Prima pagină » Local » Imagini de groază în zona Poitiers. Un minor s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Deși are răni grave refuză să coboare – EXCLUSIV FOTO/VIDEO, UPDATE

Imagini de groază în zona Poitiers. Un minor s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Deși are răni grave refuză să coboare – EXCLUSIV FOTO/VIDEO, UPDATE

24 oct. 2024, 19:44, 3 ,
în Local

În urmă cu puțin timp o persoană s-a urcat pe un vagon de tren din zona Poitiers. Tânărul s-a electrocutat să are răni grave, dar refuză să coboare.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, de pompieri și echipaje de prim ajutor. Salvatorii încearcă să îl determine pe tânăr să coboare, dar acesta nu vrea.

UPDATE 2: Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Iași au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în zona stației C.F. Socola, se află o persoană care a căzut pe un vagon și s-a electrocutat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, de 17 ani, care s-ar fi electrocutat.

Personalul medical sosit la fața locului, a transportat tânărul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE: Pompierii au reușit să îl ajute pe tânăr să coboare în siguranță. Acesta este transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

„După deconectarea energiei electrice victima a fost coborâtă și predată echipajului medical SAJ sosit la locul solicitării”.

Se așteaptă întreruperea curentului electric peentru ca echipajele să poată interveni.

„Intervenție persoană electrocutată, căzută de pe pasarelă CF Manta Roșie, pe un vagon, în municipiul Iași.

La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași și un echipaj cu medic de la SAJ Iași .Din datele preliminare, la sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării este vorba despre un minor în vârstă de aproximativ 17 ani, care prezintă arsuri la nivelul membrului inferior drept și superior stâng (datele sunt furnizate de către victimă, care se află pe vagon)”, transmite ISU Iași.

Comentarii
  • un drogat, pacat ca a scapat cu viata

  • Numai în zona aia se urcă. Au mai fost câțiva și în anii din urmă. Care o fi distracția să-ți faci selfie pe vagon e greu de înțeles. Unde nu-i cap, vai de picioare…

  • Este supi că nu i-au dat de la usere bani pentru schimbarea de sex🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024