Prima pagină » Local » Imagini halucinante surprinse la Centrul de Plasament “Mihail Sadoveanu” din Iași. O tânără, snopită în bătaie de o colegă – VIDEO/UPDATE
Imagini halucinante surprinse la Centrul de Plasament “Mihail Sadoveanu” din Iași. O tânără, snopită în bătaie de o colegă - VIDEO/UPDATE

Imagini halucinante surprinse la Centrul de Plasament “Mihail Sadoveanu” din Iași. O tânără, snopită în bătaie de o colegă – VIDEO/UPDATE

05 oct. 2021, 20:36,
în Local

Imagini halucinante au apărut marți, 5 octombrie 2021, pe o rețea de socializare din Pașcani! Pe acestea se poate observa cum, într-o cameră din Centrul de Plasament “Mihail Sadoveanu” din municipiul Iași, o tânără este bătută cu sălbăticie de o colegă de cameră.

UPDATE: IPJ Iași a transmis faptul că s-au sesizat și că a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiuni de lovire și alte violențe:

In urma sesizării primite din partea reprezentanților centrului pentru minori privind faptul că o minoră ar fi agresat o altă minoră, polițiștii Poliției Municipiului Pașcani au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Clipul este filmat de alte fete care au asistat la scenele de groază. Pe imagini se vede cum o fată este trasă de păr de către alta, trântită la pământ și lovită. Filmarea are aproximativ 2 minute, timp în care cea aflată la pământ este lovită constant.

Conflictul s-ar fi iscat pe fond emoțional. Tânăra care își lovește colega de cameră solicită mereu să vadă poza unui tânăr, pe nume Andrei. Filmarea se oprește brusc, după ce tinerele care asistau cereau cu insistență agresoarei să înceteze cu loviturile.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, din informațiile deținute de reporterii Actualitatea Tv. Poliția și DGASPC Iași au fost sesizate. La nivelul centrului de plasament a început și o cercetare disciplinară. La ora incidentului erau 3 supraveghetori la muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *