Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini incredibile într-un autobuz din Iași. Un bărbat a urcat cu o capră în mijlocul de transport, iar toată lumea a început să filmeze – FOTO/VIDEO

Imagini incredibile într-un autobuz din Iași. Un bărbat a urcat cu o capră în mijlocul de transport, iar toată lumea a început să filmeze – FOTO/VIDEO

20 feb. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

Imagini incredibile, surprinse într-un autobuz CTP din Iași, după ce un călător a urcat cu un bagaj mai ciudat. Într-o sacoșă avea un ieduț pe care l-a plimbat

Videoclipul surprins într-un autobuz de la CTP a fost publicat recent pe rețelele de socializare, adunând mii de vizualizări. Un bărbat și-a scos la plimbare animalul de companie, însă toată lumea și-a întors privirea când l-a văzut. Ieduțul părea că se bucură foarte mult de plimbarea cu autobuzul și era bucuros să primească atenție.

Imagini incredibile într-un autobuz din Iași

Desigur că și reacțiile au început să apară imediat după postarea videoclipului pe platformele de socializare. Angajații de la CTP au văzut destul de multe situații ciudate în decursul anilor, însă e prima dată când un ieduț este plimbat cu autobuzul. Animăluțul se uita curios prin vehicul, în timp ce stătea liniștit într-o sacoșă, neînțelegând ce se întâmplă exact. Acum câțiva ani, un cățeluș s-a urcat într-un mijloc de transport din afara orașului și a mers cu autobuzul până în centrul municipiului Iași. Recent, un vatman a trecut prin experiența vieții sale când a mirosit un bagaj suspect, uitat într-un tramvai.

„Mai bine să văd mereu așa ceva, decât drogați sau boschetari. Cred că m-aș fi mutat să fiu mai aproape de animăluț”, a comentat o ieșeancă.

Oamenii au apreciat animăluțul, iar majoritatea acestora au considerat că este drăguț și nu au văzut nicio problemă că merge cu autobuzul.

„Ce frumos este”, a exclamat un utilizator.

Regulamentul permite accesul animalelor de companie în mijloacele de transport

Compania de Transport Public Iași are un regulament intern privind conduita în vehicule. Totuși, acolo este specificat doar că stăpânii să nu fie însoțiți de câini fără botniță și lesă. În ceea ce privește alte animale, nu este nimic stipulat. În ziua de astăzi, oamenii au tot felul de animale de companie. Dacă acestea nu pun în pericol alt călător și sunt vaccinate, pot circula cu mijloacele de transport în comun din Iași.

„Este un regulament, poate fi consultat și la noi, pe site-ul companiei. Animalele de companie trebuie să fie vaccinate, iar proprietarii trebuie să aibă carnetele de sănătate pe care trebuie să le prezinte. Animalele mai mari și periculoase trebuie să aibă botniță, aici fac referire la anumite rase care sunt mai agresive sau periculoase și pot pune în pericol pe ceilalți călători. În cazul de față, dacă stăpânul consideră că este un animal de companie și are documentele necesare, este în regulă. Nu contează ce animăluț este, noi nu facem discriminare, doar să fie actele valide, cu vaccinări. Doar să nu fie un animal periculos care să pună în pericol ceilalți călători”, a transmis Cristian Stoica, directorul general CTP Iași.

Imagini incredibile, surprinse într-un autobuz din Iași, călătorii și-au întors privirea când au văzut un bărbat cu un ieduț în brațe.

Comentarii
  • „proprietarii trebuie să aibă carnetele de sănătate pe care trebuie să le prezinte”!… :))))
    Cui să le prezinte?! Agramaților de controlori de bilete care… să priceapă ce dintr-un carnet de sănătate?! Că-s vaccinate împotriva a ce? Si, mai ales, ale cui carnete de sănătate… trebuie să le aibă și… trebuie să le prezinte”? Ale proprietarilor înșiși? Ale animalelor de companie? :)))) „Deștept” director general ați instalat!!!

  • Se merge si cu capra si cu ursul. Ba chiar unii au urcat cu o stea in autobuz.

  • Prefer genul asta de animale decat ciori negre in autobuze.

  • si ce daca a mers cu un animalut atat de mic de incapea intr-o punga, doar nu a muscat din autobuz

  • Ori ii capra ori ii ied!!!!!!!

  • ce e asa special? era intr-un sac, ca orice bagaj…………

  • Un ieduț drăguț,foarte mic.
    Animăluțul de companie al persoanei.
    Daca era un pisoi sau un cățel,tot va mirati asa?

  • Este foarte dragut,vreau și eu unul! Dacă as vedea în fiecare zi asa ceva,mi ar face foarte mare placere și ziua mult mai buna! Ce cuminte sta în sacosica lui acolo…!

  • dlagu de el <3

  • Vecină de la 7

    Proștii ăia inloc să salveze iedutul care era pe drumul spre cuptor stăteau si filmau.

  • video vechi de 3 ani

  • video vechi de 3 ani … ,

  • Iapa isterică

    Io o să vin cu calu’, că e bălțat cu stea in frunce șî-i dragutz.

  • Decat tigani mai bine animăluțe

  • Ce drăgălaș 🥺🥺🥺

  • Schopenhauer

    Cred ca multi dintre noi ar alege animalele in detrimentul oamenilor. Mai ales unii oameni care sunt…asa cum sunt 🥲😬

  • Pai clar alegem animalutele în detrimentul oamenilor…..nu se vede ce specimene orcistice ( orcul e ala mare și urat care rage nu vorbeste) au devenit unii?

  • Mihaela Chirica

    Decat ciorile din pacuret care sunt prietenii tovarasului Chirica si îi fac treburile murdare, mai bine iezi si capre cai si vaci!

  • 🐑 🐏🐐🦙🦣🦆

    Hop si eu! Tot asa, prefer animalele in locul 🧔🏿‍♂️🧔🏿‍♂️🧔🏿‍♂️🧔🏿‍♂️🧔🏿‍♂️🧔🏿‍♂️. Mie chiar mi-e frica de ei. Fac tot posibilul sa ii evit. 😰😰😰

  • Nu l-a scos la plimbare. L-a scos la fezandare. Nici nu stiti ce tocanita bune iese…

  • Pentru Plm 🥴

    Bă da ce rautacios mai esti! Asa de mizerabila e viata ta?? Nu te iubeste nimeni? Nu te-a strans mamica ta in brate cand erai mic?

    NIMIC nu-ti convine. Iti iese meschinaria prin toti porii!

    Spune-ne care iti este baiul.

  • Cand stai cu parintii pana la 35 si o tii numai intro laba , la ce sa te astepti de la plm?

  • Este doar un ied.
    De unde ați scos “ capră”?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *