Prima pagină » Actualitate » Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!

Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!

04 sept. 2024, 08:44,
în Actualitate

Au apărut imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România. Irina Deleanu, președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică, are mare grijă de silueta sa. Fosta sportivă face în continuare sport, iar atunci când merge la piscină, pe lângă înot, practică și exercițiile de Aqua Gym.

Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România

Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, a făcut senzație pe plajă cu formele ei de invidiat. Aceasta a explicat cum reușește să se mențină în formă la aproape 49 de ani, pe care îi împlinește în noiembrie.

„Eu fac din ce în ce mai mult sport, cu vârsta am realizat că trebuie să facem aproape în fiecare zi. Dacă până acum 10 ani făceam mișcare de 3 ori pe săptămână, au urmat apoi 4 zile și acum cam de 2 ani lucrez în fiecare zi. Mănânc foarte multă proteină, carne de vită, broccoli, spanac, sparanghel și chiar a ajuns să îmi placă. Am descoperit niște eclere, care au două păcate: pe lângă caloriile pe care le au, sunt și cu cafea și dacă, Doamne ferește, le mănânci seara nu mai dormi!! Nu am urmat niciodată diete drastice și am avut probleme cu greutatea după ce am născut, dar mi-am revenit”, a declarat Irina Deleanu.

Șefa Federației de Gimnastică Ritmică a precizat că obișnuiește să facă exerciții de gimnastică în bazin și gimnastică subacvatică.

”Îmi place să înot afară, evident mă mai și bronzez, mai iau și un pic de soare și vitamina D și fac baia de sănătate cum spun eu. În jur de 12 (n.r.- bazine), nu foarte mult, dar fac și exerciții de gimnastică în bazin, gimnastică subacvatică”, a adăugat fosta gimnastă.

Irina Deleanu nu se limitează doar cu sportul practică la piscină, aceasta alergând în parc și făcând exerciții în sala de fitness.

„Câteodată alerg în parc, câteodată fac exerciții fizice în sala de fitness și câteodată peste 10.000 de pași, sâmbăta și duminica cu plimbare. Sunt foarte atentă la ce mănânc pentru că odată cu vârsta se încetinește și metabolismul și atunci trebuie să mâncăm mai puțin, să facem mai multă mișcare și să ne menținem în această formă. Mănânc în general sănătos, proteină, salate, fructe”, a mai spus Irina Deleanu.

Irina Deleanu: „Când ești o femeie atractivă, obții și multe lucruri frumoase!”

Irina Deleanu a acceptat să vorbească deschis despre situațiile cu care s-a confruntat pe internet și despre mesajele pe care le primește. De asemenea, a recunoscut că a avut de câștigat datorită aspectului său fizic.

„Cel mai tare m-a deranjat când, într-adevăr, poate unii vedeau doar «carcasa»… Poate mai aveam ceva de spus și nu mi se dădea ocazia să spun. Să se vadă că dincolo de carcasă mai e și altceva. Indecente nu aș putea spune că au fost (n.r.- mesajele primite). Dar am primit multe, foarte multe. Dar au fost și declarații frumoase. Nu aș vrea să fiu ipocrită. De ce să nu recunoaștem că uneori, când ești o femeie atractivă, obții și multe lucruri frumoase? Și poate mai ușor uneori. Trebuie să recunoaștem lucrul ăsta“, a afirmat Irina Deleanu, după ce au apărut Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *