Prima pagină » Actualitate » Imagini din avion. Iată cum se vade Autostrada Pașcani-Ploiești

Imagini din avion. Iată cum se vade Autostrada Pașcani-Ploiești

05 mart. 2023, 12:01, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Autostrada Moldovei Pașcani-Ploiești începe să prindă contur. Astfel, în câteva imagini surprinse din avion se poate observa cum arată Autostrada A7, pe lungimea Pașcani-Ploiești.

Se lucrează intens pe mai multe loturi, astfel încât, spun autoritățile, până în 2025 șoseaua de mare viteză să fie gata și deschisă traficului.

„Autostrada Moldovei A7. Se vede și din avion.

Dacă zburați de la București la Iași, puteți vedea cum prinde contur Autostrada Moldovei #A7 pe toată lungimea traseului de la Ploiești la Pașcani.

Ținta noastră este finalizarea celor 322 km până la Pașcani până în anul 2025, cu un an mai devreme decât este prevăzut termenul în Planul Național de Redresare și Reziliență-PNRR”, transmite Irinel Ionel Scriosteanu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor.

Comentarii
  • Societatea Civilâ

    Nu se mai lauda Cacalin CURVOI ca e meritul lui? E de râsu-plânsu acest personaj care chipurile se lupta pentru A8 ( a înmormântat proiectul ) dar se lauda cu A7 un proiect unde meritele sale sunt zero, pardon sub zero chiar dacă se tot poza pe la semnarea contractelor.

  • Dar oare cum se vede din avion autostrada Iasi-Tg Mures?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *