Prima pagină » National » Imagini cu un puternic impact emoțional! O fetiță, care mergea pe bicicletă, a fost spulberată de un autoturism – VIDEO
Imagini cu un puternic impact emoțional! O fetiță, care mergea pe bicicletă, a fost spulberată de un autoturism - VIDEO

Imagini cu un puternic impact emoțional! O fetiță, care mergea pe bicicletă, a fost spulberată de un autoturism – VIDEO

16 aug. 2021, 23:42,
Bianca Rebegea, în National

O fetiță din localitatea Bistreț, în vârstă de șapte ani, care traversa strada într-un loc nepermis, a fost spulberată de un autoturism, care circula cu viteză excesivă. Șoferul a părăsit locul accidentului.

Tragedia a avut loc duminică, 15 august. Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de vedere, instalată în apropiere. Imaginile au fost publicate pe Facebook și pe Youtube.

„În după amiaza zilei de 15.08.2021 s-a dat alarma in Dolj. O fetița în vârstă de șapte ani, care traversa strada printr-un loc nepermis, a fost spulberată de un autoturism care circula în localitatea Bistreț, cu o viteză mult peste limita legală.”, se arată în mesajul publicat pe Facebook.

Șoferul a părăsit locul accidentului. O fetiță a fost spulberată de un autoturism

Șoferul nu a oprit nici macar o secundă, pentru a vedea ce s-a intamplat cu fetița și a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție. Autoturismul a fost abandonat într-o localitate vecină, apoi a fost prins și autorul.

Din păcate, fetița nu a avut nicio șansă, iar medicii au constatat decesul acesteia.

Conducătorul auto nu a oprit nici macar o secundă pentru a vedea ce s-a intamplat cu fetița și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Din păcate fetița nu a avut nicio șansă iar medicii au constatat decesul acesteia. La fața locului polițiștii au găsit o jumătate dintr-o plăcută cu numărul de înmatriculare de la un autoturism înmatriculat în Spania.

De aici a plecat investigația iar poliția a împânzit zona! În doar câteva ore a fost găsit autoturismul abandonat într-o localitate vecină, apoi și autorul.
Sincere condoleanțe familiei!”, a fost mesajul publicat pe Facebook.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

Un băiețel a fost spulberat pe carosabil

Miercuri, 11 iulie 2021, în jurul orei 14.30, în localitatea Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier grav. Un băiețel, în vârstă de 10 ani, care nu s-a asigurat și a fugit pe carosabil, a fost spulberat de un autoturism la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 45 de ani. Minorul a intrat în comă în urma impactului și a fost transportat la spital. Din păcate, medicii nu l-au putut salva. Copilul a decedat.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest și a reieșit faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.

Viteza excesivă, principalul factor generator de accidente în România

Poliția Română vine o serie de recomandări, pentru a ajunge în siguranță la destinație:

„- Interesați-vă înainte să porniți la drum cu privire la traseul pe care urmează să-l parcurgeți.

– Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană şi țineți cont de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule.

– Conduceţi prudent, fără bruscarea comenzilor autoturismului, asiguraţi-vă temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre şi evitaţi depăşirile care, în condiţii de vizibilitate redusă şi carosabil umed, se dovedesc extrem de periculoase.

– Respectaţi regimul legal de viteză! Viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă unul dintre principalii factori generatori ai accidentelor rutiere în România.”, a transmis Poliția Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024