Prima pagină » Actualitate » Imagini dureroase de la priveghiul Ancăi Molnar. Gestul făcut de prietenii ei 

Imagini dureroase de la priveghiul Ancăi Molnar. Gestul făcut de prietenii ei 

13 iun. 2024, 08:54,
BZI.ro, în Actualitate

Au apărut primele imagini de la priveghiul Ancăi Molnar, unde prietenii acestei au mers să își ia rămas bun. Familia și prietenii Ancăi Molnar, tânăra make-up artist care a murit la doar 35 de ani, se pregătesc acum să își ia rămas bun de la ea.

La puțin timp după ce cancerul a răpit-o, Anca a fost vegheată de cei care au cunoscut-o și apreciat-o.

Imagini dureroase de la priveghiul Ancăi Molnar

Pe internet au apărut imagini emoționante de la priveghiul Ancăi Molnar. Corpul neînsuflețit al artistei de machiaj a fost așezat într-un sicriu alb, înconjurat de mari aranjamente florale puse de cei dragi. De asemenea, un tablou mare cu fotografia Ancăi, înconjurat de flori albe, a fost plasat lângă sicriul ei.

Imaginile de la priveghi au fost publicate online de prietenii Ancăi, care au făcut un gest emoționant în memoria ei. Aceștia au venit la priveghi cu pahare de cafea, pe care le-au ridicat în cinstea Ancăi, spunând că aceasta a fost ultima cafea pe care au băut-o împreună cu ea.

„Ultima cafea împreună/ Floarea mea/ Iubita mea” sunt câteva dintre mesajele pe care apropiații Ancăi Molnar le-au scris pe rețelele de socializare, alături de imaginile copleșitoare de la priveghiul make-up artistei.

Ce l-a rugat Anca Molnar pe soțul ei, Claudiu, înainte să moară

Bărbatul a făcut publică ultima conversație pe care a avut-o pe WhatsApp cu soția sa. Anca Molnar i-a transmis din spital că îl iubește și l-a rugat să fie puternic pentru ea. Claudiu Molnar a declarat că nu se va lăsa doborât, însă partenera sa de viață nu a mai răspuns.

“Te iubesc enorm. Tu ești puterea mea. Te rog să mai reziști puțin…mâine sunt ca nouă”, i-a scris Anca Molnar soțului ei, încercând să-l asigure că totul va fi bine.

Când va fi Anca Molnar condusă pe ultimul drum?

Tânăra va fi condusă pe ultimul drum astazi, pe 13 iunie, și va fi înmormântată la cimitirul din Ronat, conform anunțului făcut de soțul ei, Claudiu.

„Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință ca astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și sa îi fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18.

Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o oră pe care o vom anunță ulterior”, a scris soțul Ancăi Molnar, pe Facebook.

Imaginile de la priveghiul Ancăi Molnar sunt extrem de dureroase. Familia acesteia și apropiații își vor lua rămas bun, astăzi de la ființa pe care au iubit-o enorm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *