Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini de groază! Nenorocirile se țin lanț la Iași. Un bărbat a fost găsit mort, cu capul sub apă (EXCLUSIV)
Imagini de groază! Nenorocirile se țin lanț la Iași. Un bărbat a fost găsit mort, cu capul sub apă (EXCLUSIV)

Imagini de groază! Nenorocirile se țin lanț la Iași. Un bărbat a fost găsit mort, cu capul sub apă (EXCLUSIV)

24 mai 2023, 02:00,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Imagini de groază în județul Iași. Un bărbat a fost găsit mort, cu capul sub apă, chiar în apropierea locuinței sale, după ce s-a dat alarma. La fața locului au intervenit polițiștii care au rămas să efectueze verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt

Spaimă în satul Munteni, comuna ieșeană Belcești, după ce Ion Tănase și-a găsit sfârșitul la câțiva metri de casă. Totul s-a întâmplat în câteva clipe. Localnicii au rămas stupefiați în momentul în care l-au văzut cum zăcea în apă și se învinovățesc pentru faptul că nu l-a găsit nimeni ca să îl poată salva, pentru că era un om bun.

Un bărbat a fost găsit mort, cu capul sub apă: „Nu l-a văzut nimeni”

Seara din data de 13 mai a început bine pentru Ion Tănase, un bărbat în vârstă de 73 de ani. A fost văzut la barul din sat, unde a stat la masă cu câțiva prieteni și a depănat amintiri în timp ce a consumat o bere rece. Făcea asta destul de des. A plecat acasă ca de obicei, însă nu a mai ajuns.

A fost observat în acea noapte cu capul sub apă, în pârâul din apropierea casei sale. Vecinii și prietenii cu care și-a petrecut seara nu își pot explica cum s-a întâmplat această tragedie, pentru că nu era în stare avansată de ebrietate și întotdeauna era atent.

„A fost la barul din sat unde a stat cu niște oameni de aici. El era prieten cu aceștia și obișnuiau să meargă să mai bea câte o bere și să își mai povestească viața. Când înaintezi în vârstă, aceste lucruri îți fac bine. Nu consuma alcool chiar peste măsură și era un om bun. Mereu avea grijă și era atent, chiar dacă mai consuma câte ceva. Acum nu ne putem imagina cum a căzut și nu l-a văzut nimeni. Dumnezeu să-l ierte, tare săritor mai era”, mărturisește o vecină de-a bărbatului.

Polițiștii au deschis o anchetă

În ultima perioadă, nenorocirile se țin lanț în județul Iași. La fața locului au ajuns polițiștii care au efectuat verificări și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, însă cercetările continuă.

„La data de 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați, prin apel unic la urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în apropierea locuinței de pe raza comunei Belcești. A fost dispusă ordonanța de efectuare a necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Pe corpul persoanei nu au fost observate urme de violență. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Rămâne de văzut ce detalii importante vor mai descoperi oamenii legii în legătură cu bărbatul care a fost găsit mort, cu capul sub apă, în pârâul din apropierea locuinței sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *