Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini greu de privit! Un copil este izbit de un șofer aflat la volanul unui Range Rover, chiar lângă un echipaj de poliție. O cameră de bord a surprins totul (EXCLUSIV)  

Imagini greu de privit! Un copil este izbit de un șofer aflat la volanul unui Range Rover, chiar lângă un echipaj de poliție. O cameră de bord a surprins totul (EXCLUSIV)  

14 iun. 2022, 02:00, 6 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Scene dramatice la Iași. Un copil a fost lovit de un șofer aflat la volanul unui autoturism marca Range Rover pe o trecere de pietoni din orașul Podu Iloaiei, chiar lângă un echipaj de poliție. O camera de bord a înregistrat imaginile. Minorul a fost izbit cu partea din față a autoturismului. Mai mulți martori au sărit să-I dea o mână de ajutor până la sosirea echipajelor de prim ajutor. În urma accidentului, copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar după mai multe zile de spitalizare a fost externat.

„Este caz medico-legal . Pacientul, un copil în vârstă de 10 ani a fost externat, cu evoluție bună sub tratament ortopedic. Revine la control clinic și imagistic”, a declarant dr. Solange Tamara Roşu, medic şef UPU – Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Sf. Maria”, Iași.

Polițiștii ieșeni au deschis dosar penal.

 „La data de 2 iunie a.c., am fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe raza orașului Podu Iloaiei. Din cercetările efectuate a rezultat că în accident au fost implicați un minor și un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate.”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni de un șofer băut

Amintim că în edițiile anterioare, reporterii BZI au prezentat un caz asemănător. Pe data de 6 aprilie 2022 a avut loc un accident rutier în municipiul Iași. Un copil a fost acroşat de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni, iar șoferul era băut. Evenimentul rutier a avut loc pe strada Pantilimon Halipa. În urma impactului,  la fața locului s-au deplasat o ambulanță, motocicleta SMURD dar și poliţiştii rutieri.

Din primele informații se pare că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice și a acroșat un copil care se angajase în traversare pe trecerea de pietoni.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *