Prima pagină » Titlurile zilei » Imagini cu un puternic impact emoțional! Un bărbat a fost bătut de agenții de pază MTS într-un supermarket Kaufland din Iași. „Au început să îl lovească cu picioarele și cu bastonul în cap” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO, UPDATE

Imagini cu un puternic impact emoțional! Un bărbat a fost bătut de agenții de pază MTS într-un supermarket Kaufland din Iași. „Au început să îl lovească cu picioarele și cu bastonul în cap” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO, UPDATE

13 feb. 2024, 02:00, 45 ,
Raluca COSTIN în Titlurile zilei

Agenții de pază MTS (Molid Total Security) au agresat un bărbat care se afla în incinta magazinului Kaufland din Iași. Martorii spun că acesta voia să își cumpere o apă, însă paznicii au încercat să îl scoată afară pentru că se afla în stare de ebrietate, astfel că l-au lovit cu picioarele și bastonul

UPDATE: În urma articolului apărut la BZI, Kaufland România aduce următoarele clarificări:

„În data de 31 Ianuarie 2024, în incinta magazinului nostru din Iași, două persoane au intrat în conflict. Una dintre aceste persoane, care părea a fi într-o stare avansată de ebrietate, a prezentat un comportament agresiv, atât fizic, cât și verbal, încă de la accesul în spațiul comercial.

Contrar informațiilor relatate în articol, dorim să subliniem faptul că spray-ul iritant nu a fost folosit de agenții de securitate, ci a fost utilizat de persoana  antemenționată, care a inițiat conflictul.

În fața comportamentului său violent, a fost imperativă intervenția serviciului de securitate și a agenților de pază, care au acționat conform procedurilor standard, cu scopul de a asigura siguranța tuturor celorlalte persoane prezente în magazin. Eforturile lor au vizat izolarea persoanei agresive pentru a evita escaladarea situației, încercând totodată să o calmeze și oferindu-i asistență, inclusiv două sticle de apă de la Biroul de Informații, pe care le-a refuzat prin gestul de a le arunca. Ulterior, a fost apelat și serviciul de urgență 112, intervenind la fața locului și un echipaj de poliție.

Kaufland România rămâne dedicat angajamentului de a oferi un cadru sigur și plăcut pentru toți clienții și angajații săi, în fiecare dintre magazinele sale. Ne exprimăm regretul pentru disconfortul creat și mulțumim tuturor pentru înțelegere și sprijin”, a transmis Andreea Ganea,PR Manager Kaufland România.

Știre inițială

Un incident violent a avut loc în incinta magazinului Kaufland din cartierul Alexandru cel Bun, din Iași. Martorii spun că, pe 31 ianuarie 2024, agenții de securitate MTS au bătut un bărbat care voia să își cumpere o apă. Martorii ce au asistat la toată scena susțin că nu s-a luat nicio măsură împotriva agresorilor.

„Eu am fost martor la tot ce s-a întâmplat în acea seară. Am fost mai mulți martori, pentru că era aglomerat magazinul. Din câte se pare, s-a mușamalizat situația de atunci. Un tânăr care era în stare de ebrietate a vrut să intre în magazin să-și cumpere o apă. L-a oprit domnul de la pază și i-a spus că nu are voie pentru că e beat. Apoi a început să îl bruscheze. Bărbatul a reacționat și le-a spus să îl lase în pace, că are bani și vrea să își cumpere apă. Apoi au încercat să îl scoată afară.

Imediat au venit paznicii de la MTS. Eu eram la masă, în zona unde se poate mânca, cu încă o persoană și am auzit și văzut tot. Luam masa liniștit, după o zi de muncă. Deodată, pizza a devenit foarte iute, aerul era greu respirabil, insuportabil, pentru că agenții de la firma MTS au folosit două spray-uri iritante. Agenții de pază de la Kaufland au vrut să-l scoată afară pe acel bărbat, să-l bruscheze. Apoi au venit agenții de pază de la MTS. În incinta magazinului Kaufland s-a simțit puternic mirosul de spray iritant”, spune unul dintre martorii la incident, care a dorit să-și păstreze, momentan, anonimatul. Un alt tânăr din Iași susține că a fost agresat de angajații MTS.

Agenții de securitate MTS au agresat un bărbat în magazinul Kaufland din Iași

Acesta adaugă faptul că agenții de securitate de la MTS au început să îl lovească pe bărbatul care voia să își cumpere apă și a filmat intervenția violentă a celor de la firma de pază.

„La un moment dat, agenții de la MTS au început să îl lovească pe acel băiat cu picioarele, cu bastonul. L-au lovit în cap! Eu știam că loviturile cu bastonul nu se aplică în zona capului. Mai multe persoane de la Kaufland au încercat să-i oprească pe paznici, să nu mai lovească acea persoană. Eu am sunat la MTS și am fost oarecum hărțuit de cel cu care am vorbit. Mi-a spus dacă persoana respectivă, care a fost bătută, nu este moartă, nu s-a întâmplat nimic, că de ce mă bag eu, că așa-s românii, băgăcioși, că nu-i lăsăm să-și facă treaba. Dacă nu ești capabil, chemi poliția.

A zis că nu cheamă poliția pentru că sunt oamenii străzii cei care fac scandal, că nu vine poliția și mai bine îi bat ei. Eu am încercat să opresc agenții să nu îl mai bată. Am încercat să opresc această agresiune cu vorbă bună, însă am fost amenințat de către paznic că îmi arată cine e el”, mai povestește martorul la incidentul violent.

Un angajat al companiei, care muncea ca agent de pază, a murit de curând într-un accident rutier.

Angajații companiei au fugit de reporterii BZI

Reporterii BZI s-au deplasat la sediul MTS, de pe strada Carpați, pentru a discuta cu reprezentanții companiei în legătură cu incidentul din data de 31 ianuarie 2024. Aceștia au găsit o persoană care le-a spus să meargă la birourile administrative pentru a cere un punct de vedere.

„Știu despre ce e vorba, am văzut și eu acel filmuleț. Nu mai lucrează la noi acel agent de securitate. A plecat în străinătate. Mergeți la birourile administrative și discutați acolo, eu nu pot să vă dau informații”, susține acel bărbat care a spus că este angajat MTS și care se afla în sediul firmei, dar a refuzat să ofere mai multe informații.

Reporterii BZI s-au deplasat la birourile administrative. După ce au sunat la interfon, o doamnă a spus că va veni cineva din partea firmei MTS și va oferi un punct de vedere. Reporterii BZI au așteptat 10 minute, însă nu a venit nimeni. Au sunat din nou la interfon, dar nu a mai răspuns nimeni. Nici la solicitarea transmisă pe adresa de e-mail a MTS nu au primit răspuns până la închiderea ediției. Reprezentanții Kaufland nu au oferit un punct de vedere în legătură cu incidentul petrecut pe 31 ianuarie 2024. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul agenților de pază de la MTS, acuzați că au agresat un bărbat în incinta magazinului Kaufland din Iași.

Comentarii
  • Magazinul „Kaufland din cartierul Alexandru cel Bun”?! :)))) Serios? Din ce județ provii, Raluco? Trebuie să fi venit de curând, că nu prea cunoști municipiul…

  • Kaufland Iași Alexandru cel Bun str Teodor Rascanu scrie Kaufland iasi pe Google și vezi !
    Niște măgari, minte multă nu se cere prost să fi să ai putere !
    Înalt ca bradu prost ca gardul cum este unul la intrare la Kaufland ul acesta !

  • asta nu e nimic ,mergeti in tudor sa vedeti cum bat paznicii copiii mici si femei insarcinate ce cersesc in zona

  • Maj firmelor de paza din Iasi nu platesc nimic la stat pt agentii de paza ,acestia ajung ca dupa n ani de paza sa vada ca nu au vechime pe cartea de munca 0 ,asa au procedat gunoaiele de la fgm iasi penalu traian pricop ,catea v,etc etc adascalitei smd,acestia au inselat si statul su sute de agenti de paza dar nu au patit nimic avand neamuri la ipj iasi …

  • Acești ciobani care nu au nici o pregătire sportivă,dar sunt umflați de la shaorma, mulți nici 8 clase nu au , dar se cred agenți de pază. De unde au dreptul sa lovească o persoană? Toate firmele de pază sunt patronate de Recidiviști.Rusine sa va fie oligrofenilor.

  • Mare grijă, au mai fost la Billa niște agenți de pază care au bătut un boschetar care ulterior a murit că era suferind de felul lui iar agenții au ajuns în pușcărie.

  • Pana ce nu s-a dat smecher tipul, nu l-a batut nimeni.
    Avand muschii umflati si nestiind sa vorbeasca normal si calm si-a luat-o pe buna dreptate.
    De ce nu te bate si pe tine acesti agenti de paza ?
    Daca iti vezi de treaba ta ca un om normal si mai ales te comporti civilizat in societate, nu are nimeni nimic cu tine.
    Asa cum te comporti, asa rasplata primesti.

  • Bine i-a facut cioroiului!

  • Folosirea spray-ului lacrimogen în locuri aglomerate cu femei și copii spune multe despre mintea proastă și lipsa de instruire a agenților de pază.

  • Când șoarecul a mâncat o bobiță de strugure s-a îmbătat și a început să țipe ”unde-i mâța ca s-o fout”. Așa și cioroiul.

  • Circ ieftin cu ratati. Un drogat cu haine de „firma” si un martalog cu telefon mai destept ca el, actorii principali….

  • Realitatea !

    Ăla e un tânăr ? Cioara aia je go a sa ? tare as vrea sa va văd pe vreo câțiva in locul agenților de paza…
    Am ajuns sa mai văd si asta… cum luați apărarea unor scursuri ale societății !

  • daa isi vedea de treaba si nu facea scandal nu il intreba nimeni de sanatate, asa daca e prost si are ciocu mare si-o ia pe aripa

  • Ba voi sunteti prosti ? pai cine era in ofensiva ? cine era tot timpul spre atac ? cine injura ? cine ameninta ? paznicii erau foooarteee clar in DEFENSIVA si evitau contactul fizic !, pai cacatul ala de taran bietiv intro tara americana nu apuca sa ameninte cu bataia paza nici doua minute !, era calcat pe cap , electrocutat , spreiat in ochi legat fedeles si dus intro camera speciala unde ai zbura jmecheria din cap pina venea politia !, voi astia care la faza asta aparati betivul bataus si atacati paza care de fapt asta le este obiectivul si pentru asta sunt platiti , sunteti la fel de prosti ca tirtanul betivan bataus jmecher de la tara

  • Exact ! Nimic de completat !

  • Agresorul a devenit victimă ??? Sau cum e asta ??? Un recidivist și un mârlan care a descoperit telefonul ! Dar dacă tot plângeți după agresori ce să zic e bine…când sunteți agresați pe stradă sau tâlhăriti ! Succes

  • Am fost agresat in magazinul din Tudor Vladimirescu . Am facut reclamatie, mi-au dat un vaucer de 30 lei ,(pe care l-am refuzat) doar ca incidentul sa ramana la nivel de „fapt divers”. De doua ori mi s-a intamplat , ca in acest magazin sa fiu agresat, si sa imi spuna ca sunt suspect de un presupus furt…Desi sub ochii mei un grup de minoritari s-au servit gratuit de unele produse.

  • Am fost agresat in magazinul din Tudor Vladimirescu . Am facut reclamatie, mi-au dat un vaucer de 30 lei ,(pe care l-am refuzat) doar ca incidentul sa ramana la nivel de „fapt divers”. De doua ori mi s-a intamplat , ca in acest magazin sa fiu agresat, si sa imi spuna ca sunt suspect de un presupus furt…Desi sub ochii mei un grup de minoritari s-au servit gratuit de unele produse. Totusi , o persoana in stare de ebrietate, nu este vre-un boem ce ce recita versuri de iubire.

  • SSG SECURITY

    numai mancati kkt aiurea! de aia angajezi agent securitate ca sa mentina ordinea si linistea pe acel obiectiv care-l pazeste. si la urma urmei magazinul are dreptul sa-si selecteze clientela. intri in Kaufland pentru o apa? hai sa fim seriosi. avea afara fast food & rotiserie de unde putea sa-si cumpere o apa. numai pentru o „apa” nu intra „cioroiul” ala in magazin.

  • Roman @Andrei

    Scrie clar in text „Kaufland DIN CARTIERUL Alexandru cel Bun”! Sintagma „DIN CARTIERUL” ai citit-o? Că de înțeles este clar că NU! Cunoști întinderea CARTIERULui ACB? NU trece nicicum peste calea ferată și str. Silvestru! Asa că nu mai pune botu’ la necunoașterea nemților și, mai ales, nu te crede deștept! Că nu e cazu’! O dovedești din plin și prin… „să fi să ai”!

  • Se numeste Kaufland Pavlov …. e altceva..

  • @ Roman @Andrei
    februarie 13, 2024 la 9:34 am

    Delimitarea cartierului Alexandru cel Bun:

    „Granița” cu zona Dacia este dată de str. Sarmisegetuza și continuă parțial pe pasajul Octav Băncilă, punctul de cotitură fiind deasupra liniilor ferate. Ulterior, delimitarea cartierului continuă în lungul liniei ferate (considerată a fi în cartierul Alexandru cel Bun) până în zona Gării și, apoi, până pe podul peste Bahlui (zona stație pompe CFR, str. Pompei fiind considerată a fi în zona centrală a Iașului). În partea de sud, râul Bahlui separă cartierul Alexandru cel Bun de zona Mircea – Galata. Apropo de acest lucru, după cum se poate vedea și în harta Primăriei de mai sus (prelucrată de Apix) ștrandul nu se află în cartierul Alexandru cel Bun. https://apix.ro/foto-tu-stii-ce-cartier-stai-delimitarea-cartierului-alexandru-cel-bun-iv/

  • SSG SECURITY

    str. Pavlov unde se afla Kaufland apartine de zona Centru, nicidecum de cartierul Alexandru cel Bun. cartierul Alexandru cel Bun care are peste 40.000 locuitori și o suprafață de 115 hectare e delimitat de raul Bahlui cu str adiacente Milcov si Sarmisegetuza, calea ferata cu triajul Garii de Nord adiacent Sos. Nationala, apoi iarasi str Sarmisegetuza care separa in doua cartierele Alexandru cel Bun si Dacia.

