Prima pagină » Cancan » Imagini de vis din casa Anamariei Prodan. “Zici că e bloc…”

Imagini de vis din casa Anamariei Prodan. “Zici că e bloc…”

16 oct. 2024, 11:26,
Cezar Bulgaru în Cancan

Imaginile cu casa Anamariei Prodan au ajuns virale pe TikTok. Vila de la Snagov a trecut prin schimbări semnificative după separarea de Laurențiu Reghecampf.

Impresara a dedicat 6 luni renovării, iar rezultatul este impresionant! Proprietatea se întinde pe o suprafață de 1000 de metri pătrați și cuprinde 5 etaje, un foișor și un loc de grătar pe ponton. În plus, se remarcă o cramă spectaculoasă și mobilier din lemn masiv, care completează designul elegant al locuinței.

„Nu te supăra, cât plătești chirie aici, în Snagov?”, așa a fost abordată Anamaria Prodan, la celebra rubrică de pe Tik Tok a lui Edi Vasile. „Băi, ești nebun?”, a replicat impresara. „Aveți casa dumneavoastră aici?”, a continuat dialogul. „Hai să ți-o arăt dacă tot ești aici”.

Imagini de vis din casa Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a renovat complet după divorțul de Reghecampf.

„Stau numai cu familia mea, cu copiii mei. Am făcut casa pe etaje, așa. Fiecare copil, cu gustul lui, și-a dorit altceva. Eu le-am zis: . Lumea zice: . Arăbesc, turcesc, cum vreți voi, mie îmi place, mă simt bine. Nu m-am gândit la vremea respectivă să pun lift, iar acum, că îmbătrânesc, mă uitam că trebuie să îl pun undeva exterior”, a povestit Anamaria Prodan.

„Și alt plan cu casa, în afara de lift?”, a fost întrebată impresara. „Alt plan? Să cumpăr 50% a lui Reghecampf (râde)„. Anamaria a continuat prezentarea casei cu balconul cu vedere la lac, unde își bea cafeaua dimineața, cu dressingul, crama impresionantă, bucătăria, camera câinilor, foișorul. „Zici că-i bloc, nu casă”, a exclamat TikToker-ul, la finalul turului.

„Ne-am schimbat totul. Este noua înfățișare a familiei, a casei, a tot ceea ce înseamnă curte, tot. Am muncit vreo 6 luni și am transformat spectaculos totul. Am terminat acum vreo 2 luni. Mai avem mici chestii de făcut, dar sunt foarte fericită de cum a ieșit. Am vrut să termin cu tot trecutul”, a declarat Anamaria Prodan, la sfârșitul anului trecut, în cadrul emisiunii WowNews.

Anamaria Prodan este nevoită să cumpere partea din casă ce îi aparține lui Laurențiu Reghecampf

Vila din Snagov a fost pusă la licitație în urma pierderii unui proces de către Reghecampf împotriva lui Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. Reghecampf datorează 200.000 de euro lui Rotaru, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a contractului său cu echipa din Craiova. Această clauză a fost activată anul trecut, când antrenorul a semnat cu Al-Tai, o echipă din Arabia Saudită.

Din cauza neplății sumei în termenul stabilit, Rotaru a cerut vânzarea imobilului pentru a recupera banii pe care fostul antrenor al Universității Craiova îi datorează.

Imaginile cu casa Anamariei Prodan au devenit în scurt timp virale, iar reacțiile internauților nu au încetat să apară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
16 octombrie 2024
16 octombrie 2024