Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini incredibile, ajunse pe Facebook! Un doctor din Iași a pus o asistentă să-l pozeze în timp ce ține testiculele unui pacient în mână. Fotografiile au fost însoțite de un mesaj pervers: „Să vină Dragobetele!” – FOTO

Imagini incredibile, ajunse pe Facebook! Un doctor din Iași a pus o asistentă să-l pozeze în timp ce ține testiculele unui pacient în mână. Fotografiile au fost însoțite de un mesaj pervers: „Să vină Dragobetele!” – FOTO

20 feb. 2024, 02:00, 13 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Dr. Abdalla Bashir a postat, pe contul său de Facebook, o serie de imagini incredibile în care sunt expuși mai mulți pacienți. În una dintre postări, medicul din cadrul Spitalului CF Pașcani ține în mână testiculele unui pacient.

Un medic din Pașcani a postat, pe pagina de Facebook, o serie de imagini incredibile!

o pacienta

Contactat de reporterii BZI și întrebat de postările sale, dr. Abdalla Bashir a avut o atitudine agresivă, considerând că activitatea sa medicală stârnește invidia altor medici

Abdalla Bashir este medic primar chirurg la Spitalul General CF Pașcani, unde activează de circa 28 de ani. Acesta își uimește prietenii și urmăritorii de pe Facebook cu postări în care își expune pacienții în diverse ipostaze care mai de care mai intime.

Luni, 19 februarie 2024, la câteva zile după Valentine’s Day, medicul s-a postat pe Facebook în timp ce ține în mână testiculele unui pacient aflat în salon. Postarea a fost însoțită de un mesaj cel puțin ironic: „Valentine’s Day a trecut, acum așteptăm Dragobetele”. Din mesajul care însoțește fotografia se deduce clar că medicul nu își dorește să prevină pacienții.

Printre postările cu diferite intervenții chirurgicale, cu tumori sau unghii încarnate, dar și cu pacienți în diferite ipostaze intime, dr. Abdalla Bashir își promovează și restaurantul din pensiunea pe care o deține în municipiul Pașcani.

Dr. Abdalla Bashir: „Știu care sunt limitele mele de practică în medicină”

postarea facuta de dr. Abdalla Bashir

În una dintre postări, medicul din cadrul Spitalului CF Pașcani ține în mână testiculele unui pacient

Contactat de reporterii BZI și întrebat de postările sale, dr. Abdalla Bashir a avut o atitudine agresivă, considerând că activitatea sa medicală stârnește invidia anumitor persoane. Chirurgul a specificat totuși că are acordul pacienților pentru a-i posta pe pagina sa de Facebook și că nu le expune și chipul. Medicul a precizat că are o vechime mare în cadrul Spitalului CF Pașcani și știe ce limite trebuie să respecte în ceea ce privește relația medic-pacient.

„Și ce dacă am asemenea postări? Pe YouTube nu ați văzut astfel de postări? Nu am voie să postez sau ce? Cine zice că nu am voie să postez niște boli, niște așa… Care e problema? Intrați pe YouTube și o să vedeți operații în sine, care e problema? Am acordul pacienților, iar pacienții nu-și arată fața. Am acordul pacientului și acordul Facebook-ului. Dacă era așa, Facebook-ul mă anunța. Atunci dumneavoastră de ce sunteți revoltați? Invidia costă, știi. E vorba de invidie, de ce faci, de ce faci, dacă nu faci, de ce nu faci.

Nu am voie să expun niște cazuri mai deosebite? Înainte să postez, îi anunț pe pacienți. Sunt și oameni care mi-au scris să șterg postările, dar nu acum, e vorba de discuții din urmă, cu câțiva ani de zile. Și pe YouTube găsești tot felul de nebunii și așa, care e problema? Dacă vă deranjează ce postez, nu vă uitați. Eu sunt un om matur, am 67 de ani, sunt medic primar, am și licență în Statele Unite ale Americii, am licență de medic în Marea Britanie și știu care sunt limitele mele de practică în medicină, dacă vreți să știți. Nu-mi dați mie cursuri de deontologie”, a declarat dr. Abdalla Bashir.

Dr. Abdalla Bashir a precizat clar că persoanele care sunt lezate de postările incredibile de pe Facebook are trebui să nu mai acceseze contul său. Toate fotografiile sunt realizate în cadrul Spitalului Clinic CF Iași. Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu dr. Cătălina Yarodara Roșca, managerul unității medicale, dar aceasta nu a răspuns la telefon.

Comentarii
  • Medicina muncii ? Se aude ? Colegiul Medicilor ??Mai profesează ????

  • Tara nimanui. Banul si prostia conduc iar pensionabilii fac ce vor in loc sa-si bea cafeaua in pat acasa.

  • Nici nu vrem sa vedem asa ceva. Trebuie reclamat de urgenta si sa nu mai aiba dreptul de a profesa vreodata la stat si sa mearga in privat. Pentru ca in privat, sigur lumea nu ii va calca pragul deoarece vad si ei cu ce se ocupa in timpul serviciului. Si atunci sa vedem daca mai are chef sa posteze astfel de poze.

  • Chiar asa, de ce nu lasati omul in pace ?

  • Pe Facebook apar toți ratații.,si la Pascani sunt multi.
    Caricatura aceea de popă , doctor ,profesor limbist ,metrolog,youtubar,tot de acolo ,l -ati vazut?
    Da nu,nici nu merită.

  • un retard,nu sunt cuvinte sa descrii situatia creata de acest nemernic.mars in pzda matii in siria

  • Absolventii romani nu au acces in spitalele romanesti, dar sirienii da.
    Voi va dati seama ca sirianul asta ia net cel putin 3000 de euro? Merita sa-l platim din banii nostri?

  • mda … eroii platiti cu mii de euroi … niste spagari nesimtiti

  • Absolvenții romani cu 6 la Rezidentiat viseaza joburi la New York,nu la Pascani

  • Bai Bashir, ia-ți bre cămila și intoarce-te la tine la oaza. Acolo ai mai mulți pacienți la care sa le mirosi coa*ele, că e la moda circumcizia. Hai sictir și vezi că allahul tau are nevoie de o circumcizie. Te bagi?
    Pt că nu are coa*e, babuinul a găsit cum sa acopere inconvenientul: se pozează cu coa*ele altora.

  • Cine vrea sa vada astfel de poze? 🤣🤣🤣

    Daca le posta in interes medical, era altceva. Dar asa?

    Poate niste femei disperate sa fie receptive la pozele astea, altcineva nu cred 🤔

    Bine ca are acordul pacientilor. Macar atat.

  • abdel bashina outuroasa este un muslim kakacios si arogant, la spanzuratoare cu tziganul camilar, afara din Romania cu muslimaraia

  • kkkamas pe allahul pyzdii masi de muslim rapanos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *