Prima pagină » Local » Imagini explozive! Avem mărturia victimei fostului primar de la Schitu Duca! Mihai Mihalache a acționat ca în filmele cu mafioţi: “M-a strâns de gât și m-a băgat în mașină”

Imagini explozive! Avem mărturia victimei fostului primar de la Schitu Duca! Mihai Mihalache a acționat ca în filmele cu mafioţi: “M-a strâns de gât și m-a băgat în mașină”

14 aug. 2024, 10:17, 2 ,
în Local

Miercuri dimineață, 14 august 2024, polițiștii au descins la domiciliul fostului primar al comunei Schitu Duca. Mihai Mihalache este acuzat că a sechestrat un bărbat, l-a lovit și l-a obligat să muncească la negru.

Reporterii BZI au intrat în posesia unor imagini de-a dreptul halucinante. Ion, victima fostului primar, a făcut dezvăluiri despre cum acționa Mihalache, ca în filmele cu mafioți. Bătrânul, vizibil afectat, plin de sânge și cu lacrimi în ochi povestește cum era lovit de cel la care muncea.

„Mi-a dat cu piciorul în fund. M-a prins de gât. A venit la pod şi m-a luat la bătaie. Aveam tăieturi în cap. Mă duceam la el şi mereu mă bătea. Nu vreau să mă mai duc la el. Vreau să mergem la Poliţie. M-a strâns de gât. M-a băgat în maşină, am deschis uşa şi am fugit. Mi-a dat cu pumnul în ochi”, a transmis Ion, bătrânul bătut de fostul primar Mihai Mihalache.

De asemenea, declarații a făcut un alt ieșean la care Ion mai mergea la muncă.

„Uitaţi-vă oameni buni cum arată un om bătut de Mihalache. A venit să-l ia cu forţa. L-a strâns de gât şi l-a bătut. Aici la mine are de toate. Fostul primar vrea să-l ţină cu forţa. Ce ochi umflat are. Oamenii stau cu forţa la el? Era bătut iar acum două săptămâni. Îl trezeşte noaptea şi-l bate. Nu-i da mâncare, nu-l omeneşte, nu-i da nimic. Ei aşa sunt învăţaţi, să lovească oamenii. Chemăm poliţia. Un om neajutorat, vii şi-li iei la bătaie. E plin de sânge. Dar ce a făcut omul ăsta de îţi pui mintea cu el? Cât de deştept te crezi, ai fost şi primar. Prostule, tăntălăule. Eu nu l-am bătut niciodată cât a fost la mine. Îi dădeam mâncare, bere”, a transmis un bărbat la care Ion mai mergea la muncă.

Citește și: Descinderi la casa fostului primar din Schitu Duca! Mihai Mihalache a fost trezit de mascați după ce a răpit și bătut un bărbat

Comentarii
  • Daca tot i se zice “mistretul” lui Mihalache, de ce nu-l impuscati la o vanatoare de mistreti? Ziceti si voi ca ati impuscat un mistret cu 2 picioare….😂😄🤣

  • Casa Lux Iasi

    In Romania vrei nu vrei te obkiga sa muncesti… Nu mai mintiti lumea ca s mukti someri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
14 august 2024
14 august 2024