

Produsele pe care le fură din magazine le valorifică mai apoi

Pirandele din Păcureț au atât de mult tupeu încât nici nu se mai feresc de camerele de supraveghere montate în magazine atunci când fură. Reprezentanții lanțului de magazine Cream Outlet spun că, probabil, pagubele lăsate în urmă de pirandele din Păcureț, în ultimele luni, se ridică la zeci de mii de lei. Trebuie precizat faptul că unele femei din Păcureț au pus bazele unor adevărate afaceri. Lucrurile pe care le fură din magazinele Cream Outlet sunt, mai apoi, valorificate. Reporterii BZI au aflat că unele dintre hoațe acționează la comandă. „Clientul” îi spune ce produs își dorește și ce mărime, iar ele sustrag din magazine articolul respectiv.

De multe ori, produsele pe care ele le fură din magazinele din oraș se găsesc la vânzare, pe site-uri de profil. Pirandele fură din magazinele Cream Outlet, din Piața Unirii, fără a avea vreo urmă de rușine sau de teamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *