Prima pagină » Local » Imagini în premieră cu criminalul de la Iași! Studentul Ahmed Sami El Bourkardi înconjurat de mascați la Tribunalul Iași – EXCLUSIV/ FOTO, VIDEO

Imagini în premieră cu criminalul de la Iași! Studentul Ahmed Sami El Bourkardi înconjurat de mascați la Tribunalul Iași – EXCLUSIV/ FOTO, VIDEO

23 dec. 2021, 12:32,
în Local

În aceste momente, criminalul de la Iași a ajuns la Tribunal unde este judecat cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile. BZI.RO vă prezintă în EXCLUSIVITATE imagini de la fața locului. Studentul Ahmed Sami El Bourkardi a fost transportat într-o maşină, iar la ieșirea din autoturism a fost înconjurat de mascații de la poliție.

Vă aducem aminte faptul că acesta a ajuns noaptea trecută la Iași după ce a fost extrădat din Italia, acolo unde plecase într-o vacanță alături de prietena acestuia.

UPDATE: Judecătorii au decis! Suspectul în dublul omor va petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv. Detalii aici

Criminalul de la Iași a fost extrădat și a ajung la Tribunal

În aceste momente, studentul Ahmed Sami El Bourkardi a ajuns la Tribunalul Iași unde se va afla în fața judecătorilor pentru prima etapă a procesului penal. Magistraţii trebuie să se hotărască dacă Ahmed Sami El Bourkardi va rămâne în arest pentru 30 de zile.

Inițial, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea, dispunând arestarea acestuia pentru 30 de zile. Mai apoi, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au amânat pentru astăzi luarea vreunei decizii în cazul contestației formulate de Ahmed Sami El Bourkardi.

Anchetatorii au mai precizat că, în cazul lui Ahmed Sami El Bourkardi, continuă cercetările. Reprezentanții Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice Iași urmează să stabilească ce fel de combustibil a folosit suspectul pentru a incendia vila din Moara de Vânt. Surse judiciare au afirmat că acesta ar fi turnat combustibil în mai multe locuri din vilă, pentru a reuși să o incendieze, tocmai pentru a ascunde crimele. Numai că incendiul nu a cuprins întreaga casă din Moara de Vânt, stingându-se după câteva minute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *