Prima pagină » National » Imagini greu de privit, în trafic! Bătaie cu pumnii și picioarele între un polițist și un șofer

Imagini greu de privit, în trafic! Bătaie cu pumnii și picioarele între un polițist și un șofer

02 sept. 2024, 14:40, 3 ,
Simona Ciobanu în National
Imagini greu de privit, în trafic! Bătaie cu pumnii și picioarele între un polițist și un șofer

Un incident grav a avut loc duminică, 1 septembrie, la Cisnădie, unde doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic. Potrivit Sibiu Independent, agresorul, care a inițiat conflictul, este un polițist.

Incidentul a implicat un șofer care conducea o platformă auto înmatriculată în Brașov și un șofer sibian.

Bătaie în trafic cu pumnii și picioarele

Conflictul a izbucnit în momentul în care platforma s-a apropiat de un sens giratoriu. O altă mașină, condusă de șoferul sibian, era deja în sens și se îndrepta spre o benzinărie. La un moment dat, șoferul platformei a oprit brusc, a ieșit din vehicul și a început să-l lovească pe șoferul sibian cu pumnii și picioarele, chiar dacă acesta din urmă avea semnul de începător pe mașină. Alți participanți la trafic au intervenit și au reușit să oprească altercația.

Conform surselor Sibiu Independent, agresorul este Daniel Cherecheș, un polițist originar din Făgăraș, care este căsătorit tot cu o polițistă. În timpul liber, acesta se ocupă de tractarea și transportul mașinilor.

Reprezentanții IPJ Sibiu au confirmat că persoana implicată în incident este un polițist din cadrul instituției, aflat în afara serviciului în momentul altercației. Ancheta este în curs pentru a clarifica circumstanțele și pentru a se lua măsurile legale necesare. Conducerea IPJ Sibiu a dispus verificări interne privind comportamentul polițistului, urmând să fie adoptate măsuri corespunzătoare.

Bărbat cercetat pentru conducerea sub influența alcoolului și violență în familie

Într-un alt incident, un bărbat din Drobeta Turnu-Severin este cercetat penal pentru infracțiuni rutiere și violență în familie, după ce a provocat un accident rutier la Târgu-Cărbunești.

Sâmbătă dimineața, acesta a intrat cu mașina într-un șanț, iar polițiștii care au ajuns la fața locului au descoperit că șoferul era sub influența alcoolului, cu o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au aflat că, înainte de accident, bărbatul și-a lovit soția, care conducea inițial mașina.

Pe parcursul anchetei, s-a constatat că bărbatul, în vârstă de 31 de ani, și-a lovit soția cu palma în cap într-un moment de furie, forțând-o să coboare din mașină, după care el a preluat volanul. În urma evaluării riscului, nu s-a considerat că femeia se află în pericol iminent, dar i s-a oferit posibilitatea de a solicita protecție în instanță.

Poliția a deschis un dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și violență în familie.

Comentarii
  • Daca sunt angajati toti derbedeii in politie !! Asa se intampla. Unii sar la bataie ca golanii, altii sunt informatori ai clanurilor de interlopi, altii sunt chiar ei interlopi si infractori. Pana nu o sa fie o purificare a sitemului de acesti derbedei, tot o sa auzim de astfel de evenimente.

  • Batauș cu norma intreaga. In timpul sau inafara serviciului. 24/7 prost gramada. Pun pariu ca nu stie tabla inmultirii!

  • Pensie specială rapid!
    Omul este prea solicitat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *