Prima pagină » Cancan » Imagini de senzație pe Instagram cu burtica cântăreței Vlăduța Lupău! Ce dietă urmează artista?

Imagini de senzație pe Instagram cu burtica cântăreței Vlăduța Lupău! Ce dietă urmează artista?

12 iul. 2022, 14:00,
BZI.ro, în Cancan

Imaginile cu burtica Vlăduței Lupău au făcut senzație pe contul său de Instagram. Aceasta a fost surprinsă alături de soțul său în ipostaze tandre. Fotografiile au fost realizate ca amintiri pentru copilul ce va veni pe lume în curând.

Deși se află în 8 luni de sarcină, vedeta participă în continuare la evenimente. Mai mult de atât, artista a precizat că va continua să cânte până în ultimul moment. O artistă ce s-a dedicat pasiunii sale de la o vârsta fragedă este și Georgiana Lobonț. Cântăreața a început să cânte de la 12 ani la nunți.

Fotografiile de pe Instagram cu Vlăduța Lupău însărcinată au făcut senzație

Vlăduța Lupău trece prin cele mai frumoase clipe din viața sa. Artista este pentru prima oară însărcinată. Aceasta a încercat de mai multe ori să aibă un copil, însă nu a reușit. Cântăreața este în culmea fericirii pentru că va fi mămică. De curând, vedeta a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Instagram în care apare cu burtica la vedere, alături de soțul său. Vlăduța Lupău a fost surprinsă într-o rochie albă într-un peisaj de poveste.

În una din poze, bărbatul o sărută tandru pe frunte, în timp ce ține o mână pe burtica artistei. Cântăreața a postat și un filmuleț din aceeași locație, iar la descrierea lui a scris „amintiri pentru 👶🏻 „. Vedeta speră să aibă doi sau trei copii. Acesta își dorește un băiat și o fată deoarece a fost mereu răsfățată de către fratele său mai mare. 

„Eu am un frate mai mare cu un an și două luni și întotdeauna am fost răsfățată de el… Așa că, da, sper să vină și o răsfățată în casă! Doi sau trei copii… că deja au camerele făcute.”, a precizat Vlăduța Lupău.

Cu toate că este însărcinată în 8 luni, artista a spus că încă mai cântă la evenimente. Aceasta a declarat că va merge să cânte până în ultima clipă. Totuși, vedeta nu a mai părăsit țara și merge la spectacolele organizate din apropierea locuinței sale. 

Ce dietă urmează vedeta în cea de-a opta lună de sarcină

Chiar dacă este gravidă, Vlăduța Lupău nu a luat prea multe kilograme și are în continuare o siluetă de invidiat. În cadrul unui interviu, cântăreața a recunoscut că mănâncă orice și nu se abține de la mâncare. Mai mult de atât, se pare că vedeta nu merge nici la sală, însă cu toate acestea reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Nopțile nedormite și oboseala își spun cuvântul și nu urmează o dietă. 

„Mănânc orice, oricând! Și nici nu merg la sală! Cred că genetica mea e bună în acest sens și cred că reușesc să-mi păstrez cât de cât kilogramele prin faptul că eu consum destul de multă energie cântând și pierzând nopțile… prin oboseală și de multe ori epuizare. Bine, trebuie să recunosc faptul că acum am pus ceva kilograme pe mine, însă sunt normale… Suntem doi.”, a declarat Vlăduța Lupău. 

În timpul sarcinii, multe femei țin dietă deoarece le este frică nu ia prea multe kilograme în plus. Cu toate acestea, se pare că artista nu se ferește de la nici un fel de mâncare. Cântăreața nu are motive pentru care ar trebui să se îngrijoreze pentru că este într-o formă perfectă chiar și cu puțin timp înainte să nască. 

Mai mult de atât, cu ceva vreme în urmă, Vlăduța Lupău a postat pe pagina de Instagram o fotografie cu ceea ce mănâncă. În fața sa avea o masă plină cu gem de caise, gogoși, piersici, cireșe și banane.  Într-o formă de invidiat este și actrița Cătălina Grama ce a pozat în Playboy. La vârsta de 41 ani, vedeta are corp sculptat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *