Prima pagină » Local » Imagini de groază de la bătaia de la Mamboo Iași. Zeci de persoane fugeau pentru a scăpa cu viață din încăierare – VIDEO

Imagini de groază de la bătaia de la Mamboo Iași. Zeci de persoane fugeau pentru a scăpa cu viață din încăierare – VIDEO

02 aug. 2024, 13:41, 10 ,
B, , h, , în Local

Zeci de rromi au năpustit cu bâte, scaune și gaze lacrimogene într-o locație selectă din Iași. Zeci de persoane fugeau din calea atacatorilor pentru a scăpa cu viață din încăierare.

„La data de 02.08.2024, în jurul orei 01:00, Secţia nr. 4 Poliţie Iași a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui club, din municipiul Iași, se află un conflict în desfășurare, între două grupuri de persoane.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, precum și echipaje din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și I.J.J. Iași.

Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că în incinta clubului ar fi avut loc un conflict spontan între trei bărbați, ulterior, la fața locului, venind mai multe persoane, care l-ar fi agresat fizic pe unul dintre cei implicați în conflictul inițial.

Acesta a refuzat acordarea de îngrijiri medicale, precum și transportul la o unitate spitalicească.

La sosirea forțelor de ordine, agresorii nu au mai fost găsiți la fața locului.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt, pentru identificarea tuturor celor implicați în incident și în vederea luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Iași.

Citește și: Teroare la Ciric! Concertul lui Leo de la Roşiori, distrus de ţiganii din Păcureț cu bâte şi gaz lacrimogen

Ieșenii au venit la Mamboo Iași pentru a petrece o seară de neuitat la concertul manelistului Leo de la Roșiori. Din păcate, noaptea s-a încheiat tragic.

„Evenimentul neplăcut din această seară a fost un atac premeditat, bine pus la punct asupra unuia dintre invitaţi. Leo de la Roşiori ne cerem scuze noi pentru experienţă neplăcută pe care ai avut-o la prima ta vizită în Iaşi. din păcate, aici, încă mai sunt specimene de genul. Deşi nu am fost noi organizatorii, vom colabora, susţine şi vom ajuta organele abilitate pentru a-i găsi pe cei vinovaţi. Paza şi securitatea evenimentului a fost asigurată de organizator, cauza impusă în contractul de închiriere a locaţiei. În seara asta am tras draperiile, dar mâine vă aşteptăm la evenimentul nostru”, au transmis reprezentanţii Mamboo Iaşi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
02 august 2024
02 august 2024