Prima pagină » National » Imagini halucinante. Șeful Grupării sportivilor surprins în timp ce lovea un alt interlop

Imagini halucinante. Șeful Grupării sportivilor surprins în timp ce lovea un alt interlop

12 ian. 2020, 21:45,
în National
Imagini halucinante. Șeful Grupării sportivilor surprins în timp ce lovea un alt interlop

Un conflict violent a avut loc joi seară, în Capitală, între două grupuri de interlopi, una cu legături cu Gruparea sportivilor, două persoane ajungând la spital în stare gravă. Doi dintre cei implicaţi în conflict sunt cercetaţi pentru tentativă de omor. Acest conflict a avut loc la patru luni distanţă de la cea din Piaţa Constituţiei. Atunci o persoană a decedat.

Marius Alecu, zis Bebino, considerat liderul Clanului Sportivilor, o grupare cunoscută pentru fapte cu violenţă, a ajuns la Spitalul Pantelimon, mutilat la nivelul mâinilor şi cu răni la piept. Între el şi alt individ, zis Joe, ar fi izbucnit un conflict sângeros, tranşat rapid cu săbii şi alte arme albe în plină stradă. Nu se cunoaşte motivul pentru care a izbucnit conflictul. La spital a ajuns şi un bărbat care aparţine celuilalt clan. Amândoi se afla sub pază. Într-o filmare realizată în urmă cu câteva luni, Marius Alecu a fost surprins în timp ce lovea un alt interlop.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei:

“La două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil că urmare a unei altercaţii. Serviciul Omoruri din poliţia Capitalei efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii a doua infracţiuni de tentativa de omor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024