Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini de coșmar la Horpaz, pe o proprietate cu mașini de colecție! Un tânăr a fost găsit mort într-o cameră încuiată. Avea capul băgat în două pungi de plastic – EXCLUSIV/FOTO

Imagini de coșmar la Horpaz, pe o proprietate cu mașini de colecție! Un tânăr a fost găsit mort într-o cameră încuiată. Avea capul băgat în două pungi de plastic – EXCLUSIV/FOTO

18 mai 2023, 02:00, 4 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Moarte stranie la Horpaz. Un tânăr de 39 de ani a fost găsit mort, cu două pungi de plastic trase pe cap. Din câte se pare, ar fi vorba despre o sinucidere, însă oamenii legii nu exclud nicio variantă

Noapte de groază la Horpaz. O descoperire șocantă avea să cutremure o comunitate întreagă. Un bărbat de 39 de ani a fost găsit mort într-o cameră încuiată. Alarma a fost dată marți seara, în jurul orei 21:00. Atunci, rudele acestuia au cerut ajutorul polițiștilor pentru că nu reușeau să ia legătura cu el. La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj SMURD. În cele din urmă, salvatorii au pătruns în locuință, însă scenele pe care aveau să le vadă în fața ochilor erau cutremurătoare. Alexandru T. era în cameră, decedat, cu capul în pungi de plastic.

Reporterii BZI au mers la Horpaz și au discutat cu vecinii tânărului. Aceștia au precizat că bărbatul locuia cu mama lui. Tatăl său a fost mecanic, dar a murit de ceva vreme. În curte existau mai multe mașini vechi, o parte dintre ele fiind de colecție. Toți cei care au auzit de această întâmplare spun că Alexandru s-a sinucis.

Alexandru a fost găsit mort într-o cameră încuiată

Polițiștii ieșeni au intrat pe fir și au deschis un dosar penal. Ei trebuie să afle ce s-a întâmplat cu tânărul găsit mort în casă.

„La data de 16 mai, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției nr. 4 Rurală Miroslava au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani s-a încuiat într-o încăpere a locuinței și refuză să deschidă ușa. După ce s-a pătruns în cameră, cadrele medicale sosite la fața locului au constat decesul bărbatului.

La examinarea exterioară a persoanei decedate nu au fost observate urme vizibile de violență. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului persoanei”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Marți noaptea, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior, se vor stabili cauzele decesului, cu toate că lucrurile sunt destul de clare. Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu mama bărbatului, însă aceasta nu a ieșit din casă.

Zilele următoare, tânărul va fi înmormântat, cel mai probabil la Miroslava. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu ancheta, după ce Alexandru a fost găsit mort într-o cameră încuiată.

Comentarii
  • Pur si simplu te apuca greata. Ce metoda e asta ? La anii sai se suia fromosel in masina, inchidea telefoanele, mergea noaptea si oprea undeva, bea jumate se uischean si isi punea in cap um glonte pentru mistreti. Asa da,.asa face lumea buna. Ptiu, incepatorule !

  • Iar au intrat politistii pe fir. Cata perspicacitate! Si bogatul vocabular al jurnalistului e pe masura.

  • Pentru organilii incompetente ale statului esuat…Nici pomeneala de sinucidere .E un tend occidental in care iti pui punga in cap si te asfixezi singur pentru ca organismul produce nu stiu ce substante asemanatoare cu narcoticile.Cateodata cate un prost ,,calculeaza,,gresit timpul si moare cu adevarat.Gusteru avea un fetis si pentru asta cauta case izolate si inchidea usa cu cheia sa nu dea nimeni peste el.Caz inchis.

  • si colectia de masini>?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024