Prima pagină » Cancan ultimă oră » Imagini emoționante cu fiica Andreei Antonescu când a făcut primii pași! Artistă este o mămică extrem de fericită – FOTO

Imagini emoționante cu fiica Andreei Antonescu când a făcut primii pași! Artistă este o mămică extrem de fericită – FOTO

13 ian. 2024, 09:40, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Fiica cea mică a Andreei Antonescu, Venice Victoria, a făcut primii săi pași, de una singură!

Andreea Antonescu a născut pentru a doua oară o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu puțin peste un an, pe nume Venice Victoria. Artistă petrece foarte mult timp cu fiica sa și o ia cu ea peste tot unde merge. Trăiește fericirea la dublu de când a devenit mamă pentru a doua oară, mai cu seamă cu cât în aceste momente o are alături fizic inclusiv pe fiica sa cea mare, Sienna, care o vreme a fost stabilită în America, alături de tatăl ei, Traian Spak.

Micuța fetiță a Andreei Antonescu crește pe zi ce trece și se pare că deja a făcut primii săi pași, de una singură. Artistă a surprins emoționantele momente în care Venice Victoria, pe propriile picioare și fără ajutor, face câțiva pași în propria locuință, spre mândria mamei sale. De fiecare moment petrecut împreună se bucură și fiica cea mare să cea mare. Sienna se declară total îndrăgostită de surioara să mai mică încă de când a venit pe lume.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu nu au putut continua relația

Andreea Antonescu și tatăl micuței sale fetiței au pus stop relației la doar câteva luni de la venirea pe lume a fiicei lor. Artistă este cea care a dat vestea despărțirii în mediul online, ținând să precizeze faptul că motivul care a dus la separarea lor a fost legat strict de nepotrivirea de caracter.

În cadrul aceluiași mesaj, cântăreața a menționat că a căzut de comun acord cu tatăl fiicei sale să rămână prieteni și să se preocupe împreună de micuța Venice Victoria. La câteva luni distanță de la această mărturisire, tânăra mămică a susținut că tatăl copilului ei nu se implică în creșterea fetiței.

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a spus Andreea Antonescu la acel moment.

Comentarii
  • Probabil ca este ultimul copil de pe pamint, de il admirati asa. Fiind atit de important, merita impaiat si pus la muzeul de stiinte naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *