Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » IMAGINI FIERBINTI cu Laura Cosoi goala in pat cu un fost ministru al cabinetului Ponta! Scena a fost facuta publica

IMAGINI FIERBINTI cu Laura Cosoi goala in pat cu un fost ministru al cabinetului Ponta! Scena a fost facuta publica

02 feb. 2016, 14:13,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:38543;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Laura Cosoi a fost filmata in timp ce facea sex cu un fost ministru, iar imaginile au fost facute publice. Fosta iubita a lui Smiley injura ca la usa cortului, si totul se intampla in filmul “Cel Ales”, in care joaca.
Imaginile cu blonda in sanii goi au facut senzatie printre telespectatorii ProTv, filmul fiind difuzat duminica noaptea. Partenerul fostei iubite a lui Smiley este nimeni altul decat Bogdan Stanoevici, fostul ministru al Romanilor de Pretutindeni in Guvernul Ponta.
Expresiile “mai colorate”, scena de sex intre Laura Cosoi si Bogdan Stanoevici si o tentativa de viol, a carui “victima” este tot blonda, precum si o serie de crime, au facut ca filmul “Cel Ales” sa fie restrictionat vizionarii persoanelor care nu au implinit 15 ani, scrie cancan.ro.
“Violenta si sexul nu au decat o contributie nesemnificativa, determinante sunt povestea inedita si surprizele oferite spectatorului scena de scena”, declara producatorul Cristian Comeaga. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *