Prima pagină » Local » Imagini de coșmar! O femeie a fost devorată de câini la Vișan. Nu a apucat să ceară ajutor – EXCLUSIV

Imagini de coșmar! O femeie a fost devorată de câini la Vișan. Nu a apucat să ceară ajutor – EXCLUSIV

07 dec. 2022, 23:01, 15 ,
B, , h, , în Local

Imagini îngrozitoare au apărut în spațiul public cu femeia care a fost ucisă la Vișan, județul Iași. Trupul acesteia a fost pur și simplu desfigurat, cel mai probabil de câini maidanezi.

În acest sens, polițiștii au intrat pe fir și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească modul în care a decedat femeia, cu toate că lucrurile sunt destul de clare.

Semnele de pe trupul ei arată că a fost de-a dreptul sfâșiată.

În mediul online au apărut informații noi cu privire la incident.

„Bună seara dragi bârnoveni…
Pe raza comunei Bârnova a fost un eveniment foarte sumbru, tragic, pentru că incompetența din primăria Bârnova duhnește în prostie. Și cine are de suferit? Noi, oamenii de rând care încercăm să supraviețuim într-o lume contră.
Problema câinilor fără stăpân sau câinii care au stăpâni (și sunt imaturi, inconștienți) și le dă drumul să iasă din curte… este una dintre problemele cu care ne confruntăm noi bârnovenii…
O femeie a fost ucisă de câini în zona Cercu/Vișani, dânsa a încercat prin răsputeri să se salveze alergând de aceștia, dar în zadar … și luptându-se cu acei câini pentru a se salva… nu a făcut decât să-și sfârșească viața fiind sfâşiată de câini… foarte sumbru ceea ce se întâmplă în Comuna Bârnova…
Problema legată de câini este de ani buni de zile.. și nu doar in satul Vișani, ci si in Bârnova, Cercu, Todirel, Pietrăria chiar și în Păun…
Primăria Bârnova ca si instituție… are rolul de a proteja cetățenii, de a ajuta cetățenii și așa mai departe…
Dumnezeu să o ierte pe această femeie!
Iar cei care tot își dau drumul la câini să umble aiurea pe străzi să se uite bine la această poză… căci poate unul din câinilor a ajutat la masacru ăsta.
GÂNDIȚI-VĂ CĂ ÎN LOCUL ACELEI FEMEI PUTEAȚI SĂ FIȚI VOI SAU EU… SAU MAMA MEA… SAU MAMA TA … NU CONTEAZĂ CINE A FOST ACEA FEMEIE, CI CONTEAZĂ FAPTA CARE S-A ÎNTÂMPLAT…”, este mesajul transmis de Colotin Sebastian.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Satul se numește „Vișan”! Doar… V I Ș A N.

  • PentruRoman idiot!

    Conteaza că se numește satul Vișan sau Vișani, contează că o biată femeie nevinovată și-a gasit sfârșitul în chinuri, omorâtă de niște javre fără stăpân sau cu stăpân. Nu știu dacă este vinovat primarul, dar sigur nemernicii care îi hrăneau pe câini și îi lăsau liberi și-ar merita aceiași soartă. Cum e posibil așa ceva!?! Nemernici, nemernici, cine mai poate îndrepta această nenorocire? Câți oameni trebuie să mai cadă victime acestor javre de câini care se plimbă pe drumuri, să omoare copii, femei, fără să aibă vreo vină, până când? Cine plăteste pentru viața bietei femei?

  • Idioată-i mă-ta, care-a fătat o așa ființă violentă gratuit și cretină, care-i seamănă leit!

  • In satul Visani e o buna recolta de produse vegetale care pot fi comercializate ca merinde la magazin.

  • Vinovati sunt pupatorii in fund de javre ….
    În toate parcurile numai excremente de la javre
    De ce ?
    Unde trăim?

  • Geoană-Vanghelie

    Domnule primar Cum ar fi să-ți dai jos curul din primărie si sa mai faci ceva si Ptr noi , nu numai manevrei cu terenuri

  • Prima javra care trebuie eutanasiata este primarul balan,combinatorul
    talhar de terenuri!

  • Mergeți la Podu Iloaiei să vedeți câți câini maidanezi că mi-am rupt spoilerul din cauza lor.

  • Era de asteptat sa se intample o astfel de tragedie. Se abandoneaza masiv caini in acea zona. SUNT CU MIILE. AR TREBUI MONTATE NISTE CAMERE DE SUPRAVEGHERE SI CEI CE ABANDONEAZA SA FIE ASPRU PEDEPSITI. IN LOCUL ACESTEI BIETE FEMEI PUTEA SA FIE ORICARE DINTRE NOI.

  • V as impusca in cap pe toti astia de abandonati animale. Asta meritati criminalilor

  • Un cetățean din Visan....

    Îngrozitor, o știam pe această femeie, Dumnezeu sa o ierte, tanti Ileana, așa cum ii spuneam noi avea grijă de oile unui om din sat, umbla cu ele toată ziua, fie caniculă, fie ploaie, fie frig, asta pentru o lingură de mancare si poate pentru o sticlă de bere, mai bea din cand in când sa se încălzească, vorbea singură, mereu își plangea de milă, o moarte extrem de tristă! Problema câinilor este veche in Vișan! Primarul are alte lucruri mai „importante” de facut! Poate, măcar in acest moment, sa aplece capul de rușine si sa se ocupe de înmormântarea femeii! După, sa se ocupe de problema cainilor! Cu stăpân sau fără!

  • Ajungi sa faci singur curățenie.In Iași latră noaptea câinii maidanezi in fiecare cartier…iar miliția locală privește și spune că o să informeze…Pe cine???De 6 luni câinii latră…iar norocul copiilor este că le da de mâncare marii iubitori de animale…

  • Acum nu mai ies să-și asume răspunderea cei care sunt trup și suflet pentru câini unde sunt așa zisele asociații de binefacere. Dacă te aperi cu un bat de câini, deja se găsește unul care sa te dea la tv că ai maltratat câinele. In parcul Voievozilor este plini de excremente ale câinilor care sunt lăsați la plimbare fara botniță și fără lesă.

  • Trebuie otrăvite toate javrele
    Sa mai dati mâncare pe la scări……
    Aloo primăriaaaa unde trăim ???
    Ne mănâncă cainii….
    În ce zile am ajuns….

  • Trebuie scosi cainii maidanezi din viata publica, altfel vor mai fi astfel de morti..
    Eutanasiere sau ingradire,si sterilizare sau caterinca, contract cu firma de import carne din China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *