Prima pagină » National » Imagini dramatice la Drobeta-Turnu Severin. Un pacient cu COVID cere ajutor în timp ce medicii îl târăsc pe jos – VIDEO
Imagini dramatice la Drobeta-Turnu Severin. Un pacient cu COVID cere ajutor în timp ce medicii îl târăsc pe jos - VIDEO

Imagini dramatice la Drobeta-Turnu Severin. Un pacient cu COVID cere ajutor în timp ce medicii îl târăsc pe jos – VIDEO

08 dec. 2020, 12:33,
în National

Imagini dramatice la Drobeta-Turnu Severin, acolo unde un pacient infectat cu noul coronavirus strigă după ajutor în timp ce este târât de medici pe jos. Potrivit informațiilor de până în acest moment, bărbatul ar fi fugit din spital. Acesta nu a reușit să ajungă prea departe fiind găsit de către medici.

În imaginile de pe internet, se poate observa cum cadrele medicale îl târăsc, la propriu, pe bărbat pentru a-l duce la unitatea spitalicească.

Imagini dramatice la Drobeta-Turnu Severin

Imagini de-a dreptul dramatice au fost surprinse la Drobeta-Turnu Severin, unde un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit din spital. Acesta se târâia pe jos, iar medicii îi făceau față cu greu. Bărbatul le implora pe asistente să nu îl interneze din nou. Un trecător a reușit să înregistreze momentul și să îl posteze pe Facebook.

O asistentă îl întreabă pe bărbatul care a filmat scena de ce filmează, iar el spune că vrea să arate cum sunt îngrijiți oamenii. Nu se știe ce s-a întâmplat cu exactitate și ce îl face să aibă această reacție. În timp ce IJP Mehedinţi a deschis un dosar penal pe numele bărbatului, conducerea Spitalului din Drobeta-Turnu Severin a anunţat că va face o anchetă internă.

Mărturii dureroase ale unui pacient cu coronavirus

Gabriel Szofran, un fotograf din Timișoara, a stat internat 12 în spital din cauza noului coronavirus. Potrivit spuselor acestuia, primele patru zile au fost groaznice. A ajuns să fie dependent de oxigen și a dus o lupta crâncenă pentru viața sa.

“Totul a început cu simptomele de acasă, febră, oboseală, am pierdut poftă de mâncare, ceea ce pentru mine era total neobişnuit. Am mers la spital. Primul test a ieşit negativ, oarecum m-am liniştit, dar eu mă simţeam tot mai rău. Am decis să merg la spital unde la retestare am ieşit pozitiv, iar simptomele au început să se agraveze.

Am ajuns la “Victor Babeş”, mi s-a făcut un CT pulmonar. Medicii au văzut că plămânii mei sunt afectaţi în proporţie de 40%. M-am internat la “Victor Babeş” ca să vedem ce este cu afecţiunea de la plămâni. M-am simţit bine după prima perfuzie, după care, la aproximativ 16 ore, am început să am din nou febră, 39 cu 5. Am început să şi tuşesc, iar starea mea generală s-a agravat şi simţeam că mă sufocam. A început şi tusea seacă.

Principala mea problemă era sufocarea. Mi-au trecut toate prin cap, era speriat pentru că ştiam că am şi o afecţiune pulmonară cu care am ajuns în spital. M-am speriat când am ajuns în zona roşie, 10 oameni în salon. Respiram foarte greu, oboseala era foarte mare. Aşa ceva n-am mai păţit niciodată. Mă gândeam, Doamne, fereşte, să nu ajung la Terapie Intensivă. Virusul tot s-a agăţat de mine şi n-am avut noroc de o formă uşoară”, a declarat tânărul pentru Digi 24.

Gabriel spune că la aflarea vestii că este infectat cu noul coronavirus, acesta a fost jignit şi chiar înjurat, inclusiv de cunoscuţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *