Prima pagină » Local » Imagini de pe camerele de supraveghere! Iată momentul producerii accidentului de la Leţcani. Un TIR intră în separatoare, apoi se răstoarnă – EXCLUSIV, VIDEO

Imagini de pe camerele de supraveghere! Iată momentul producerii accidentului de la Leţcani. Un TIR intră în separatoare, apoi se răstoarnă – EXCLUSIV, VIDEO

08 sept. 2023, 09:20, 12 ,
în Local

Accidentul rutier produs în localitatea Leţcani a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Se poate observa clar cum şoferul TIR-ului pierde controlul asupra direcţiei de mers, intra în separatoare, iar mai apoi se răstoarnă.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, conducătorul camionului a adormit la volan. Acesta a intrat în coliziune şi cu două autoturisme.

O persoană a fost rănită și transportată la spital.

„La data de 08 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc la ieșirea din municipiul Iași spre localitatea Lețcani.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un tir și două autoturisme a avut loc o coliziune, în urma impactului tirul ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat, acroșând o schelă pe care s-ar fi aflat un alt auto.

O persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Cercetările continuă”, a transmis IPJ Iași.

Citește și: Accident rutier la Leţcani! Un TIR s-a răsturnat, după ce șoferul a adormit la volan 

Comentarii
  • Pentru mine intrebarea e ..De ce soferii din trafic nu au oprit?

  • Duamna Stolerenco

    Chemati un sobor de preoti sa citeasca ceva la Letcaniu ala totusi …

  • Asta nu e un TIR, e doar camionul care transporta deseuri metalice. Camionul asta merge zilnic prin Letcani, de fiecare data cu viteza mare.

  • Sa vedeti cum conduc astia de la „CCD” si „Ukraina” de parca sunt regii soselelor …

  • Pușcărie pt șofer dar și pentru nesimțiții care trec nepăsători pe acolo fără să acorde un sprijin…

  • Adorm la volan ,,flămânzii”.

  • Rebegea Camionagiul

    Eu sunt Rebegea, sofer profesionist de cursa lunga. Sunt regele soselelor „king of the road”, printre coleguti mi se mai spune si rebegica magnetarul. Eu in aceasta meserie respect doua mari principii: colegutii si sfantul magnet. De la primul ma mai abat dar de la megnetel..niciodata. Salut pe aceasta cale toti colegutii mei spalatori pe ochi la bidonul din dreapta, kkngii din bena sau la dosul cabinei, bucatarii la butelie in vagon, si betivanii din parcarile patriei. Drumuri bune colegutii !!!

  • Asa i cand stai cu ochii beliți in telefoane…

  • majoritatea tir-urilor oricum fac taximetrie in oras, vin , pleaca si se intorc iarasi, aducand materiale de constructii si alte rahaturi. sosea de centura ciuciu.

  • soferul indiferent

    Am trecut prin zona , dar am mers mai departe, nu-mi pasa de moldoveni , tiristi si soferani fara educatie, bun simt, conduita preventiva. Sa muriti , asta va e soarta, nu degeaba faceti soferie in mijlocul zilei, comportament de cacanari in trafic aveti, asta primiti, indiferenta.

  • ieseni moldoveni

    ieseni moldoveni

  • A cui e firma ghiciti regele fierului vechi oaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *