Prima pagină » National » Imagini dureroase! Denisa, una dintre tinerele ucise în Constanța, a fost condusă astăzi pe ultimul drum

Imagini dureroase! Denisa, una dintre tinerele ucise în Constanța, a fost condusă astăzi pe ultimul drum

13 sept. 2024, 20:20,
în National

Denisa, una dintre tinerele ucise în Constanța, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Zeci de oameni s-au adunat pentru a fi alături de familia ei, în momentele în care își ia rămas bun de la ea. Iată câteva imagini dureroase de la înmmormântarea ei!

Zi dureroasă pentru familia Denisei, una dintre cele două tinere ucise în Constanța. În timp ce ancheta continuă pentru a se stabili cine a ucis victimele, apropiații Denisei și-au luat rămas bun de la ea astăzi.

Denisa, una dintre victimele criminalului din Constanța, a fost condusă pe ultimul drum

Denisa a murit în condiții îngrozitoare, în Constanța. Trupul tinerei de 28 de ani a fost abandonat pe un câmp și a fost găsit după ce a fost mâncat de șacali. Conform necropsiei pe care au realizat-o medicii, Denisa a murit după ce a fost strangulată, la fel ca și prima victimă. Presupusul criminal în acest caz este un bărbat cu antecedente penale, supranumit ”Șacalul”. Acesta a negat că el le-ar fi ucis pe fete, dar se află în continuare în arestul preventiv.

Astăzi, Denisa a fost condusă pe ultimul drum de către apropiați și familia ei. Cu toții sunt distruși de durere de când au aflat că tânăra a fost găsită moartă. Zeci de persoane s-au adunat în localitatea Obad pentru a fi alături de familia ei.

„Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire. S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristeţe. In aceste clipe atât de grele pentru tine îţi suntem alături. Priveghiul va alea loc joi, în data de 12.09.2024 începând cu ora 8:00 la Capela Cimitirului din localitatea Ciacova, iar înmormântarea vineri în data de 13.09.2024 la ora 13:00 la cimitirul din localitatea Obad!”, au transmis apropiații, pe rețelele de socializare.

Mama presupusului criminal a făcut declarații

Mama presupusului criminal a făcut declarații la Acces Direct, după ce fiul ei a ajuns în spatele gratiilor. Femeia este conștientă de problemele cu legea pe care le-a avut ”Șacalul”, însă nu crede că el este vinovat în ceea ce privește dubla-crimă din Constanța.

„Nu se poate descrie în cuvinte, e greu pentru o mamă să afle de la televizor că băiatul ei este implicat în niște probleme de genul. Nu cred că este adevărat, pentru că deși băiatul meu a făcut greșeli, de la o conducere fără permis… (…) Fiul meu din luna august s-a mutat la persoana asta pentru că a căutat chirie și lucra pe litoral (…) Nu erau copiii băiatului meu și prin intermediul băiatului cel mare care lucra alături de băiatul meu au spus că au o cameră disponibilă să stea în chirie. Nu era iubita lui, concubina, să fie împreună. El a intrat acolo să stea în chirie”, a declarat mama presupusului criminal, la Acces Direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`