Prima pagină » Cancan » Imagini cu Denise Rifai înainte să devină celebră. Cât de mult s-a schimbat vedeta de la Kanal D

Imagini cu Denise Rifai înainte să devină celebră. Cât de mult s-a schimbat vedeta de la Kanal D

28 oct. 2024, 09:29,
Cezar Bulgaru în Cancan

O imagine cu Denise Rifai, de înainte să devină celebră, arată cât de mult s-a transformat vedeta de la Kanal D.

Denise Rifai a pătruns în industria televiziunii acum câțiva ani, fără a avea o diplomă în domeniu. Deși a studiat la Academia de Studii Economice din București, pasiunea ei pentru jurnalism s-a conturat în timpul anilor de facultate. Cariera sa a debutat în radio, unde a reușit să-și perfecționeze abilitățile de comunicare, iar ulterior a făcut tranziția către televiziune.

Primul său contact cu televiziunea a avut loc la Realitatea TV, unde Denise Rifai a început ca reporter de teren, abordând diverse teme, de la politică la economie. Stilul său direct și întrebările incisive adresate politicienilor și altor personalități publice i-au adus rapid recunoaștere, ceea ce a dus la avansarea sa în rolul de prezentatoare și realizatoare de emisiuni.

Cum arăta Denise Rifai înainte să devină celebră

Denise Rifai s-a impus în atenția publicului cu emisiunea „Legile Puterii” de la Realitatea TV, unde aborda subiecte politice și sociale cu un ton direct, câștigându-și astfel reputația de jurnalist incisiv. În prezent, emisiunea sa „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, a câștigat popularitate datorită formatului său inedit și întrebărilor directe, care scot la iveală aspecte mai puțin cunoscute ale invitaților.

Într-un interviu realizat recent, Denise Rifai a povestit că tatăl său nu a fost de acord cu alegerea sa profesională, însă, în cele din urmă, și-a ascultat intuiția și a decis să-și urmeze visul.

”Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, mărturisea Denise Rifai.

Cum reușește să se mențină în formă

Chiar dacă se apropie de vârsta de 40 de ani, Denise Rifai a reușit să-și mențină silueta neschimbată de la începutul carierei sale televizate. Prezentatoarea acordă o mare atenție aspectului său fizic, iar rezultatele sunt evidente atât în privința corpului, cât și a tenului. Într-un podcast în care a fost invitată recent, ea a împărtășit secretul din spatele acestei străluciri.

”Fac mișcare, fie că asta înseamnă plimbări lungi prin parc sau alergare și mers la sală. Consider că o minte sănătoasă se menține într-un corp sănătos”, a spus vedeta Kanal D.

”Eu mănânc, de regulă, ce gătesc eu. Mâncarea este foarte importantă. În mâncare se pune energie. Femeia este important să știe, să facă și să prepare, pentru că mâncarea este energia ei”, a mai spus prezentatoarea.

Înainte să devină celebră, Denise Rifai arăta total diferit față de acum. Cu toate acestea vedeta tv și-a păstrat mereu simplitatea și atitudinea tranșantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`