  • Roman @Anonim 9:34am

    Ați „călătorit” peste tot și n-ați atins taman subiectul/zona incriminată, Perju-Râșcanu, care e, desigur, înafară ariei ACB!… QED!

  • mai degraba pare a fi Kaufland nicolina, nu stiu ca in pavlov/alexandru/pd de piatra sa fie farmacia imediat pe stanga cum intri (ste zona de mese)

  • omu' de rand

    scria pe el hugo boss si nu l a ajutat totusi asta

  • Cancel culture si blacklive…..a inceput dupa modelul USA in Romania.A ajuns si la noi dupa blugii taiati in genunchi, inelul in nas, droguri…etc…se importa civilizatie, nu gluma!!!Dar reporterii unde au terminat studiile?????????Atata sensbilitate ma deprima!

  • Prea multă răbdare a avut agentul de pază și prea mult spirit civic a avut ,, cameramanul „….trebuia scos în șuturi și tomfe,din magazin!!Un gunoi de ăsta îți poate agresa copilul, nevasta, mama și chiar pe tine ca bărbat.p.s.ce vă mai gudurati pe lîngă agenții de pază, atunci când sunteți în pericol de o luă!

  • Da, persoanele in stare de ebrietate pot fi o problema in magazine, de la o sticla de apa , poate escalada , acum , oamenii pot zice ce vor, daca s-a incercat oprirea lui sa nu intre.. nu intra, fix in Kaufland si-a gasit sa ia o sticla de apa, cand are Mega Image pe colt.. serios?

  • E din Kaufland nicolina

  • Bravo,agent!

    Prea multă răbdare a avut agentul de pază și prea mult spirit civic a avut ,, cameramanul „….trebuia scos în șuturi și tomfe,din magazin!!Un gunoi de ăsta îți poate agresa copilul, nevasta, mama și chiar pe tine ca bărbat.p.s.ce vă mai gudurati pe lîngă agenții de pază, atunci când sunteți în pericol de o luă!

  • cred ca pasnicii au procedat foarte corect!nu poti intra in magazin in stare de ebrietate….

  • Sa spunem ca paznici au gresit da nu cred. Dar ala care filma a procedat corect? Când spunea dai. Batel. Este corect? Sa ala în stare de ebrietate se mai dădea și el la paznic de ce scoateți paznicul de vina?

  • Unul de la MTS a crapat zilele trecute in acci cu tir-ul. Poate mor toti luptatorii de la MTS 😂😂😂

  • eu in Kaufland Nicolina am intrat de n ori sub influenta bauturilor alcoolice. dar daca iti vezi de treaba, mergi normal, nu vorbesti, nu te iei de nimeni, intri, iti faci cumparaturile, pui cumparaturile pe banda, astepti randul tau linistit, nu iti zice nimeni nimic. dar na, fiecare reactioneaza la alcool diferit. si tiganii si cand sunt treji sunt pusi pe scandal si vorbesc tare, agresiv si marlanesc daramite cand mai sunt bauti.

  • unde e bataia? unde e impactu? eu vad unu beat ce pica singur pe jos, merita o bataie buna asa 50 bastoane dupa ceafa

  • Stai ca nu e asa ! Lipseste filmarea de inceput ! Intrebarea e , agentul a dat / a lovit acea persoana ?! Dupa cum vad eu , cel mai probabil da ! Asa ca n-o mai trogloditi cu agentul in defensiva ! dupa ce iei o maciuca nu cauti dreptate ?!

  • Ziaristilor e din Kaufland Nicolina nu Pavlov

  • Ala se batea cu alta persoana pana sa vina MTS

  • Cum naiba noi oamenii educați și sănătoși la cap nu suntem agresați? E culmea, nu? Hai mars la toți aia de peste Bahlui

  • A procedat f corect băiatul de la securitate, iar prostul ala care filma mai bn ar filmao pe navastasa când ia taragoate, când iau bătaie de la bețivii ăștia striga în gura mare sa vina paza și rup boroanele de panica, daca îți vezi de bagajul tău nu te bate nimeni degeaba TIGANI RAPANOSI

  • foarte bine i-a facut, bateti cioara cat e calda!

  • Bravo bezeiule!! Mi-ati dat o idee . Maine ma duc intrun supermarket si fac scandal . Va invit si pe voi. Ma cam plictisisem de voi . Toata ziua numai stiri cu scroafa si vita de semiom. Cum spuneam , maine beat muci fac scandal.

  • FANICA a lui toader

    dai cu ghioaga waaa carlane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *