Prima pagină » Local » Imagini cutremurătoare! Ciprian Duca, unul dintre angajaţii Citadin omorâţi în cumplitul accident din Păcurari, este condus pe ultimul drum – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO

Imagini cutremurătoare! Ciprian Duca, unul dintre angajaţii Citadin omorâţi în cumplitul accident din Păcurari, este condus pe ultimul drum – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO

19 iun. 2022, 13:45, 14 ,
în Local

Astăzi, 19 iunie 2022, Ciprian Duca, unul dintre angajaţii Citadin omorâţi în cumplitul accident din Păcurari, este condus pe ultimul drum. Acesta va fi înmormântat la Cimitirul Petru și Pavel, la ora 14:00. De profesie inginer, Ciprian Duca este soțul lui Biatrice Duca, o cântăreață de muzică populară din Iași. Biatrice Duca a transmis un mesaj emoționant la adresa soțului său după cumplita veste.

”De astăzi viața mea nu va mai fi la fel…Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre. Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă. Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul. Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, se arată în mesajul lui Biatrice Duca.

La înmormântarea lui Ciprian Duca este prezent și primarul municipiului Iași Mihai Chirica. Acesta a făcut și o declarație:

,,Este un moment foarte trist pentru orașul nostru și pentru lume. Aceștia sunt eroii noștri chiar dacă moartea prin care au trecut este o întâmplare nefericită, într-un accident rutier. Ei au murit la datorie. Nu trebuie să mori neapărat pe câmpul de luptă, nu trebuie să mori într-un tranșeu. Erau la datorie, își făceau datoria față de orașul nostru. De aceea tristețea este cu atât mai mare.”, a transmis primarul municipiului Iași Mihai Chirica.

 

 

Comentarii
  • Criminala trebuie sa plătească. A nenorocit atâtea vieți, atâtea familii. Panarama ordinară trebuie sa plătească. Rușine celor care au născut o și crescut o! Au dat pământului o putoare ,o infractoare.

  • Criminala aia nu merita sa mai vada lumina zilei. Auzi la ea, omori 4 oameni si fugi la terasa sa bei cu prietenele. Mare panarama.

  • π zda mai are o condamnare de 1an6luni ? Ia cautati si vedeti cine e.

  • Nu va e rusine sa scrieti ca e exclusiv? Mincinosilor.

  • Bune fete si tovarasele de pahar de la terasa! In loc sa o duca direct la politie s-au pus pe betivaneala. Adica ele sunt gagici si le doare la basca. Sentinta nu poate fi sub 20 de ani. Asa a patit si bursucul cu accidentul din Aleea Rozelor, dar macar nu era beat. Cat despre avocati poate sa-l ia si pe Yoda ca tot 20 de ani o sa inhate.

  • Incadrarea juridica corecta este de omor si nu de ucidere din culpa! A se vedea accidentul din Aleea Rozelor. Am impresia ca a incasat 18 ani si asta fara sa fi fost baut.

  • Daca primarul nu ar fi venit invelit in tricolor ci simplu doar la costum ar fi fost perfect. Ca si nuntile si inmormantarile au devenit subiect de stiri cu N fotografii facute, eventual si la depunerea decedatului in mormant daca se poate sa vedem poze!!!

    Nu uitati ca se doreste scoaterea din codul rutier a anumitor tipuri de infractiuni abia introduse:
    – anumite sanctiuni in ceea ce priveste depasirea vitezei legale pe diferite tipuri de drum cu N km/h.
    – sanctiuni cu referire la bizonii care iti dau claxoane si flash-uri in trafic, un fel de paduchi sociali indopati cu steroizi care se grabesc sa ajunga acasa sa isi umfle burta cu bere acasa sau la terasa.

    La fiecare accident rutier soldat cu victime sau nu, pe acest site, numai dejectii de comentarii din partea unora am observat in timp. Adevarati judecatori gata oricand sa traga asupra oricarei victime la primul impuls.

    Asta e lumea in care am ajuns sa traim din pacate.

    PS: Masina ce apartinea serviciilor publice si care stationa pe sosea nu era semnalizata, iar Politia Locala nu era prezenta in locul respectiv sa asigure semnalizarea vizuala a zonei cu girofarul albastru. Aceste doua lucruri vor face obiectuld e discutie in alt dosar pe acest subiect unde cei care nu au respectat procedurile pot fi trasi la raspundere. Lucrarile de acest gen, efectuate pe parcursul noptii trebuie, conform legii, semnalizate!

  • Subscriu!
    PS: Masina ce apartinea serviciilor publice si care stationa pe sosea nu era semnalizata, iar Politia Locala nu era prezenta in locul respectiv sa asigure semnalizarea vizuala a zonei cu girofarul albastru. Aceste doua lucruri vor face obiectul de discutie in alt dosar pe acest subiect unde cei care nu au respectat procedurile pot fi trasi la raspundere. Lucrarile de acest gen, efectuate pe parcursul noptii trebuie, conform legii, semnalizate!

  • Vorbim de o persoana psihopata,clar!
    Sa te duci la terasa a doua zi după ce ai omorât 4 oameni și să nu ai remușcări,sa nu recunoști că ai fost tu la volan,sa te duci îmbrăcată la poliție,la audieri, într-o rochiță scurta,până sub fund,asta e o persoana normala la cap?
    Credeți că ea se pune in locul rudelor familiilor celor morți și ce dramă trăiesc aceștia?

    Criminala se gândește numai la situația ei și prin ce ,,necaz” trece ea…
    Atenție mare la astfel de persoane psihopate!

  • Pentru cei care lucrează circula pe strada… Atenție! A mai apărut o proasta cu un A6 alb cu număr de Franța. Se crede mare cu cotețul ăla care probabil la primit sugind pule sau spalind cururi. Sper să îl dea în copac înainte să omoare pe careva.

  • Mihai,criminala este victima?
    Victime sunt oamenii omorâți și familiile acestora!
    Aici este un site de comentarii ,nu este instituția numita Judecătorie.
    Lumea aici comentează,nu da sentințe!
    Sunt cititori!

  • Bai Mihai,
    La ce viteza avea descreierata asta, nu avea cum sa vada lumini nici de Las Vegas.
    Cum sa debitezi asemenea

  • ART 33 din OUG NR. 195/2002 REP.
    (2) Semnalizarea lucrărilor care se execută pe drumurile publice este obligatorie. Aceasta este însoțită pe timpul nopții de lămpi cu lumină galbenă intermitentă sau în cascadă și se efectuează de către executantul lucrărilor, cu avizul poliției rutiere, astfel încât să asigure deplasarea în siguranță a tuturor participanților la trafic, conform reglementărilor în vigoare.

  • deplasarea pe drumurile publice nu se face in stare de ebrietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *