Prima pagină » Actualitate » Imagini de sus cu carambolul uriaş de pe Autostrada Soarelui! Traficul este pur şi simplu blocat – FOTO, VIDEO

Imagini de sus cu carambolul uriaş de pe Autostrada Soarelui! Traficul este pur şi simplu blocat – FOTO, VIDEO

16 iul. 2021, 11:06,
în Actualitate

Au apărut primele imagini video de sus cu carambolul uriaş de pe Autostrada Soarelui. Filmuleţul care are aproximativ 4 minute oferă o imagine de perspectivă asupra a ceea ce s-a întâmplat pe A2. Pe imagini se pot vedea zeci de autoturisme blocate pe mai multe sute de metri.

Vă aducem aminte faptul că, conform autorităţilor naţionale, pe Autostrada Soarelui au fost 3 evenimente rutiere în care au fost implicate 55 de maşini şi sute de persoane.

Carambolul de pe Autostrada Soarelui a fost filmat de sus

Pe imaginile transmise se poate observa faptul că există o coadă uriaşă pe Autostrada Soarelui unde a avut loc un carambol uriaș. Concret, vorbim despre 3 evenimente rutiere de amploare în care au fost implicate zeci de autoturisme şi sute de persoane. Acţiunea este în dinamică iar cifrele pot varia de la oră la oră. A fost activat planul roșu de intervenție iar autoritățile au trimis la fața locului zeci de autoturisme.

Câte victime sunt în carambolul de pe Autostrada Soarelui

Conform autorităţilor se pare că au fost transportate 16 persoane la spital. Vorbim despre victime copii dar şi adulţi. Sunt 11 adulţi şi 5 copii răniți. Incă 8 persoane au fost asistate la faţa locului. Traficul a fost reluat pe autostradar dar pe sensul către litoral, până la Cernavodă.

În zona Cernavodă, autoturismele sunt redirecţionate pe un drum vechi, în speţă DN 22 C şi ulterior DN3.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024