Prima pagină » National » Imagini incredibile! Iată cum reacționează un tată când o mașină scăpată de sub control se îndrepta spre căruțul în care se afla copilul său. O tragedie a fost evitată la milimetru

Imagini incredibile! Iată cum reacționează un tată când o mașină scăpată de sub control se îndrepta spre căruțul în care se afla copilul său. O tragedie a fost evitată la milimetru

30 aug. 2024, 10:14,
în National

Pe 28 august 2024, în jurul orei 18:50, a avut loc un accident rutier pe strada Brăilei din Galați, în apropierea intersecției cu strada Oțelarilor. Un bărbat de 24 de ani, în timp ce schimba banda, a lovit un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, care s-a răsturnat pe trotuar și a lovit un stâlp de iluminat. Nimeni nu a fost rănit, dar pietonii ce se aflau pe trotuare au tras o sperietură soră cu moartea.

Cei doi șoferi aveau permise valabile, iar testele pentru alcool și droguri au fost negative. Șoferul de 24 de ani a fost amendat cu 650 de lei pentru neasigurarea la schimbarea direcției, conform IPJ Galați.

„La data de 28 august 2024, în jurul orei 18:50, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, în zona intersecției cu strada Oțelarilor, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Din verificările efectuate la fața locului de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit că un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, pe banda 2, având direcția de deplasare către Drumul de Centură, în momentul când ar fi intenționat să schimbe banda de deplasare, ar fi acroșat un alt autoturism aflat pe banda 1, care avea aceeași direcție de mers și care era condus de un tânăr, de 18 ani, din municipiul Galați.
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat pe trotuar, lovind un stâlp de iluminat public. Nu a fost rănită nicio persoană.
Cei doi conducători auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea pentru consumul de băuturi alcoolice, precum și pentru cel de substanțe psihoactive, rezultatele au fost negative.
Bărbatul de 24 de ani a fost sancționat contravențional, cu amendă de 650 de lei, pentru neasigurare la schimbarea direcției de deplasare”, a transmis IPJ Galaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
30 august 2024
30 august 2024