Prima pagină » Local » Imagini în premieră cu criminalul şi victimele de la Oneşti atunci când sunt luate ostatice! Bărbatul îi ameninţă pe oameni cu cuţitul – EXCLUSIV

Imagini în premieră cu criminalul şi victimele de la Oneşti atunci când sunt luate ostatice! Bărbatul îi ameninţă pe oameni cu cuţitul – EXCLUSIV

02 mart. 2021, 11:22,
BZI.ro, în Local

BZI.RO vă prezintă în exclusivitate imaginile momentului cu dubla crimă din Onești. Vorbim despre faptul că, în cursul zilei de ieri, în Onești a avut loc o dublă crimă care a îngrozit întreaga Românie.

Pe fotografiile publicate de reporterii bzi.ro se poate vedea faptul că cei doi oameni sunt ţinuţi legaţi în balconul unui apartament din Oneşti. Pe una dintre poze se poate vedea cum criminalul îi ameninţa cu cuţitul pe cei doi bărbaţi legaţi.

Un bărbat a ucis două persoane pe care le-a luat ostatice

În cursul zilei de luni, 1 martie 2021, în oraşul Oneşti din Bacău a avut loc o dublă crimă care a şocat întreaga opinie publică. Un bărbat în vârstă de 68 de ani supărat pentru că a pierdut apartamentul în care stătea a făcut un gest reprobabil. Gheorghe Moroșan i-a sechestrat pe cei doi, iar după câteva ore de negocieri eşuate cu oamenii legii, bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi. În pofida eforturilor susţinute ale medicilor, viaţa celor doi nu a mai putut fi salvată.

Mascaţii au descins în locuinţa bărbatului şi l-a împuşcat pe acesta în membrele inferioare şi superioare. Gheorghe Moroșan a fost rănit grav, ajungând la spital cu mai multe plăgi prin împuşcare.

Femeia bărbatului este complice în dublă crimă

Conform anchetatorilor, femeia lui Gheorghe Moroșan este complice în dublă crimă. Aceeaşi anchetatori susţin că femeia se afla la un etaj superior celui în care s-a întâmplat tragedia şi îi oferă informaţii în timp real bărbatului.

Soţia se afla la etajul 4 la o vecină, spunându-i soţului său tot ce se întâmplă afară prin intermediului telefonului mobil. În geanta sta se aflau mai multe coliere de plastic, identice cu cele găsite la mâinile ostaticilor.

Recompensa pe care bărbatul o cerea

Gheorghe Moroșan le-a cerut negociatorilor o sumăp mare de bani. Pentru a-i elibera pe cei doi ostatici, răpitorul voia nu mai puţin de 300.000 de euro.

Negociatorii au încercat timp de cinci ore să-l convingă să nu recurgă la un gest extrem, însă bărbatul nu a fost înduplecat şi i-a înjunghiat cu sânge rece. Iniţial, Gheorghe Moroşan a apelat numărul unic de urgenţă 112 unde afirma că dacă nu i se vor respecta dorinţele, ostaticii vor muri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *